В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 202

• 36 634
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Лилиииииииии Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

в Т коментират пръстена и синджира  Joy Joy Joy това ще да е някакъв ЛА-стайл   Joy Joy Joy май пръстена е на Баръшко  Thinking

Лилиииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
от любим човек са  Mr. Green

взимам си чичека уникален, прекрасен и заслужен  Joy Joy Joy

Привет, милички!  Hug Hug Hug
Ивче, Heart Eyes миличка, страхотна тема си ни спретнала, достойно си заместила Ани  Heart Eyes  Благодаря ти!

Ето ти един чичек Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy

# 76

в Т коментират пръстена и синджира  Joy Joy Joy това ще да е някакъв ЛА-стайл   Joy Joy Joy май пръстена е на Баръшко  Thinking

Лилиииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
от любим човек са  Mr. Green

взимам си чичека уникали, прекрасен

Привет, милички!  Hug Hug Hug
Ивче, Heart Eyes миличка, страхотна тема си ни спретнала, достойно си заместила Ани  Heart Eyes  Благодаря ти!

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! моля, моля  Naughty без зелените  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out може да са от любим човек, ама не е такъв какъвто си мислиш  smile3534

# 77

в Т коментират пръстена и синджира  Joy Joy Joy това ще да е някакъв ЛА-стайл   Joy Joy Joy май пръстена е на Баръшко  Thinking

Лилиииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
от любим човек са  Mr. Green

взимам си чичека уникали, прекрасен

Привет, милички!  Hug Hug Hug
Ивче, Heart Eyes миличка, страхотна тема си ни спретнала, достойно си заместила Ани  Heart Eyes  Благодаря ти!

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! моля, моля  Naughty без зелените  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out може да са от любим човек, ама не е такъв какъвто си мислиш  smile3534

пък може и от такъв  Mr. Green

# 78
Ама много убав, я! То бива, бива, ама чак толкова не бива, валла бак..

Чекай да припадна, че то трае ли се ooooh! ooooh!

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544
Днес си мисля, че това момче израсна пред очите ни..И като личност и като  актьор.. Като си представя какво смотано манекенче беше в АФК и сега какво е.. Просто не е за вярване.. Прочетох му репортажа, вече знае какво иска, как да го постигне, много улегнал, много зрял Чаатайчи видях.. За Делибала много хубави отзиви чета, всички са възхитени от играта на Чачко, разбира се, не подценяват и тази на Лейля, но чисто и просто Чачко така е пресъздал образа на Баръш, така се е слял с него, че дори и тези, които досега не са го харесвали и гледали, вече му станаха заклети фенове.. Харесва ми и това, че иска да изиграе характери, различни от тези, които е играл досега..Също и това, че е готов  да прави драстични промени дори и във външния си вид..Така би трябвало  да постъпи всеки актьор..

А колкото до длъжностите в къщата му в хамериканско, аз няма да се натискам за някаква такава, защото важното е ,че едни мои любими птички ще хвърчат около Чачко и те ще ми носят хабери от него  Peace Peace Peace Peace

# 79
началото на интервюто за GQ  Hug Hug Hug

"Heyecanlıyım, Daha Yolun Başındayım."

Скрит текст:
Çağatay Ulusoy, 19 yaşında kurduğu hayallerin çok ötesinde seyreden kariyerinin beyazperde basamağında bir süredir.

28 Aralık 2015

Hayaller-hayatlar denkleminde her insanın payına, neredeyse her gününe kahrederek uyandığı ve öyle sürdürdüğü bir yaşam düşmüyor. Aramızda gezinen şanslılar var. Hayal bile edemediği noktaya gelen, orada kalan, hatta yetmezmiş gibi onu aşmak için çabalayanlar mevcut. Bir tanesiyle tanıştım. 2009 yılında gazetecilik yoluna girince yavaş yavaş gitmeyi bıraktığım İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi’nin Bahçeköy’deki kampüsüne aynı günlerde adım attığımız, o günlerde basketbol antrenörü olma hayali kurarken, 25’ine geldiğinde “Los Angeles’ta ev alacağım şimdi” cümlesini kurabileceği bir hayata kavuşan biriyle hem de. Çoğumuz için aklımıza düşmeyecek kadar uzak bir hayal.

Karşımdaki kişinin 19 yaşındaki haliyle aynı kampüste karşılaşmışlığımız, okula aynı otobüsle gitmişliğimiz olabilir; hatta belki kantinde komşu masalarda oturmuşluğumuz da. Ama şimdi masanın öbür tarafında sorularımı bekleyen 25 yaşındaki Çağatay Ulusoy, artık beyazcamdaki dizilerin ardından beyazperdedeki filmleriyle de, bambaşka bir yerde. Söylediklerimden haset sonucu çıkmasın. Öyle değil. Hem onunla rekabet edecek değilim; ne o kadar yetenekliyim ne de o kadar yakışıklı. Kendine güvenen çıksın karşısına, benden pas. Ben ancak soru sorabilirdim ona, sordum da zaten.

“Çok heyecanlanıyorum, bir türlü atamadım şu hissi” diye giriyor söze. Bir şeyler sormaya yeltenince “Burada soruları ben sorarım” çıkışıyla “Hayat nasıl gidiyor?” tonunda başlıyorum sorguya. Muhtemelen siz bu sayfaları okurken çoğu yayında göreceğiniz, televizyonda fragmanlarını izleyeceğiniz, başrolünde oynadığı Delibal filminden bahsederek yanıtlıyor. Aklı fikri orada çünkü: “Keyfim iyi. Biraz heyecanlıyım şimdi, sinema var. Bu çok sahiplendiğimiz bir proje. Yaklaşık 1.5 sene önce çıktı fikir ortaya. Medcezir’in ilk sezonu bitmeden daha, sinema yapmak istiyordum. Yönetmenimiz Ali Bilgin’e, abi sinema yapalım, daha değişik bir şey yapalım, derin bir konusu olsun dedim. Tamam, konuşalım yapımcıyla (Kerem Çatay) dedi. Gittik konuştuk, kurun ekibi dediler, senaristler ayarlandı, geliştirildi proje...”

Detay vermeden Delibal’dan bahsedeyim biraz. Kabına sığmayan, hipster, davul çalan, üniversitede mimarlık okuyan Barış (Çağatay Ulusoy), gözü derslerinden başka hiçbir şey görmeyen, burslu, başarılı sosyoloji öğrencisi Füsun’a (Leyla Lydia Tuğutlu) âşık olur ve olaylar gelişir. Bir kopya daha vereyim hadi: Acıklı bir film. Gerisini izlersiniz artık. Çağatay Ulusoy’un filmle ilgili sunuşu ise şu: “Yapılmayan bir şey yapmak, değişik olmak, fark yaratmak istedik. Güzel olduğunu, seveceklerini düşünüyorum. Elimizden geleni de yaptık.”
[/i]

ще го видя, обаче в момента няма как да го превеждам.  Peace Лили, ако имаш време виж го  Hug Hug Hug

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544
Днес си мисля, че това момче израсна пред очите ни..И като личност и като  актьор.. Като си представя какво смотано манекенче беше в АФК и сега какво е.. Просто не е за вярване.. Прочетох му репортажа, вече знае какво иска, как да го постигне, много улегнал, много зрял Чаатайчи видях.. За Делибала много хубави отзиви чета, всички са възхитени от играта на Чачко, разбира се, не подценяват и тази на Лейля, но чисто и просто Чачко така е пресъздал образа на Баръш, така се е слял с него, че дори и тези, които досега не са го харесвали и гледали, вече му станаха заклети фенове.. Харесва ми и това, че иска да изиграе характери, различни от тези, които е играл досега..Също и това, че е готов  да прави драстични промени дори и във външния си вид..Така би трябвало  да постъпи всеки актьор..

А колкото до длъжностите в къщата му в хамериканско, аз няма да се натискам за някаква такава, защото важното е ,че едни мои любими птички ще хвърчат около Чачко и те ще ми носят хабери от него  Peace Peace Peace Peace

Hug Hug Hug Hug

Точно и аз това четох,ч е хора които досега не са го отразявали, сега са очаровани  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 80

Днес си мисля, че това момче израсна пред очите ни..И като личност и като  актьор.. Като си представя какво смотано манекенче беше в АФК и сега какво е.. Просто не е за вярване.. Прочетох му репортажа, вече знае какво иска, как да го постигне, много улегнал, много зрял Чаатайчи видях.. За Делибала много хубави отзиви чета, всички са възхитени от играта на Чачко, разбира се, не подценяват и тази на Лейля, но чисто и просто Чачко така е пресъздал образа на Баръш, така се е слял с него, че дори и тези, които досега не са го харесвали и гледали, вече му станаха заклети фенове.. Харесва ми и това, че иска да изиграе характери, различни от тези, които е играл досега..Също и това, че е готов  да прави драстични промени дори и във външния си вид..Така би трябвало  да постъпи всеки актьор..

А колкото до длъжностите в къщата му в хамериканско, аз няма да се натискам за някаква такава, защото важното е ,че едни мои любими птички ще хвърчат около Чачко и те ще ми носят хабери от него  Peace Peace Peace Peace

Peace Peace Peace Peace   love001 love001

# 81
 Crazy

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Скрит текст:
Като ви гледам как сте се запътили към ЛА, то и аз да стягам куфарите  Whistling Whistling Поне е по-топличко, пък и с Чачо може да си подрънкваме заедно в близкия пъб  Party Party Party Party Party

Привет, ято  Hug Hug Hug
Настигнах ви  Heart Eyes Heart Eyes

Благодарности на всички за красотите и инфото  bouquet bouquet bouquet bouquet

Рени  Hug Heart Eyes пиши смело в спойлери, че докато дойде време да го гледаме, сигурно ще сме забравили подробностите Laughing Laughing Laughing

Много ми харесаха интервютата и на двамата  Peace Лейля изглежда много точна мацка. И определено й личи, че не е живяла само в Турция. Няма увъртания, има точни и смислени отговори, знае как да се измъкне и да насочи интервюто в друга посока.
Чачо определено има голяма промяна от първоначалните му интервюта  Peace И като поведение е различен, пораснал  Heart Eyes

И в спойлер ще ви напиша нещо за мустаците, което прочетох току-що  Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
... спирайки се на един съществен символ на мъжествеността- мустаците.За епохата те кондензират чувствеността и определят границите на еротичното:"Мустаците му се къдреха над устните, бухнали, гъсти, хубави, червеникаворуси, с по-светъл оттенък към щръкналите краища".
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B5%D0%BB_%D0%90%D0%BC%D0%B8
Вивчо,  Hug бедата е там, че "Границата на еротичното" при Чачи е някъде в безкрайността... Доста по- далеч от върха на мустака му... Добре, че си го сложила в скрит текст, че иначе тези "червеникави отенъци" в описанието ще ни докарат изригване на вулкан... JoyJoyJoyJoy

Напомни ми един коментар в СМрежи по повод онзи чай преди Галата в Анталия "Искам да съм лъжичката, която държи, а ако я оближе, съм негова завинаги... "  Crazy Crazy Crazy

hahaha hahaha hahaha

Лили  Hug не се трае, яяя !

Последна редакция: пн, 28 дек 2015, 21:08 от Анонимен

# 82
Още в края на 1-ви сезон на ПО казал на Али Билгин да направят нещо различно, по-дълбоко, по-сложно.  Peace Сам се е предложил бе  Joy Joy Joy и Али казал да идат при Клунито и той казал: сформирайте екип и почвайте.  Party Party Party Party Ще взема да го заобичам Клунито бе  Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
ама още тогава Чачо е искал да избяга от Едже  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy ще ме извините, ама си го помислих веднага като го прочетох.  Joy Joy Joy

явно в GQ модата сега е да снимат боси  Joy Joy Joy И Николай Костер-Валдау от троновете е сниман за този брой бос  hahaha hahaha
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 дек 2015, 21:05 от Ани (Aniska)

# 83
Намерих си още голичкооооо и босичкоооо Party Party Party Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes

ето и още +  финалните  Rolling Eyes Rolling Eyes
намерих и онзи клип с ченгетата + нацопването  Mr. Green

ама нещо не разбрах реда  Joy Joy той влиза в морето и излиза надписа  Rolling Eyes пък ченгетата преди това го изваждат ли  Rolling Eyes  ще питам Ренка  Laughing Laughing

Скрит текст:

# 84
Намерих си още голичкооооо и босичкоооо Party Party Party Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes

ето и още +  финалните  Rolling Eyes Rolling Eyes
намерих и онзи клип с ченгетата + нацопването  Mr. Green

ама нещо не разбрах реда  Joy Joy той влиза в морето и излиза надписа  Rolling Eyes пък ченгетата преди това го изваждат ли  Rolling Eyes  ще питам Ренка  Laughing Laughing

Скрит текст:

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
 голичко и босичко  Joy Joy Joy значи както започва, така и свършва  Thinking преди да се хвърли си спомня всичко от самото начало и после като стигне до края ...  ooooh! ooooh!

Обаче това първото ще да са пробните снимки с Лейля  Peace

# 85
  • Пловдив
Момичета, вместо сутрешко кафе ще има следобедна клюкарска рубрика с фотки на Ча по шорти и фрешчета!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Лили, много ще фърча, обещавам!  Laughing

# 86
Момичета, вместо сутрешко кафе ще има следобедна клюкарска рубрика с фотки на Ча по шорти и фрешчета!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Лили, много ще фърча, обещавам!  Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy ади, заминавай  Crazy Crazy Crazy

# 87
Човекът, който е правил репортажа с Чачко за GQ, казва, че той в началото на журналистическата си кариера често е ходел в İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi, унито, където е учел преди време Чачко.. Та пише, че сигурно с него са се разминавали в кампуса на университета, че сигурно са си пиели кафетата в съседни маси.. Тогава деветнайсетгодишния Чачко е искал да става треньор по баскетбол.. А сега вече на 25 години изрича следното изречение: Ще си купя къща в ЛА.. Дето казваме животът е едно, а мечтите са друго, то при Чачко се случват неща, за които той дори не е мечтал.. Когато започват разговора Чачко казва: Много съм развълнуван, не мога да се отърся от това чувство.. Първо започва да говори за Делибала..
Чачко: Настроението ми e много добро..Малко съм развълнуван заради филма ни. Това е проект, който ни беше много на сърце, за който се трудихме много. Идеята дойде преди една година и половина.. Още преди да е свършил първи сезон на Меджезир, исках да снимам филм. Отидох при Али билгин и му казах: Батко, аз искам да се снимам във филм.. Да е нещо различно, със сложен сюжет.. Той се съгласи..Отидохме при Клунито, сформира се екипа, започнаха подготовките за филма..

Ето какво казва още Чачко за филма..
Чачко: Поискахме да направим нещо, което досега не е било правено, да е нещо много различно, което да  бъде забелязано и оценено.. Мисля, че се получи много хубаво, сигурен съм, че ще се хареса..Ние направихме всичко по силите си..

Списанието е било списание на мъжете, които правели онова, което са си наумили Peace Peace Peace

# 88
Човекът, който е правил репортажа с Чачко за GQ, казва, че той в началото на журналистическата си кариера често е ходел в İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi, унито, където е учел преди време Чачко.. Та пише, че сигурно с него са се разминавали в кампуса на университета, че сигурно са си пиели кафетата в съседни маси.. Тогава деветнайсетгодишния Чачко е искал да става треньор по баскетбол.. А сега вече на 25 години изрича следното изречение: Ще си купя къща в ЛА.. Дето казваме животът е едно, а мечтите са друго, то при Чачко се случват неща, за които той дори не е мечтал.. Когато започват разговора Чачко казва: Много съм развълнуван, не мога да се отърся от това чувство.. Първо започва да говори за Делибала..
Чачко: Настроението ми e много добро..Малко съм развълнуван заради филма ни. Това е проект, който ни беше много на сърце, за който се трудихме много. Идеята дойде преди една година и половина.. Още преди да е свършил първи сезон на Меджезир, исках да снимам филм. Отидох при Али билгин и му казах: Батко, аз искам да се снимам във филм.. Да е нещо различно, със сложен сюжет.. Той се съгласи..Отидохме при Клунито, сформира се екипа, започнаха подготовките за филма..

Чачко: Поискахме да направим нещо, което досега не е било правено, да е нещо много различно, което да  бъде забелязано и оценено.. Мисля, че се получи много хубаво, сигурен съм, че ще се хареса..Ние направихме всичко по силите си..

Списанието е било списание на мъжете, които правели онова, което са си наумили Peace Peace Peace

Hug Hug Hug Hug Hug Hug селфи чичек  Hug Hug Hug Hug пресен, пресен  Hug Hug

# 89
Още в края на 1-ви сезон на ПО казал на Али Билгин да направят нещо различно, по-дълбоко, по-сложно.  Peace Сам се е предложил бе  Joy Joy Joy и Али казал да идат при Клунито и той казал: сформирайте екип и почвайте.  Party Party Party Party Ще взема да го заобичам Клунито бе  Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
ама още тогава Чачо е искал да избяга от Едже  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy ще ме извините, ама си го помислих веднага като го прочетох.  Joy Joy Joy

явно в GQ модата сега е да снимат боси  Joy Joy Joy И Николай Костер-Валдау от троновете е сниман за този брой бос  hahaha hahaha
Скрит текст:

това пък, все Едже му в ума  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

нали ти казвам що за сладур е Клунто, ти все не вярваш, а наЩУ да внимава на кой се предлага   Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Чачко: Поискахме да направим нещо, което досега не е било правено, да е нещо много различно, което да  бъде забелязано и оценено.. Мисля, че се получи много хубаво, сигурен съм, че ще се хареса..Ние направихме всичко по силите си..

Милаааа, чок мерси!  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 29 дек 2015, 08:24 от ivva

Общи условия

Активация на акаунт