Май май аз се разболявам, много ме боли гърлото и цялата ми носоглътка е пресъхнала. Дано аз да съм жертвеното агне и на малката да й се размине!Бройте ме и мен за белота (резерва де, че не съм много редовна, ама все пак). В студентските години го научих, цял месец ходех с един лист написано кое е терца, кое белот, кое е по- силно, кое как се брои и т.н. Сега съм много добра, толкова добра, че мъж ми само с мен играе в отбор, което си е признание
За килцата - родих и свалих всичко, що съм качила. Първият път още на изписването бях старите килограми, този път седмица по- късно. Обачееееееее, с това кърмене ми се разказва играта. В момента съм пак +5. Много ми се яде да му се не види, след всяко кърмене направо озверявам от глад
И понеже винаги съм била слаба и висока и диети никога не съм пазила, от сега се чудя после как ще ги свалям
Никога не съм била много слаба, аз и не се целя там, но да не ми висят разни кожи и да се радвам, когато се погледна - това е достатъчно.

.
), но от понеделник ще поогранича любимите ми теста и нещата (телесата) ще се наместят.
- само ако искаш обаче).