Августовски бебета 2016 Тема №2

• 33 107
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, да ви питам позволявате ли си да хапвате сурово- пушени филета и луканки?

# 166
Честита нова година на всички много здраве щастие късмет любов пари дълголетие мечти и всичко най най!!!?
Тери не хапвам.
На всички стискам палци и за всички се радвам.
Ние сме малко пп добре ,но имам болки в стомаха.

# 167
Честита нова година на всички. Много здраве и щастие и едни здрави бебоци на финала  bouquet
И аз не ям луканки и други такива, просто защото ми се гади от тях.
Последните 2 дена много ми се гади, направо ужас...

# 168
  • София
Аз си позволявам всичко, макар че точно луканка и разни пушени не ям по принцип.

# 169
и аз не ям често, покрай празниците, хапнах малко и за момент се притесних, но предполагм, че е по-скоро рядкост месото да е заразено

# 170
 Здравейте!Моят термин е на 11август.Записвам се да ви следя.За мен това е втора бременност.Леко пренебрегне на всичкипожелавам!  Hug

# 171
Здравейте и от мен, за много години, живи и здрави, с пожелание за успешен августовски финал на всички ни, все така лъчезарни и всеотдайни майки да сме, по-малко неразположения и повече усмивки.

# 172
Здравейте и от мен Simple Smile

Честита нова година! Желая ви да сте живи, здрави, много щастливи и август месец да имаме най-прекрасния финал Simple Smile

За луканките и тем подобни, по празниците хапнах, но мисля като Тери, надявам се да няма нещо вредно и всичко да е наред. Като отида на преглед на 7ми ще си пусна токсоплазмоза, че имам две котки вкъщи и тогава ще видим дали вс е наред. Според мен ще е окаже, че съм я карала, защото винаги съм била с котки около мен, а като малка ядях зеленчуци от градината на баба, без да ги мия  Laughing Но ще видим де Simple Smile

# 173
Привет и от мен! Пиша от нов профил, тъй като съм стара потребителка и не знам кой може да ме прочете. В 6 г.с. и 5 дни съм. Втора бременност, непланирана, но решихме да го задържим. Имам дъщеря на почти 4 год, тоя месец ми е рожденичка Simple Smile Първата ми бременност беше много рискова, с предишни спонтанни аборти съм в ранни седмици и сега доктора ми се презастрахова. Пак съм на терапия с лекарства, инжекции и т.н. На нова работа съм, която ми харесва, много бях объркана, но в крайна сметка е само второ дете..и решихме да го бъде ако всичко е наред. При мен рискът е до 8 г.с.

Мислех да пиша за кафявото зацапване- много е индивидуално, аз до сега и 4-те пъти, когато съм била бременна, го имах. С дъщеря ми имах голямо отлепване+ зацапване+ доста силни болки.. но успя да се задържи все пак благодарение на лекарствата и лежане. Силно се надявам тоя път да не ми се налага да лежа, ходи ми се на работа, макар и да ми е доста стресова на моменти..

# 174
Здравейте и от мен Simple Smile

Честита нова година! Желая ви да сте живи, здрави, много щастливи и август месец да имаме най-прекрасния финал Simple Smile

За луканките и тем подобни, по празниците хапнах, но мисля като Тери, надявам се да няма нещо вредно и всичко да е наред. Като отида на преглед на 7ми ще си пусна токсоплазмоза, че имам две котки вкъщи и тогава ще видим дали вс е наред. Според мен ще е окаже, че съм я карала, защото винаги съм била с котки около мен, а като малка ядях зеленчуци от градината на баба, без да ги мия  Laughing Но ще видим де Simple Smile

Миеле, остави, че баба ми има една ужасна котка, за която мисля, че нито е ваксинирана, нито обезпаразитявана. Нагости сме на нашите и баба ми идва всеки ден и направо полудявам, дано ако котката е заразена не ни прехвърли нещо. То не само за мен, ами и за малкия, още е на 10 месеца... И аз ще пусна такъв тест, че ми е криво! Иначе ние с мъжа ми имаме британска късокосместа вкъщи, но тя не излиза от апартамента, ваксинирана е и обезпаразитявана редовно, та тя не ми е проблем.

# 175
  • София
Токсоплазмата се предава при пряк контакт с изпражненията на котката, и то ако е заразена. Просто друг да чисти акото и няма страшно.

# 176
Честита 2016!!! Пожелавам ви тази година да е по-добра от миналата и разбира се здрав и пухкав финал!

И аз да се включа по темата с котката - с дъщеря ми имахме котка, прибрана от улицата и ваксинирана и обезпаразитена и тн. Пуснах си токсоплазмоза и нямаше нищо. Стискам ви палци да са ви ок изследванията.
Луканки и такива мезета не ядем вкъщи, обаче се замислих за плодовте и зеленчуците- аз от малка рядко мия плодовете. Носи ли това някакъв риск за бебето? Аз никога не съм имала проблем, но сега не знам...

Имам и друго питане - лежах и си пих лекарствата и днес е 2ри ден без зацапване. Според вас има ли риск да изляза до магазина? Знам че въпроса е малко от серия тъпи, но има пътуване с кола и бая ходене та се зачудих дали не рискувам много?

# 177
За много години, нека 2016 е година изпълнена само с положителни емоции! При нас пътуването мина леко, вече сме в София и се надявам всичко да е наред. ЖК в Света София при д-р Богданова. На 4-ти ще се регистрирам. С първата бременност бях качила 11кг. до края, а сега вече си имам корем, но и 10 дни не съм мръднала почти. При нас голямото дете на 15 разказа на свекърва ми , която от тогава не ни говори. Малката е на 8 и нищо не съм и казала още. Реакциите на роднините са смесени, но и при нас е сложно(мойто, твойто и сега се надваме август да дойде нашето) . За пола и на двамата ни се иска да е момче ама .....

# 178
Здравейте, да се запиша и аз , по принцип това ми е 4- та бременност. Първа успешна, и две неуспешни през 2015-та , а без да усетя на 26.12 си направих тест на шега и видях + ( По Коледа стават чудеса, не е планувано) . Да не се отплесвам много, на 30- ти видяхме точицата, като си изчислявам термина( ако всичко е наред ) е за 2-3. 09.2016, но тъй като първото ми дете е секцио, ако всичко е наред този път и ние ще сме през август. П.С. Честита Нова Година на всички Simple Smile

# 179
  • Winterfell
За много години мами  bouquet  Да сме живи и здрави и на всяка здраво бебче/та в ръцете !
Около нас всички вече знаят. Нашите се разплакаха от радост,родите се радват .Само свека е твърдо против.Като разбра,взе да изпада в истерия и да крещи да го махам.Прави сцени,успя да убеди мъжа ми да го махаме.Даже до лекарския кабинет стигнахме,но той реши,че семейството му е по- важно от това дали тя ще се сърди или не.Вещицата като разбра взе да ми праща обидни съобщения по месинсжъра и я блокирах.Повече нито ще стъпва в  нас,нито аз в тях,пълен игнор и ударих,до живот Simple Smile Да сме живи и здрави,дано с бебчето всичко да е наред и да не го стигнат клетвите на оная чума

Общи условия

Активация на акаунт