В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 202

• 36 496
  • 730
  •   1
Отговори
# 60

и рекламата в тубето  Peace

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 61
  • Яко в Матрицата...
Не прочетох  ooooh! То да слушам ли, да гледам ли hahaha Снимката, която си сложила, е на сутринта след кекса. Там се видя стегнат корем Crazy Crazy Crazy А на двора са снимали под ъгъл, но да речем може да се види дупето Joy
Сега трябва да бягам, но като се върна, ще напиша едно резюме на историята, който иска да чете Hug Hug Hug

# 62
Не прочетох  ooooh! То да слушам ли, да гледам ли hahaha Снимката, която си сложила, е на сутринта след кекса. Там се видя стегнат корем Crazy Crazy Crazy А на двора са снимали под ъгъл, но да речем може да се види дупето Joy
Сега трябва да бягам, но като се върна, ще напиша едно резюме на историята, който иска да чете Hug Hug Hug

Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 63

Heart Eyes Heart Eyes

аааа, видяхте ли  Crossing Arms  Party Party  има и корем и дупе  Party Party Party Party  по-надолЕ в DVD-то  Party Party Party  Joy Joy Joy Joy
Ренкооооо 
Laughing

аз ще чета и ще питам и ще си представям  Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes

# 64
Една подсказка вика Рени за любимата ми снимка  Laughing и аз ще си начупя пръстите да натискам бутона на скрития текст  Joy Joy Joy Joy Жилезна кЪт батЮ и агънцето съм, нали?  Joy Joy Joy Joy Слаб ми ангела  Crazy Crazy

# 65
  • Пловдив
Здравейте, ято!
Днес прекрасни снимки на Чачко и много подсказки!
Виждам,че сте го изпратили в Германия да се готви за премиерата там!
Рени, всички подсказки прочетох, аз не съм от търпеливите и всичко ми е интересно, особено като не се знае кога ще може да гледаме целия филм! Благодаря!  Hug
Видях,че в ЛА вече всички места са разпределени, ама аз искам съседка да му стана на Ча.... Mr. Green Да ходим заедно да тичаме на плажа.... Laughing Mr. Green Laughing Планувам едно ходене до ХАмериката, ама ще чакам нашето момче да тръгне и пък тогава и аз ще стягам куфарите!  smile3521

# 66
Здравейте, ято!
Рени, всички подсказки прочетох, аз не съм от търпеливите и всичко ми е интересно, особено като не се знае кога ще може да гледаме целия филм! Благодаря!  Hug
Видях,че в ЛА вече всички места са разпределени, ама аз искам съседка да му стана на Ча.... Mr. Green Да ходим заедно да тичаме на плажа.... Laughing Mr. Green Laughing Планувам едно ходене до ХАмериката, ама ще чакам нашето момче да тръгне и пък тогава и аз ще стягам куфарите!  smile3521

вай бе, места не останаха  Joy Joy Joy Joy и съседка и компания за тичане се намери  Joy Joy Joy

Смятай, че е заминал след НГ  Hug Hug Hug ще си дойде само февруари сигурно, щом ще снима реклама и после пак ще замине.  Peace

# 67
Здравейте, ято!

вай бе, места не останаха  Joy Joy Joy Joy и съседка и компания за тичане се намери  Joy Joy Joy

Смятай, че е заминал след НГ  Hug Hug Hug ще си дойде само февруари сигурно, щом ще снима реклама и после пак ще замине.  Peace

и ще си дойде април  Mr. Green Party Party Party

Стели, тичал само по гащета, САМО по това, сам си го е казал,  Naughty Crazy Crazy Crazy дръпни му ги като се прибирате  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 68
Здравейте, ято!
Рени, всички подсказки прочетох, аз не съм от търпеливите и всичко ми е интересно, особено като не се знае кога ще може да гледаме целия филм! Благодаря!  Hug
Видях,че в ЛА вече всички места са разпределени, ама аз искам съседка да му стана на Ча.... Mr. Green Да ходим заедно да тичаме на плажа.... Laughing Mr. Green Laughing Планувам едно ходене до ХАмериката, ама ще чакам нашето момче да тръгне и пък тогава и аз ще стягам куфарите!  smile3521

