Искам да кажа ... (67)

• 52 150
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро.
Новата година ни изненада с варицела, но за сега всичко е наред. Детето е добре и ще я изкара да не му треперя всеки път при карантина.

# 466
Лекарства от къде пазаруваш, Ша?

# 467
Лекарства от къде пазаруваш, Ша?
От Германия, но уточнявам, че не става въпрос за някакви специални, а такива които се купуват без рецепта, сироп за кашлица на Boronica , мехлеми, прополисови препарати, хомеопатии обшо взето. Последно си купих това, вълшебно е за кашлица при дете. Peace
http://prikachi.com/images/519/8557519K.jpg

# 468
Предполагам, че ви взимаш директно от Германия, не през сайтове?

# 469
Да,, поне веднъж годишно ходим аз или мъжа ми, имаме много близки приятели  там.
Но и през сайт можеш да си поръчаш, има ги в онлайн аптеки предполагам. Peace

# 470
Онна, дано е добре Емма и да не се връщат пристъпите! Пулмоложката ли ти каза сега да спреш? Нашата не препоръчва спиране в този сезон. Аз смятам сега два месеца, като сме на топло да я пробвам без Пулмикорта, вече шест месеца е на него. Притеснено ми е, но съм длъжна да опитам и да и дам почивка, аз ще нося всички лекарства и два инхалатора, ако стане беля.
Аз с Калибре преформатирам и става бързо и лесно, даже сам сама си я сложих и разучих, което за човек с моите технически познания е напарво постижение:) Даже мъжът ми се оправя вече сам, заредили сме много книги, да видим дали тази година Жаки ще ни остави да четем.
Миналата година имах голям проблем с лаптопа, нещо не се зареждаше батерията, купихме нова, пак не ще, дойдохме си тук и двете батерии си бяха ОК. Нещо много им е слаб тока, 110 волта ли е вата ли е, не знам. Сега си мисля дали има някакви специални адаптери, които да повишават напрежението до 220?  Страшно го обясних Embarassed Свалила съм доста филми, ама ако пак не работи лаптопа, нищо не можем да гледаме.

# 471
  • Mediterraneo
Чета те Сандокане... и се заливам от смях, то ботуши,
то рокли, то е чудо. Ти ли пазаруваш изцяло за щерката
моден корифейо  Laughing

Хахаха, и мен много ме радва Сандо! Какви абитЮрентски, какви рокли, за дете 4 клас... Ще взема да си помисля, че си от малцинствените групи  Whistling

# 472
  • Ямбол
Има време до абитуриентската, когато вероятно ще ѝ купи самолет.

# 473
На приказки във форума и остров мога да купя Simple Smile

# 474
  • София
Sunny, да минава варицелата леко и няма да я мислите повече  Grinning
Onna, малката си притисна пръстчето на вратата на колата и то при лекичко притваряне. Какви писъци бяха, така се шашнах, че няколко секунди изобщо не осъзнавах какво всъщност се е случило. Пръстчето й беше синьо цяла седмица, притеснявах се, че ще й падне нокътя, но се размина.
Gena, моят син има рожден ден в края на януари. Решил е да го празнува в Капела плей с лазерно парти и аз се подмотвам и още не съм отишла да направя резервация, ако взема да издъня работата  Confused
Ша, напиши моля те повече за това лекарство за кашлица за дете, не зная немски.

# 475
Преди 2 год и аз дръпнах калибрето но компютъра ми стана много бавен и я махнах newsm78 Пак ще опитам де, при толкова доволни програмата.... Аз и компютъра смених та сега може и няма този проблем.

# 476
Благодаря ти, Бъни.  Hug

# 477
Масло от мащерка и митра е това - доколкото виждам и ми стигат познанията по ботаника и латински.

# 478
Това е балсам от мащерка и мирта, мамазва се на гърдичките и гърба на детето, става и за малки бебета.
Напиши в Гугъл Thymiam Myrte balsam и ще ти излезе стрница,  направи си превод на страницата и ще прочетеш какво съдържа. Hug

# 479
Съни, сега видях за варицелата, да минава бързо и леко!
Аз съм много доволна от сиропа за кашлица Ердомед, има и таблети за възрастни, преди два дни бухах здраво, сега съм в пъти по- добре. Миналата година за пневмонията ми ги изписаха, а преди месец Жаки пиеше сиропа, ефикасен е и сякаш разкашля по- малко от Мукосолвана.

Общи условия

Активация на акаунт