Искам да кажа ... (67)

• 52 102
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
  • До морето
Мерси момичета  bouquet Май май аз се разболявам, много ме боли гърлото и цялата ми носоглътка е пресъхнала. Дано аз да съм жертвеното агне и на малката да й се размине!

Бройте ме и мен за белота (резерва де, че не съм много редовна, ама все пак). В студентските години го научих, цял месец ходех с един лист написано кое е терца, кое белот, кое е по- силно, кое как се брои и т.н. Сега съм много добра, толкова добра, че мъж ми само с мен играе в отбор, което си е признание  Laughing

За килцата - родих и свалих всичко, що съм качила. Първият път още на изписването бях старите килограми, този път седмица по- късно. Обачееееееее, с това кърмене ми се разказва играта. В момента съм пак +5. Много ми се яде да му се не види, след всяко кърмене направо озверявам от глад  Crossing Arms И понеже винаги съм била слаба и висока и диети никога не съм пазила, от сега се чудя после как ще ги свалям  Rolling Eyes

# 676
  • тук-там
Ако някой има рецепта за торта Наполеон - сега е момента да я "изкаже". С печени блатове, не с бутер тесто.

# 677
  • София
Тоня, не знам с гръдната обиколка как си?
Там съм окей, но нищо чак впечатляващо. Бройте ме кит с акъл на русалка!

# 678
  • Телиш/Плевен
кит по душа с тяло на русалка не може ли?
може, може Mr. Green

При мен положението е според сезоните. Laughing През есента и зимата се отпускам мъничко и не ги мисля тия неща. То и без това с три ката дрехи много си личи каква ми е фигурата. Но дойде ли пролетта и наближи ли лятото - драматизирам няколко дни и после се заемам сериозно. Crazy Никога не съм била много слаба, аз и не се целя там, но да не ми висят разни кожи и да се радвам, когато се погледна - това е достатъчно.
Най-близката ми приятелка е закръглена и си е такава откакто се познаваме (малко над десет години). Нея дори не мога да си я представя слаба. Някак й отива така. Heart Eyes

# 679
Аз, като Тони, кит с акъл на русалка  Mr. Green
Шегата на страна, от утре съм на диета, защото имам да свалям 10 кг. Определено не се харесвам,  не ми отива на стройните 164 см. Ще почна да тичам и на пътеката и се надявам да се постегне ситуацията. По този повод се натъпках с пица и прекалих с десерта  Mr. Green

# 680
  • Пловдив
Минаха празниците и всички се разотслабваха. Без мен, аз съм си всякак прелестна.

# 681
Аз не заради празниците. Просто вече доста трупнах и не се харесвам. Е изчаках да минат празниците, защото родата (баби и майки) щеше кръвно да ми се разсърди, ако не и уважа гозбите.

# 682
  • Euskal Herria
Минаха празниците и всички се разотслабваха. Без мен, аз съм си всякак прелестна.
Ааа, не! Аз съм си дебела, красива и щастлива  Mr. Green.

# 683
  • Телиш/Плевен
Ааа, не! Аз съм си дебела, красива и щастлива  Mr. Green.
hahaha Joy 202uu
На мен ми е рано още за такива дейности. Laughing Нека да доживея до март-април, пък тогава ще му мисля. Сега се грижа подобаващо тогава да имам какво да смъквам. Joy
Хайде, още един (последен вече) поздрав по темата:
Скрит текст:

# 684
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз. Joy

# 685
Алечка, за бой си. Последната снимка, която видях хич не подсказваше 10 кила от горе, освен ако не си ги трупнала за две седмици  Naughty.

Никакви диети девойки, просто нормално хранене и малко движение. Аз от понеделник се връщам на нормалния си ритъм и ще сваля за около 10 дни. Нормалният ми режим е ядене на огромна закуска - обикновено яйца, бекон, сьомга + хляб и зеленчуци. Обядът ми е каквото ми се прияде. Не вечерям, но ям някакви ядки или малко месо или салата ако прегладнея. Гледам да ходя поне по километър два на ден. Като съм в настроение не ползвам асансьора, а се катеря по стълбите. Ходенето на фитнес ми е супер досадно и предпочитам по-обикновени "тренировки". Днес мисля да се пробвам с тутманик, а утре ще правя пица (на италианската ми приятелка  ooooh!), но от понеделник ще поогранича любимите ми теста и нещата (телесата) ще се наместят.

# 686
Ама Даунче, аз ти изпратих само лицето  Laughing Завъдила съм корем и огромни бедра, талията ми е на изчезване... Аз ще правя 90 ДД, което за мен не е точно диета, а режим на хранене. И съм решила да си превъзмогна мързела и да си ползвам пътеката по предназначение, не за закачалка. Истината е, че се надух заради лекарства, но ми писна да ме питат дали не съм бременна ... цяла година вече  Mr. Green

# 687
Никакви диети девойки, просто нормално хранене и малко движение. Аз от понеделник се връщам на нормалния си ритъм и ще сваля за около 10 дни. Нормалният ми режим е ядене на огромна закуска - обикновено яйца, бекон, сьомга + хляб и зеленчуци. Обядът ми е каквото ми се прияде. Не вечерям, но ям някакви ядки или малко месо или салата ако прегладнея. Гледам да ходя поне по километър два на ден. Като съм в настроение не ползвам асансьора, а се катеря по стълбите. Ходенето на фитнес ми е супер досадно и предпочитам по-обикновени "тренировки". Днес мисля да се пробвам с тутманик, а утре ще правя пица (на италианската ми приятелка  ooooh!), но от понеделник ще поогранича любимите ми теста и нещата (телесата) ще се наместят.
Down Under, аз на твоя режим слагам по 2 кг на седмица.Ходя минимум 4 км на ден и рядко пропускам .Преди нова година на танци два пъти седмично, сега на Тае-бо. Чувствам се тонизирана , но няма сваляне на кила и това си е.Само глад му е майката. Работеше гладът в по-ранните му години, но сега не издържам. Пусто сладко докато не го взема мира нямам. Почти не ям месо и не ми липсва.Чудя се какво да почна?!

# 688
Ами моят режим изключва сладкото и въглехидратите почти. Аз не съм привърженик на гладуването, защото променя хормоните (главно инсулина).

Алечка, когато е от лекарства трудно се сваля, освен ако не ги спреш, но в някои случаи се пият непрекъснато. (вземи забременей, че поне да има защо да те питат  Hug - само ако искаш обаче).

# 689
Добро утро!
Честито на всички празнуващи днес. Около мен именници и рожденици дори, дал Бог, да са ми живи и здрави!
Даун, с твоя режим мога да кача поне 3 кг. за две седмици. Аз много бързо качвам, дори и да не налитам на сладко и въглехидратно. Най-зле съм през януари, но не заради празниците, а заради много работа. Почти не ставам от бюрото, ям, каквото намеря и в края на месеца мога да съм +10 кг. Много искрено завиждам на мъжа си, който с повече храна от мен не мърда от едни килограми з години. Добре, че детето на него се е метнало. Даже той яде повече от мен и не е качил грам в последните 6 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт