Искам да кажа ... (67)

• 52 292
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
 Искам да споделя  Joy  / някаква опция на VBOX5 да ми пуска произволни клипове след моя и попаднах на това чудо  Laughing /
Скрит текст:

.
 Направих аз баница днес и сос с гъби ,сметана и топено сирене и сега да си направя огромната пита / с кой акъл замесих такова огромно тесто  Joy  /   Laughing
  До довечера ще съм като пребита и няма да искам да видя храна . Просто по празници нещо ми става и готвя до припадък . И после не ям нищо  Laughing
 Писах го преди да направя питката - тя вече втасва .
 Дано се изпече добре и приключвам уж .

# 166
  • Ямбол
И аз съм на приключване и смятам да си почина.
Тази година се престарах - пълнени гъби, пилешки сърца, довечера ще се правя на Шеф Лиляна с уок. Подготвих си месото и зеленчуците, ще ръсна и малко ядки и това е. А и един патладжан с майонеза и царевица, а свекървата е направила руска салата и баница.
Чакаме гости.

# 167
Жармен, остави част от тестото и го прибери в хладилник или камера. Simple Smile

Аз няма да правя нищо специално. Една салата с маслини и крема сирене, салата с червено цвекло и моркови и може би зеле с моркови.
Домашно картофено пюре, слагам и 1жълтък и краве масло, подправка - става божествено. Ще изпека и едни пържоли с ябълка, лук и бира, и готово.
Питката си е задължителна. Simple Smile

# 168
И аз сготвих - сос със гъби, топено сирене и сметана, агнешката чорба и дроб със зеленчуци.
Сега мисля да полегна, за да не съм кривак довечера.

Весело посрещане на новата година!

# 169
Питката е подредена / тип хризантема / успях да я натъпча в тавата и е бухнала добре  . Включих фурната и ще я изпека.
 И преди съм правила огромни погачи - просто отвикнах.
   Баклава след Нова година . Нямам начупени орехи.
 От две три години правех една баница с локум и орехи . По рецепта на майка ми - може и нея да направя - но догодина.

# 170
И аз съм почти готова. Две баници направих, една за в къщи и една за софрата довечера. И аз ще правя въздушна салата, ама надвечер. Руми, как я правиш, че да не забравя нещо.

Весело посрещане на Новата година!

# 171
  • София
Весело посрещане на Нова годината и от мен!

Майка ми се е погрижила за основното блюдо, за мен останаха две салати и пълнени гъби. Вкъщи ще сме си както всяка година. Не си падам по масовките на тази дата.

# 172
  • Mediterraneo
Сами ще сме с децата. Планираме излизане преди полунощ на плажа, да видим какво са подготвили като програма; може и там да посрещнем новата година.
Вчера направих баклава. Салатите ми са готови( Снежанка и картофена). Баницата ще я опека към 18 часа, после ще сложа месата във фурната.

# 173
  • До морето
Кой се чудеше какво да облече върху риза? Сега на мода са косматите елеци, може да метнеш един такъв отгоре си  Laughing

За сушилнята да кажа - взехме АЕГ с термопомпа, съветваха ме в темата за сушилните, много съм доволна. Инсталирах я директно в хола, че пералното ни е много тясно и с бременния корем не можех да стигам до нея, ама ей на 40 дни откак съм родила и още е в хола  ooooh!

За морето през май- 2 пъти съм ходила в Анталия около 24-ти Май и двата пъти пукнахме от жега, а водата беше чай. Сега пак гледам оферти за този период, дано имаме късмет!

Довечера чакаме едни приятели с бебе  - ще си пенсионерстваме заедно  Laughing Ще правя баница, пържоли и салата, от тях сърми и баклава! Чиста работа  Laughing

2015-та - хубава ми беше, родих живо и здраво бебе, голямото ми дете е здраво, всички сме добре, дано 2016 -та да е поне толкова благосклонна!

Весело изпращане и посрещане на всички  Heart Eyes

# 174
Тази година ще експериментирам с рецепта за венец от бутер тесто по идея на приятелка. Останалото както всяка година - пържоли, баница, мезета, плодове и кой каквото пие.

# 175
Ванини, само дано не е късно.
Редувам картофи, сирене, кашкавал, яйца, шунка и кисели краставички.
За соса - цедено кисело мляко, майонеза, малко сол, черен пипер и чесън на прах.

Тази година за последно ще я правя. Много пипкава и картофите ви са ужасни. Някакви немски мити имаше в магазина  Crossing Arms

Весело посрещане на Новата година  Hug

# 176
  • Варна
Оказа се, че нямам зимна пижама, а смятах да посрещам новата година точно по пижама.  Simple Smile Мъжът ми и той нямал. Само детето си облече облеклото по дрескод за тази вечер.

Пържолите се пекат, другите работи ги приготвих за 1 час. Релакс, филми. Прекрасно е!  Grinning Свърша нещо, пък прилегна да почина.

Весело посрещане на новата година!

# 177
Ние бяхме до 14 часа в Икеа и Кауфланд, след това направих пилешки пържоли с гъби и топено сирене, руска салата, питка и сарми, след малко ще забъркам и баницата и съм готова. Вкъщи сме си сами. Simple Smile Яд ме е само, че не успяхме да купим едно детско щампанско. Simple Smile
Весело посрещане на новата година на всички!  bouquet

# 178
  • Варна
Подобаващо да изпратите старата и с радост да посрещнете
Новата 2016г. Хубави и светли моменти ви пожелавам.  Hug

Отивам да се докарвам за селската вечеринка  Crazy

# 179
Честита нова година. При мен току що настъпи. Желая ви здраве, щастие, късмет и много приключения, защото заседяването не е на добре. Бъдете жизнерадостни и се радвайте на всяко малко и голямо нещо. Май ще ви понапусна, или поне ще се опитам, но ми бяхте подкрепа през изминалата година. Наздраве Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт