В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 202

• 36 418
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
Честита Нова година!!  Party Party Party Party Party

Мирна, спорна и щастлива!  Heart Eyes Heart Eyes
Нека бъдем здрави, щастливи, обичани и по-добри!  Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

Поздравче от Брадатко с гласа на Чачи  Heart Eyes Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/__c0xXnB9h/?taken-by=enginaykanat

# 361
  • Яко в Матрицата...

Иве Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Умря от смях Joy Joy Joy Joy

Виви Hug Heart Eyes, и на мен ми се видя притеснена Лейля... Почти през цялото време го следеше с поглед Чачо, сякаш за кураж Thinking

# 362
Привет, ято  Hug Hug Hug

Ето песничката и в тубето, че в сайта на Канал Д много ми насича и нищо не разбрах  Mr. Green

Цялото шоу още не са го качили. Още малко търпение  Sunglasses

Чачо е много готин на барабаните, само как мята палки  Party Party Party Party Party И съсредоточен, сериозен, сигурно за това не запя песента  Heart Eyes
Лейля ми се стори леко притеснена  Thinking И често-често поглеждаше към Чачо  Whistling Whistling

Party Party Party Party

Лейльош фалшивее  Blush  Joy Joy Joy Joy
Чачо е върха  Crazy Crazy

ама защо го няма още това предаванеееее  Crossing Arms Crossing Arms  колко малко ще е тъпението, яяяя  Crossing Arms Laughing

искам да видя тези погледииииии  Party Party Party

Heart Eyes Heart Eyes

# 363

Crazy Crazy  

как се мята около Брадатко   Joy Joy

https://twitter.com/CUCLUB/status/682903236433571840

Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 01 яну 2016, 14:42 от ivva

# 364
Честита Нова година, милички!  На многая лета ! Hug Hug Hug

Бъдете здрави , бъдете заедно и се  обичайте!  Hug Hug Hug Hug

Тенкс  на всички за новите  снимки и клипчета!  bouquet bouquet
Бризче  Hug Hug Hug, страхотни стихчета!  Peace  bouquet bouquet

Родата на аннето и тук е била до детето . Grinning   Леля Сюейля и нейния алмански съпруг на галата в Щутгарт  Peace  

И аз чакам  шоуто на Беяз .  Peace Ще разчитам на вас да дадете линк , че ще имам гости . Grinning

# 365
# 366
най-после видеото от Беяз тръгна  Joy Joy Joy
страхотни са и двамата  Crazy Crazy

много красиви, много  Heart Eyes Heart Eyes  Доволни от работата си, щастливи, нахилени на макс.  Laughing Лейльош прекрасна  Crazy Чачо пък не се спря да надига тая чаша  hahaha hahaha hahaha кво ли му бяха сипали  hahaha hahaha hahaha

Оле как се хили - хахаха....  Joy Joy Joy не можа да си изпее песента от толкова хилене  Joy Joy Joy и накрая са я изрязали   ooooh!

уникално сладък беееее Heart Eyes Heart Eyes
ама мноУ кратко  Crossing Arms  и на тая фенка, дето си глътна граматиката  Mr. Green отделиха половината време  Crossing Arms Crossing Arms

Crazy Crazy

# 367
За много години! На ятото и на всяка птичка поотделно!   Hug Hug Hug

Благодаря на всички за пожеланията! Нека е така!  Hug Hug Hug

И аз изгледах Беяз току-що. Не че много разбрах.... Ама... Защо са изрязали неговото пеене... Не беше за 6, но така е станало малко тъпичко... С Лейля се занимавахме и с фенката... Ще ви го метна все пак...изрязаното...

http://vk.com/video-72953653_171566767?list=4d1b82e7f667b4352a

В същия сайт, от където е горното видео, има цялото интервю с Чачи, на руски.

Party

Шампанското го е гаврътнал... Сладур Laughing

И какво, снощи са карали нова година на площада в Берлин на шатрите? Тъй ли?  Party Party

Последна редакция: пт, 01 яну 2016, 18:02 от Анонимен

# 368
Party

Joy Joy Joy Joy  и си направил броеничка от гривната  hahaha hahaha

това гледахте ли го - ашкъъъм  hahaha hahaha hahaha и милият се чуди накъде да гледа  Mr. Green
ей това е неговия срам  Joy Joy Joy Joy

https://www.youtube.com/watch?v=h3GAmVU7dEk&feature=youtu.be

# 369
Party

Joy Joy Joy Joy  и си направил броеничка от гривната  hahaha hahaha

това гледахте ли го - ашкъъъм  hahaha hahaha hahaha и милият се чуди накъде да гледа  Mr. Green
ей това е неговия срам  Joy Joy Joy Joy

https://www.youtube.com/watch?v=h3GAmVU7dEk&feature=youtu.be

Ашкъъъм, татлъъъм, изядоха гооо... Писнало му е... Той затова ще си ходи в Америка... четохте ли интервюто или да преразказвам за Америка...

"Ще ИДВАМ тук /Турция/ за работа и ще се ВРЪЩАМ там /Америка/ да живея /за живот/."

# 370

Рени,

Гледах ги с широка усмивка и с удоволствие  Grinning Grinning Grinning Party Party Party големи сладури са  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  
В началото бяха мъничко притеснени, еле прекрасницата... и по време на песньовката също прегракваше, но и там според мене се спичаше от притеснение.  Peace
Чачуни   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ах, как ме разсмя преди да си изпее песента, ама то и няма как иначе... доколкото (не)разбрах Беяз го караше да му пее на него, все едно той е Фюсюн (Лейля)   hahaha Joy Joy Joy Joy е нема как да си сериозен и да ти се получи, ако на среща ти стой такава Фюсюн

# 371
# 372
Рени  Hug, тенкс за линка !  bouquet

Изгледах го  Peace Ама само толкова ли е, бе?  newsm78 Малко ми се видя    Rolling Eyes   Ама наистина са много хубави . На мен Лейля не ми се видя притеснена  Thinking  Даже си изпя песента, за разлика от Чачун  hahaha Жалко, че не му се получи  Confused

# 373
  • Яко в Матрицата...
Мерси Лу Hug, макар че аз не разчитам на превода на руските, ще го погледна Peace

Предупреждавам, в спойлера е резюмето Peace

Скрит текст:
Наистина ли искате да знаете? Thinking

Скрит текст:
Последен шанс... Peace

Скрит текст:
Buyrun Hug

Филмът започва със сцената при скалите, Баръш пуши и гледа в … далечината. После откъсва маргаритката и се усмихва. След това ни пренасят в апартамента, който споделят с Фюсун (Фю за по-кратко). Един рижав мацуран се движи безшумно по шкафа и бута в отворено чекмедже едно CD. Фю се катери по стълбите, влиза вкъщи и говори по телефона. След това й звънят. Разбираме от разговора, че я търсят във връзка със съпруга й. Следват кадри в кола с бащата на Баръш, успокоява я човекът. Отиват на скалите, там ги очаква полицията. Обичайните въпроси – дали е имал напоследък проблеми, как се е чувствал. Колата е с отворени врати, оглеждат я и баща му пита дали не е оставил бележка. Фю и дума не дава да се издума, че може да е направил нещо фатално – те не познават Баръш! Отново сме в апартамента, събрали са се всички роднини и приятели. Очакват новини. И Фю започва да си спомня. В кафенето, което работи сме. Баръш и банда са вътре и пият кафе. И младежът изведнъж забелязва сладката сервитьорка. Веднага скача и отива при нея, гледа я все едно е видял ангел слязъл от небето, а тя… го упътва към WC-то… Връща се той на масата, но погледът му все в нея. По едно време Фю маха престилката, почва да се суети и сяда на тяхната маса, все едно е с тях. Баща й се появява, изглежда човекът не е наясно, че тя работи. Фю се прави на невинна и казва, че е с приятели. Баръш веднага скача, представя се, ама бащата нещо не го хареса… Фю дръпва баща си и си тръгват. Баръш отива да свири с бандата. Вечерта се прибира и заварва мама и тате да вечерят. Взе им виното и им каза, че ще пият ракъ с него, защото днес се влюбил  Joy На другия ден отива в кафенето да търси ангелчето, ама другата сервитьорка е нова, успя да научи името и университета. Пренасяме се при лошо гледащата служителка (Дефне), която колкото и да й се молеше Баръш, не му даде никакво инфо. И той тръгна да търси Фю из унито… Отгоре с бинокъла нищо не видя  hahaha Разпитваше, ама йок, никой не я познава. Ииии … ето че тя седя до него в буса. Мерхаба, мерхаба. Аз съм Баръш Аяз от архитектурния, тя е Фю от социологическия. И звъни професорът й със задача. После тя се обади на някой, оказва се че им трябва една трудно откриваема книга на инглиш… Следва Баръш с таблет в ръка, галещ кварталното коте, разглеждащ профила на Фю в сурат китапа и усмихнат до уши. На другия ден Баръш я причаква, да пият кафе, ама тя е много заета. Той има изненада за нея – открил е книгата. Фю е шашардисана, ама грабва книжлето и го оставя да гледа след нея. В друг ден я открива в кафенето на унито, носи й кафе. Обаче тя е непоколебима и направо му казва, че вижда че той се интересува от нея, но тя е много заета. Отново се откриват в класна стая, където тя преподава английски. Тя си мисли, че пак я преследва, нарежда го едно хубаво, без да му даде думата. Обаче там Баръш чака Хайдар. Много се разстрои милият, а на нея й стана кофти, че се е отнесла несправедливо с него.
(Някъде тук (не помня точно последователността) научаваме, че всички надежди на бащата на Фю са свързани с нея. Сестра й е имала неуспешен брак, върнала се е при мама и тате, но малката щерка я очаква бляскава академична кариера и баща й дори не иска да я вижда в кухнята да вари кафе… Тя има уроци да учи, сестра й да се оправя с домашните задължения. Майка й е по-умерена, жената иска децата й да са щастливи. Няколко пъти накара Фю да й премери кръвното… )
И сме в двора на унито, сцената, в която Баръшко се спуска по перилото, защото я вижда и си мисли, че тя върви усмихната към него, а тя се хвърля на врата на някакъв тип. Влезнал е в часа им, гледа ги лошо и изведнъж те го виждат. Нашият скача и излиза, а те след него. Младежът е приятел на Фю и е гей, Баръшко е безкрайно щастлив от този факт, защото той се е влюбил във Фю от пръв поглед. „Май трябваше първо на теб да го кажа“… И тук е сцената с просълзения от щастие Баръш и обещанието му: „Всичко ще бъде много хубаво!“ Хваща я за ръка и отиват в клуба, песни и смях до зори. Следва домът на Баръш, който е завел любимата да я запознае с родителското тяло. То е във възторг, вдига палци в знак на одобрение. И следва моята любима снимка…
Тук мисля, че беше рожденият ден на Фю. Торта, после песен и опиянение. Връща се вкъщи рожденичката и се гушва в мама, бая почерпена или опиянена от любов. Много мили сцени имат майка и дъщеря.
Фю плаче безутешно по телефона. Трябва да направи някаква анкета и да обобщи резултати, а бе много работа, а няма време. Баръш веднага предлага помощ, следват сцените из кварталите с папките в ръка. Свършват задачата, прегръдки, щастие и тя поглежда онова зелено-черно тату и заявява и аз искам да си направя такова. В студиото за татута, добре познатата сцена с допрените ръце и пеперудата, държи я за ръка, ама боли, целувка за анестезия, ама още боли. Той не издържа да гледа как я боли и хуква навън, ама и там чува стенанията й. Грабва я и си тръгват… С недовършеното тату.
Сега, не помня имаше ли още нещо съществено преди това, но аз съм вече на терасата на една къща, двамата са седнали и си гугукат. Страстна целувка, легло, Баръшово тело и т.н. На сутринта той си я гледа как сладко спи. И в този момент се раждат думите от песента… Алармата й звъни, ама той я спира. И я чака кротко да се събуди. Фю отваря очи, усмихва се и Баръш я пита защо не му е казала, че й е за пръв път… Да не се уплаши… Баръш?! Тя изведнъж се сеща да пита колко е часът. Защо не я е събудил? Закъснявала, имала задачи. Тук му каза, че той й вреди, че много й вреди. А той милият, заряза всичко и тръгна да й помага… „Какво говориш, Фюсун?“ За разлика от него, тя трябвало много да работи. (Та моята подсказка с къщата на Баръш беше свързана с това, че той е от заможно семейство.) Вече са на пристанището, Фю си тръгва, ама той остава. Гледа от брега как вапурът потегля и скача в морето, но плува в обратна посока. Тук следва повратната точка с голия Баръш насред разбитите мебели в двора и терзанията на Фю кариерата или любовта да следва. Майка и дъщеря споделят размисли за любовта. Майка й я съветва да отиде и да се извини на любимия и да следва любовта си. На сутринта, Фю се сбогува с майка си, върна се да я прегърне втори път. Отиде и довърши татуто и докато чакаше да се качи на вапура и да отиде при Баръш, сестра й се обади, за да й каже, че майка й е починала. Много драма, Фю през цялото време на гробищата очаква Баръш да се появи, погледът й беше все във входа. Но той не си вдига телефона, няма как да му кажат. И приятелят й отиде до къщата. А там Баръш в едно отнесено състояние… Но идва на себе си и отива при Фю, обещава й да е все до нея.
Фю завършва, дават как той седи отстрани на церемонията и се радва на успеха й. Кака и тате са там. Но това не му пречи да изтича при нея и да я целуне. И след това сме в парка, красиво и романтично предложение за брак. Баща й естествено не е във възторг, но тя ще слуша гласа на сърцето си. В деня на сватбата сестра й е до нея. Баща й липсва. Много й се иска майка им да е с тях… Женят се, целувка, песен, скок в морето…
И пак в наши дни. Няма новини от Баръш. Карат Фю да иде да си почине малко. Тя влиза в спалнята и виждайки леглото си спомня как я събужда с китката и й казва, че не иска да пропуска нито едно нейно събуждане. Тук малко ми се губи редът, за което се извинявам, предполагам е защото по-често се сменяха миналите и настоящи моменти. Но ето това, което ме впечатли най-много:
Баръш отиде при баща й. Влезе в апартамента, отправи се веднага към кухнята и взе да мие чиниите в мивката. Баща й му вика: „Какво правиш, синко?“, а нашият взе му целува ръка, защото го е нарекъл синко. Баща й продължи да го дава серт, но Баръшко му каза, че дори и да извика полиция няма да си тръгне, докато не го изслуша. И дават после как Фю се прибира и ги заварва на терасата да играят табла. Много мила сцена между тримата. Като се сетя и сега се просълзявам.
Фю подари на Баръш птичето, като му каза, че той ще се грижи за него. Видяла го и не могла устои да не го купи.
Даваха бащата на Баръш да си спомня как на една среща във фримата е избухнал, не можал да се въздържи. После сцената в банята да си мие лицето. Прибира се вкъщи, някой му звъни, че нещо е забравил. Отива на терасата и вижда умрялото птиче – забравил е да го нахрани и то умряло. Взе да вилнее…
Боят пред клуба беше заради една мацка – някакъв тип я тормозеше, Баръш го натири навън, след това го причакаха и той сам се хвърли да се бие с тях…
И пак сме в настоящия момент. Фю казва, че иска да излезе и ни показват, че е на скалата, където намериха колата на Баръш. Не знам как точно, но там се озовава й Хайдар и й разказва това, което той знае. Как Баръш аби го е наранил и после е съжалявал, че му е казал, че е болен, онова за гласовете в главата го казва на Хайдар. Отиват при доктор, онзи му дава някакви хапчета да пие, но Баръш изпада в някакво летаргично състояние. Гледат филм и Фю се смее, а той гледа в една точка, става от леглото, Фю обърната с гръб, отива до прозореца и гледа през него, идва Фю и го пита дали няма друга в живота му – няма го страстният Баръш, влюбен в живота, весел, забавен. Фю взе да се обвинява как не си е дала сметка за това му състояние, как не е забелязала… Спомни си за случката с мотора и как след като слязоха тя го гледаше с вцепенен от страх поглед. А той осъзнал, че й е причинил болка, се срина…
След това си спомня как го е заварила да се занимава със CD-то. Точно преди да отидат на сватба. Там изкараха Баръш да пее пак песента. След това ги дадоха да си крадат нар, в лодката, после на одеялцето в парка и как й казва, че ако сега умре, ще умре като най-щастливият мъж на света. И при тези спомени, Фю разбра, че трябва да намери този диск. Там, където я дават в трейлъра да тича, е от този момент. Обърна къщата, но го намери. Баръш се сбогува с нея. Не могъл да удържи обещанието да е винаги до нея. Моли я да му прости, може би не сега, но някой ден. Че в момента, когато е видял ужасът в очите й, е разбрал, че й вреди и че трябва да си тръгне… Лудият мед в повече е отровен…
И след това дават как вадят от морето на една лодка труп. На сушата вече го поставят на носилка, виждаме, че е Баръш и дърпат ципа. Моя интерпретация е, че се е удавил, след като го вадят от морето, но може и да е намерил друг начин да се самоубие. Това е оставено на въображението на зрителя. Но краят е дефинитивен.

Последна редакция: пт, 01 яну 2016, 17:33 от Reni - BG

# 374

Party Party Party

таз пък го хванала и облечен и съблечен  Crossing Arms Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт