Искам да кажа ... (67)

• 52 106
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Mariposa_Malva, пожелавам ви здраве и дано всичко е наред!

И аз не знам какво да почна. Свалила съм си Одисей на Джойс, отдавна искам да го прочета, ама книгата струва 40 лв. и не ми се даваха тия пари, щото едва ли някой ще я прочете след мен. Та сега ми се отдаде възможност с четеца. Някой чел ли я е да каже нещо? Определят го като най-великия роман на миналото столетие, та най-малкото за това си заслужава да пробвам.
Аз си я купих, като я издадоха. Е, не можах да я прочета  Tired Мъжът ми и той се пробва да я сбори след мен, но и той се предаде. Може пак да се пробвам някой ден.

Янче
, мерси за кифличките. Не ми е късно. Още не ми е втасало проклетото тесто  Crossing Arms

# 661
Точно мислех да си сваля Оризовата майка на четеца и се оказа, че той е вкъщи, че днес нося книгата и двете щяха да ми дойдат много. Нищо, и утре е ден.

# 662
Ейии, Жакче, свали тея три кила и  вече крила поникнали,  раздаваш се за Родину в Австалия  Laughing Приемаш ли компания, да се раздадем двете, Тоня не ме иска Crossing Arms  Flutter

# 663
Ша, сакън! Ти си висока и дългокрака, далече от мен! Види ли те пети номер, аз ще си увисна:) До мен жени над 160 да не се нареждат:)

# 664
  • София
Бухахахаа, Шантооо, отсвириха те тотално.  Joy
Жаки, аз съм 174, но повярвай ми, не ти се явявам конкуренция. От друга страна ще ти правя сянка, даже и на широчина също, защото не съм свалила килограмите.

# 665
Тоня, не знам с гръдната обиколка как си? На мен това ми е единственото достойноство, ако не си над 95 см, голямо С, мога да се съглася да идем двете:))) И евентуално да мисля за некви джапанки с токчета hahaha

# 666
Тоня, само да те мерна някъде на морето, директно до теб ще се изтъпанча, е така да видиш ти кой няма да искаш Laughing
Ех, тоя пети номер, не го давш, Жаклин...  Crossing Arms

# 667
  • Euskal Herria
Ако не може да си поделите сърфистите, някой да дойде насам. Имаме си. Тук се провежда кръг от световното първенство по сърф.
И миналият ден имаше ентусиасти, които бяха излезли в океана.

# 668
  • Пловдив
Котката изяде модема. Т'вай. Адиос http://ortis28.com/products/original/1490_0.jpg  Stop

(Всъщност надъвка върха на антената, но това са насъществени подробности.)

# 669
А стига с тези мерки  Crossing Arms. Аз качих поне 5 кила тези дни. Вече съм колкото висока, толкова и широка, ама не ми пука.

# 670
  • Телиш/Плевен
А стига с тези мерки  Crossing Arms. Аз качих поне 5 кила тези дни. Вече съм колкото висока, толкова и широка, ама не ми пука.
202uu
Специален поздрав по темата:
Скрит текст:
„Преди известно време на входа на фитнес имало снимка на много слаба и красива жена. Текста гласял: „Това лято русалка ли ще бъдете или кит?”
Една жена (с неизвестно тегло) отговорила по следния начин: „Мили хора, китовете са винаги заобиколени от приятели – делфини, моржове и любопитни хора. Те са сексуално активни и отглеждат децата си с невероятна нежност и любов. Те се забавляват и играят и ядат много скариди. Плуват по цял ден и пътуват до фантастични места като Патагония, Северните морета и кораловите рифове на Полинезия. Те пеят страхотно и понякога има и дискове с техните песни. Те са впечатляващи и много обичани животни, които всички защитават и пазят.
Русалките не съществуват. Но ако съществуваха, щяха постоянно да ходят при психолога с проблем „раздвоение на личността: жена или риба?” Нямаше да имат сексуален живот и да носят деца. Да, щяха да са много красиви, но тъжни и самотни. И щяха да миришат на риба. Без съмнение – предпочитам да съм кит. Във времена, когато медиите ни казват, че само слабото е красиво, аз предпочитам да ям сладолед с децата си, да вечерям с мъжа си и да си пийвам с приятели. Жените напълняваме по различни причини, но понякога това е от много мъдрост и знание, което главите ни не могат да поберат и се разпростира из тялото. Ние не сме дебели – ние сме добре гледани и всеки път, в който видя заоблените си форми в огледалото, си казвам: „Чувствам се добре, защото тренирам редовно, не защото съм слаба”.

Янтра newsm62 Моят модем е същия, ще внимавам с котките (макар че досега не съм забелязала да му налитат Thinking)

# 671
 Joy Лале, страхотно е това и доста вярно. Доста девойки виждам с повечко килца, а с прекрасни младежи. Аз се харесвам слаба де, но пък сега за 5 кила няма да драматизирам. Свалям бързо.

# 672
Лале, забавно е, но аз предпочитам и се харесвам слаба. И не съм нито гладна, нито нещастна. Laughing
За 2-3 кила отгоре не драматизирам, но ако кача повече веднага проличава. Най-важното е теглото да е съобразено с ръста. Кльощите със стърчащи кокали също не са приятна гледка.

# 673
кит по душа с тяло на русалка не може ли?

# 674
  • Sofia
номер 7-ми за мен от ред първи.... и други не бих върнала,както и те мен  bowuu
5ти номер,ако хартиса, ще го уважа и него  Mr. Green
Заставам до всякоя аз,'ич не се тревожа  Laughing
МноУ гладни кокошки сме се събрали,а?  Sunglasses
Да ходя да пържа картофи аз,че това е сигурно...другото  Thinking
Честито на празнуващите!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт