Искам да кажа ... (67)

• 52 476
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Е, че малко ли са? 

# 646
# 647
  • Пловдив
Добрее, значи първия от първия ред и петия, от втория ред 4тия и 8мия са за мен и останалите са за вас. Каква съм щедра!

# 648
  • Euskal Herria
Живи и здрави да са всички именици днес!

Да вметна за пощите - от постовете ви разбирам, че БГ ПОЩИ яко се излагат. А аз си мислех, че испанските са проблемни. Изпратих три картички на съфорумки. Двете ги пуснах заедно - едната е пристигнала, другата все още се чака. Малко по-късно изпратих и третата, да видим дали и кога ще пристигне до получателя си.

Онна, аз правих раираните кифлички. От 16 - по рецепта, направих 32 - около 5 см дълги. Сигурно вече е късно и ти си ги опекла, но все пак... Исках ги точно за хапки. Другия път обаче ще сложа сол в тестото, сега леко ми сладнеше.

Докато кача снимките от снощния празник, мога да покажа тези, които направиха репортерите на вестника:
http://www.elcorreo.com/fotos/bizkaia/201601/05/cabalgata-reyes- … 553553808-mm.html

# 649
  • София
Янтре, остави ги тия завистници, вземи си ги всички плувци. Че като им врътнеш и две големи тави с пълнени чушки, съвсем ще им скриеш топките.

# 650
  • Пловдив
Янтре, остави ги тия завистници, вземи си ги всички плувци. Че като им врътнеш и две големи тави с пълнени чушки, съвсем ще им скриеш топките.
Не ща, то не ми харесват всички, поогледах ги на показаната снимка Simple Smile

# 651
Първи ред пети номер от плувците, моля! Аз един ще взема, ама ще се раздам, да не изложа родината:)

# 652
  • До морето
Здравейте и честито на именниците!

Искам да кажа, че току що подписах и на своя отговорност излязох с 48 дневно бебе от болницата! Вкараха ни здрави и 2 дни се опитваха да й вливат антибиотик за едни сополи. Изследвания, всичко й е наред, а отделението гъмжи от народ. Накрая днес разписах и си тръгнахме. Сега се моля да не е лепнала нещо там  Praynig

# 653
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Тонка, Оризовата майка и на мен много ми хареса, макар да е тежка и тъжна книга. Пък и беше първата  и май единствената малайзийско-индонезийска книга, която съм чела и всичко ми беше много интересно.
И аз не знам какво да почна. Свалила съм си Одисей на Джойс, отдавна искам да го прочета, ама книгата струва 40 лв. и не ми се даваха тия пари, щото едва ли някой ще я прочете след мен. Та сега ми се отдаде възможност с четеца. Някой чел ли я е да каже нещо? Определят го като най-великия роман на миналото столетие, та най-малкото за това си заслужава да пробвам.

# 654
Много хубава книга е "Оризовата майка". Тежка е...някои моменти ми направиха силно впечатление. Но няма да пиша кои, защото си е спойлер.

# 655
Марипоса,дано сте здрави и всичко е наред при вас!  Hug

# 656
  • Телиш/Плевен
Mariposa_Malva, дано всичко е наред!!! Hug

# 657
Mariposa_Malva, дано всичко е наред!

# 658
Марипоса, бързо оздравяване.
Честито на празнуващите. Утре ММ и майка ми имат рожден ден та правих френска селска торта.
Пратете и на мен сайта с картите, може да ме броите за резерва.
Треньора по плуване на дъщеря ми слага в малкия си джоб целия австралийски отбор  Laughing

# 659
Марипоса, дано не се е заразило с нещо детето, толкова е гадно в тия болници, че само като се сетя ми се изправя косата!

Силве,снимка дай, по бански разбира се:))

Общи условия

Активация на акаунт