Стели, ти хитрушана ли си, ах тии!  newsm47 Виж, аз съм готова да се откажа от сутрешното ти кафе- събуждане, newsm53 ако го змениш със следобедено/ за нас/ + рьопортаж от сутрешните /за вас/ кросове с Чачко и каквото там друго  newsm09 съседско ви се случва...!!! Ежедневно, обаче, иначе виза йок!  Joy Joy

Последна редакция: пн, 28 дек 2015, 19:58 от Анонимен

# 69
Добра ви вечер..................... Hug Hug Hug Hug

# 70
# 71
  • София
Като ви гледам как сте се запътили към ЛА, то и аз да стягам куфарите  Whistling Whistling Поне е по-топличко, пък и с Чачо може да си подрънкваме заедно в близкия пъб  Party Party Party Party Party

Привет, ято  Hug Hug Hug
Настигнах ви  Heart Eyes Heart Eyes

Благодарности на всички за красотите и инфото  bouquet bouquet bouquet bouquet

Рени  Hug Heart Eyes пиши смело в спойлери, че докато дойде време да го гледаме, сигурно ще сме забравили подробностите Laughing Laughing Laughing

Много ми харесаха интервютата и на двамата  Peace Лейля изглежда много точна мацка. И определено й личи, че не е живяла само в Турция. Няма увъртания, има точни и смислени отговори, знае как да се измъкне и да насочи интервюто в друга посока.
Чачо определено има голяма промяна от първоначалните му интервюта  Peace И като поведение е различен, пораснал  Heart Eyes

И в спойлер ще ви напиша нещо за мустаците, което прочетох току-що  Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
... спирайки се на един съществен символ на мъжествеността- мустаците.За епохата те кондензират чувствеността и определят границите на еротичното:"Мустаците му се къдреха над устните, бухнали, гъсти, хубави, червеникаворуси, с по-светъл оттенък към щръкналите краища".
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B5%D0%BB_%D0%90%D0%BC%D0%B8

# 72
# 73
Привет, милички!  Hug Hug Hug
Ивче, Heart Eyes миличка, страхотна тема си ни спретнала, достойно си заместила Ани  Heart Eyes  Благодаря ти!

Ето ти един чичек Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Един за Ани Peace Peace

Ренка, миличка, благодаря ти за  споделеното за филма..И аз съм от нетърпеливите, та затова мен ме устройва да чета за какво иде реч във филма.. А пък за теб се радвам много, че успя да го гледаш на голям екран..  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Чичек и за теб Heart Eyes Heart Eyes

Някой да ме осветли, ставало ли е  въпрос за тези синджири по врата на Чаатайчи и за пръстена на ръката.. newsm78 newsm78 newsm78

# 74
Лилиииииииии Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

в Т коментират пръстена и синджира  Joy Joy Joy това ще да е някакъв ЛА-стайл   Joy Joy Joy май пръстена е на Баръшко  Thinking

Като ви гледам как сте се запътили към ЛА, то и аз да стягам куфарите  Whistling Whistling Поне е по-топличко, пък и с Чачо може да си подрънкваме заедно в близкия пъб  Party Party Party Party Party

Привет, ято  Hug Hug Hug
Настигнах ви  Heart Eyes Heart Eyes

Благодарности на всички за красотите и инфото  bouquet bouquet bouquet bouquet

Рени  Hug Heart Eyes пиши смело в спойлери, че докато дойде време да го гледаме, сигурно ще сме забравили подробностите Laughing Laughing Laughing

Много ми харесаха интервютата и на двамата  Peace Лейля изглежда много точна мацка. И определено й личи, че не е живяла само в Турция. Няма увъртания, има точни и смислени отговори, знае как да се измъкне и да насочи интервюто в друга посока.
Чачо определено има голяма промяна от първоначалните му интервюта  Peace И като поведение е различен, пораснал  Heart Eyes

И в спойлер ще ви напиша нещо за мустаците, което прочетох току-що  Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
... спирайки се на един съществен символ на мъжествеността- мустаците.За епохата те кондензират чувствеността и определят границите на еротичното:"Мустаците му се къдреха над устните, бухнали, гъсти, хубави, червеникаворуси, с по-светъл оттенък към щръкналите краища".
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B5%D0%BB_%D0%90%D0%BC%D0%B8

Joy Joy Joy Joy Joy Joy това с скрития текст е хубаво, ама да не бяха червеникаворуси  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 28 дек 2015, 20:43 от Ани (Aniska)

Общи условия

Активация на акаунт