Искам да кажа ... (67)

• 52 098
  • 727
  •   1
Отговори
# 720
  • Sofia
Украса и елха разтиках още в понеделник.Светна ми къщата  Crazy.
Диети не  мога да пазя  Naughty.Режим,някакъв-да  Peace.Лакома съм,но капацитетът ми е малък,инак бих хапнала повечко  Embarassed. Дълги години след 18 ч. не хапвах и не пийвах нищо,освен гола вода...Тънко излизах на вечеря  hahaha.Както и доста години бях 47-48 кг на 172 см. Сега държа на около 50  Sunglasses, за сантиметрите-не знам  hahaha
Ша, чудна си  Peace

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 11:26 от GeNa

# 721
Здравейте и честит имен ден на всички, които празнуват днес! Бъдете здрави, вие и семействата ви!

Аз качих 26 кг. при бременността и ги свалих. На мерки и килограми съм точно от преди да забременея. Режим никакъв, но просто не ми се яде, както преди. Има едно голямо НО - адски отпусната съм, а лятото ще трябва да си търся водолазен костюм за плажа, че да си крия стриите.

# 722
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ванини, но пък какви съкровища имаш като резултат! Заслужават си малко провиснала кожа Joy
(Може, ако искаш, да пуснеш една снимчица довечера (сега излизам Joy), че много ми се иска да ги видя колко са пораснали.)
А как съм се затъжила за Тото - не съм го виждала от пролетта - къде изчезна тази Белла...Не е честно - зарби ни с него и ни изостави.

# 723
  • Mediterraneo
Украсата махнах вчера.
Диети пазя редовно, ама до никъде  Mr. Green 90 дневната ми е най- любима, не е трудна за спазване, а резултатите са бързи и видими( свалям повече на обиколки, отколкото кг, но мен това ми е важно). В момента имам чувството, че съм се освинила, но кантарът не показва отклонения. Въпреки това намалих рязко сладкото и тестеното, увеличих много водата и движението.

# 724
Ванини, на слънце не си личат тези дребни недостатъци, така че не се тревожи, а и избледняват.

# 725
  • Телиш/Плевен
Честито на имениците! bouquet

Украса нямахме тази година. Blush Канех се преди Бъдни вечер да украся елхата, ама нали празнувахме на село, та нямаше смисъл. И така си останахме. Laughing

# 726
# 727
Украсата и аз знам , че се маха на Ивановден. Прибрахме я снощи с дребното, че днес е именичка и беше голямо тичане , торти чудесии, а аз съм с болни бъбреци , такава криза направих миналата вечер, че си се представях на диализа до края на живота си, реших че до тук беше с тях  ooooh! ooooh! Има някакъв вирус ми казаха, удрял много бъбреците и корема, явно не ме пропусна  Tired

За кг, сега след раждането имам едни плаващи 2, които ту се качват, ту падам под моите 54-5, които са ми ок, ама установявам че явно са от хормоните, задържане на вода и фазите на цикъла. Не ги драматизирам, докато не стане време за бански, а тогава пък има много плодове и зеленчуци и става топло и не се усещам как сама ги свалям.  Crazy Crazy Проблем с кг имах само през бременността и то последните месеци. Бухнах от системите глюкоза, които ми наливаха за задържането и от обездвижването. Но си ги върнах  Peace Peace На 30тият ден бях във фитнеса, аз не обичам да се обездвижвам, обездвижа ли се , това ми съсипва и формата и тонуса и настроението, не какво ям е от голямо значение. Така или иначе не ям много, основно ръфам плодове, защото обичам. Месо не ям.

За провисналата кожа от бременността мога да препоръчам да мажете с крем алое/тея билковите/ и на Дева крема за стягане. Гарантирам ви стягане и прибиране, а не са изооообщо скъпи.  Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт