Искам да кажа ... (67)

• 52 476
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Добро утро! Честито и на всички празнуващи на Ивановден!

Прибрахте ли елхите вече? Аз, нали съм си Гана-мързелана, чак днес ще вдигам панаира Blush

# 691
  • някъде ... тук ...
Честит имен ден на всички празнуващи! Да сте здрави и щастливи!
много Ив..., много нещо  Laughing

Моите прибраха елхата и украсата онзи ден, в неделя.

С годините все по-трудно ми става да свалям, когато поискам, хем са все по 4-5 кг.
В момента не съм и тръгнала да се мъча. Бройте ме към недиетуващите Simple Smile

# 692
  • Ямбол
Добро утро.
Още не съм прибрала украсата и аз. Събота и неделя, ако ми дойде настроението, ще гледам да я свърша.

# 693
  • София
Честито на всички празнуващи днес! Да са живи и здрави.

Елхата не се ли разваля/изхвърля на Ивановден, тоест днес? Аз поне този ден съм си го фиксирала и ще прибирам украсата и вкъщи, и в офиса. Мързи ме разбира се, но няма мърдане, че иначе ще отвисят до следващата Коледа.

# 694
Честито на всички празнуващи! Да са живи и здрави.

Нищо не съм прибирала аз, почивните дни.

Даунче, за момента не мога да спра лекарствата, но и това ще мъча, защото са несъвместими със забременяване, а и това ще трябва да планирам да ми се случи в обозримото бъдеще Simple Smile Тогава пък какъв кит ще стана не ми се мисли  Laughing

# 695
Ама Съни, ти сама го каза - ям каквото намеря. Не искам да давам съвети, но по себе си съм остановила, че храненето в определен час  и подбора на храни действа страхотно. Никога не съм гладна, а ако огладнея между основните ми хранения ям малко ядки или някакво месо  - суджук или джърки. Когато реша да сваля някое кило спирам въглехидратите почти изцяло. Позволявам си ги само сутрин и то в малки количества - една препечена филия или плод. Намалявам и сирената (които обожавам и с тях май се насвиних сега), но не ги изключвам напълно. Просто от подобно ядене и малко движение няма как да качиш.

Сега като заговорих за въглехидрати и ми се дояде сладолед и ще забърша един.

# 696
Аз отслабвам с разделно хранене или при силен стрес, когато минавам на въздух. Всякакви други режими ми действат обратно - качвам.
Алечка, аз съм предразположена към напълняване, въпреки всичко през бременността не станах кит, така че не се притеснявай Simple Smile

# 697
Стрес е гадно, миналата година бях станала 45 кила от стрес, а дори не съм гладувала Sad. Не пожелавам подобно сваляне. По-добре жастливи и с кило-две отгоре.

# 698
Ние развалихме елхата вчера, не ме мързеше, като по чудо.
На мене пък равносметката от празниците е 3 кг надолу, не мога да се гледам, съвсем сериозно го пиша, не да дразня някой.  Ям, не съм под стрес, не  се ограничавам и пак клечка  Sick
http://prikachi.com/images/997/8560997f.jpg

# 699
  • Euskal Herria
Честито на всички празнуващи днес!

Аз отслабвам, когато се прибера в България  Embarassed.  Тук уж се движа, нямаме асансьор, не ям много  и въпреки това - се закръглям. Но при мен има и други фактори, така че се обичам и с многото килограми.

Ша, хубава фигура имаш!

Украсата сигурно днес ще я прибера или поне от входната врата ще махна, празниците минаха.

# 700

Не вечерям,
но ям някакви ядки или малко месо или салата ако прегладнея.

Ето, това е най-същественото!
Забелязала съм,че пропускането на вечерята действа най-благоприятно на фигурата.За съжаление, аз рядко пропускам и по изключение.

През деня нямам особено време за храна, а и няма къде и какво да ям, ако си нося на работа все пак трябва да се съобразявам, не всичко става за ядене в работно помещение.Сутрин ям малко с кафето, а вечер си хапвам повече, защото това всъщност ми е основното ядене.

Но аз вървя много пеш, налага ми се. На работа е по-бързо да отида пеш, отколкото с какъвто и да е транспорт.Почти всичко ми е на пешеходно разстояние.

От празниците не съм напълняла, но от есента имам едни два-три кг за сваляне, срамота да не се справя.

Слабеене от стрес е най-лошият възможен вариант, особено ако се случи така, че та гледаш яденето и да го мразиш, не го пожелавам на никого!Или да ти е толкова напрегнато,че въобще да не ти се "вписва" храненето в дневната програма, не! Naughty

# 701
Добро утро! Честит празник на всички празнуващи, да са живи и здрави!

Елхата и въобще цялата коледна украса не сме я прибрали - в събота/неделя беше рано, а през седмицата като се прибера не ми е до това. Имам по-приятни занимания като да изпитвам ученика по география, история, математика и т.н. (шега разбира се, просто той иска да ми разказва уроците си и каквото неясно има да му обяснявам Simple Smile). Решила съм в събота да събирам панаира, защото даже вече ме дразни като са минали празниците. Поразходих се из Хоби и вече гледам украса за Свети Валентин, Баба Марта, Великден  Simple Smile

Аз какво да кажа - имам нужда от диета и то голяма, но най-основния ми проблем е непиенето на вода и това ме проваля всеки път.
Шантал, изглеждаш много добре, поздравления bouquet
Но веднага се замислям, че всичко си е и до структура и ген. Сестра ми например е супер слаба - 45 кг, а е 1,68 висока, като се пооблече изглежда добре, но по къси гащи ли е и потник, направо е кльоща, даже миналата година се бе разболяла от грип, лекарката й казвала - трябва да понапълнеете малко  Simple Smile

Хубав и спорен ден на всички  Heart Eyes

# 702
Благодаря, Янче, но  50.кг и 400 гр.(. вчера се мерих във залата) на 171  см. за моето виждане е слаботелесно, не харесвам така  аз.  Нито е секси, нито изгежда   Simple Smile . Предполагам от пътуването и емоциите  по празниците се пренавих нещо.  Сега чакам да ми мине закуската и отивам  на фитнес да  се понапомпам малко поне...

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 09:34 от Ша

# 703
  • София
Ша, слабичка си.  Peace Трупни поне 2-3 кг отгоре.
Аз на 174 см и 54 кг също бях кльоща, но всъщност си се харесвах много.

# 704
Знам, стига Тоня. Радваш се, че ще ме отвее австралийския вятър по плажа и сърфистите ще останат само за теб, нали #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт