Зъболекари в Бургас - тема № 2

• 197 923
  • 777
  •   1
Отговори
# 765
Здравейте, зъба не ви е запълнен до доло, мога да ви препоръчам добри ендодонтисти ако желаете

# 766
Това е след запълването
Тъмно петно се вижда на корена на седми, както и под бифуркацията което може да е възпаление или загуба на кост. Освен това каналите на шести въобще запълвани ли са ?

# 767
Момичета и момчета Simple Smile , какво са тези цени за имплант?!!!!! Дадоха ми оферта за 1 имплант 1200€ , като това е цената , ако всичко е ок , без други процедури. Снимка отделно от тази цена.

# 768
Къде Ви дадоха такава цена ? Каква марка е импланта /Може би Щрауман те са по скъпи/ В цената включена ли е короната ?

# 769
Да , мисля че такава марка споменаха

# 770
 Straumann са швейцарски импланти с високо качество и за това са по скъпи миналата година бях питала в клиника Осем и ми бяха казали че 1 имплант е около 3000 лева

# 771
А знаете ли някой да работи с импланти на по-нормални цени?

# 772
И аз разпитвам

# 773
д-р Ангел Попов във военна болница му е кабинета той е хирург имплантолог. Работи на добри цени и е много внимателен

# 774
Микс , вие правили ли сте при него импланти? Колко ви излезе импланта и какъв е? Или му правите реклама?

# 775
Вадих при него два мъдреца в момента правя ортодонтско лечение и след това той ще ми слага имплант защото имам липсващ седми зъб горе в ляво. Преди 7-8 мисеца ми каза, че импланта + короната ще ми излезе около 1800 лева /тотална цена +корона импланта е на алфабио/

# 776
Това вече е полезна информация. Ще моля и други да споделят конкретни цени. Защото само един преглед при някого, за да ти каже цена, е към 30-40 евро.

# 777
  • гр.Бургас
При д-р Калоянов цена на имплант Щрауман е 900 евро+ 500 евро за корона .

Общи условия

Активация на акаунт