Искам да кажа ... (67)

• 52 486
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
И за мен мохито, докато играя карти. Сърфистът за десерт  Mr. Green

Честито Богоявление на всички празнуващи.
Аз си имам двама - племенник и племенница  Heart Eyes

# 631
Sunny29, снощи започнах Къщата на клоуните - Галин Никифоров. Доста...странна.

# 632
  • София
Един готварски въпрос да ви питам, така насред белота, сърфистите и коктейлите Embarassed Ама нали все пак някой трябва и да ви готви там, ще изпосталеете иначе  Wink
За раираните кифлички. Не си спомням на кой беше рецептата, копирала съм си я на компютъра и сега реших да ги направя. В нея пише, че тестото се разделя на 16 части. Така големи ли стават кифлите или са малки? Искам да ги направя мънички, като за 2-3 хапки.

# 633
  • София
Аз бих пояздила вълните с някой сърфист, пък вие метайте картите по плажа.
Тони, за мен Мохито с много лед, моля. Wink
Жармен, честит имен ден bouquet
Шанти, не си ли много нахална? Аз щях да се цаня за сервитьорка на картоиграчките, а не да обслужвам конкуренцията. Даже с теб не ща по едно и също време да сме там, че ще ми обереш сърфистчетата.  Naughty

Не знам дали писах, че чета "Оризовата майка". Много ми е интересна.

Жармен, знаейки името й, което е много хубаво бай дъ уей, няма начин да й го честитя днес, защото може уж да е кръстена на баба си, но днес определено не е нейният празник.

# 634
  • София, Младост
Аз я пуснах рецептата, обаче много отдавна не съм ги правила  Thinking. Затруднявам се, защото винаги правя двойна доза-половината замразявам сурови. Като, че ли повече от 16 изкарвам от една доза-и аз ги предпочитам мънички. Прецени на око-надуват се като се пекат.
Май не помигнах  Crazy

# 635
  • В Космоса
Нямате ли следпразнична депресия, бре!? Аз още не мога да се отърся от сантименталното чувство, трудно ми е да осъзная, че свършиха празниците и сега ми е едно пусто и никакво. Tired

# 636
  • София
Нямате ли следпразнична депресия, бре!?
Депресия ли?! Аз щях да изпадна в депресия заради празниците и мързелуването, така че приключването им само ме радва.

# 637
  • София
Мерси, Вили! Сега втасва тестото, ще видя после на колко ще го деля.

# 638
Акаша, нямам никаква депресия, защото не празнувах а мързелувах Simple Smile. Мога и да продължа ако има кой да плаща сметките. Да ви кажа един много готин номер. Никога не се връщайте на работа в понеделник. Вземете си го почивен. Помага да се избегне стресът от отпуската, натрупаната работа и самия понеделнишки стрес. Освен това, първата работна седмица става кратка Simple Smile. Научих го от бившия ми шеф. Помага доста.

# 639
  • В Космоса
Приятелите, близките, веселбата, местата, които посетихме... Мъчно ми е!

# 640
  • Телиш/Плевен
Искам да кажа, че сме на финалната права с готварската книга! Heart Eyes Остават да се прегледат още 10-15 теми и вече сме си ги разпределили (нямаме срок, но предвид, че трябва да прочетем темите от 20-та до 65-та, смятам, че е огромен напредък за това време). Благодаря безкрайно много за труда и помощта на Алечка (и използвам момента да й се извиня още веднъж, че направих гаф с темите), Яна и Ванини. Hug Страхотни сте, момичета!!! Hug

# 641
  • Пловдив
Освен сърфистите аз харесвам и австралийския отбор по плуване. Ще ви оставя всички сърфисти, плувците са за мен и готово.

# 642
  • дядовата ръкавичка
Янтра, целия отбор ли? Респект  Hands Clap

# 643
hahaha

# 644
  • Пловдив
newsm78 Те колко са? Гледам по снимки 4-5 човека?

Общи условия

Активация на акаунт