Искам да кажа ... (67)

• 52 237
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
Бързо ще му мине на малкия, Съни. Хубавото е, че децата лесно прекарват шарката.
Много съм разсеяна тази сутрин. Щях да пиша и друго, но забравих. Кафето ми е готово и сядам да го пия при вас. Coffee

# 481
  • Sofia
Трябва да излизам,ама се ослушвам  Rolling Eyes
Изпокарахме се сутринта с младежа...всъщност аз му се карах,той е правил физиономии зад гърба ми,вероятно  Crazy.
Тая ваканция ни разбута режимчето на лягане и ставане ooooh!.
Съни, бързо и леко да минава варицелата  Peace
Не успявам аз  да напазарувам качествено от такива големи аутлет центрове  Crossing Arms.Искам да мога да се връщам и да докупувам, ако съм размислила, пък рядко имам възможност,а още по-рядко мъжът ми се навива да си го причини 2 пъти за едно пътуване  Crossing Arms

# 482
  • София
И аз Калибре ползвам за преформатирането на книгите. Обаче всеки път и като ги свалям от читанка и като им променям формата ми ги записва в различни директории и ги търся по целия компютър, връщам се да проверявам как се казва точно книгата за да я открия и такива ми ти работи. Нещо в настройките явно съм цъкнала не където трябва.

Жаки, ами още преди, като ходихме на прегледите и така ни каза - 10 дни - сутрин и вечер, после два месеца - само 1 път дневно и после да го спрем да видим какво се случва.

# 483
Гена, да заформим една групичка и да ти дойдем на гости за една игра на билярд. Grinning Аз не съм много добра, но бързо се уча. Или в краен случай другите ще играят а аз ще мачкам котката. Heart Eyes
Преди имах гадже, което имаше у тях маса за билярд. Но тази маса я използвахме за друго, повечето пъти. Laughing

# 484
  • Пловдив
Toлкова хора се отказаха от темата и форума. Продължавайте да цензурирате и гоните останалите.Накрая пет кукувици ще си леят захарен сироп тук.
Тази тема ми беше любима някога. След номинациите се самоцензурирах рязко. Сега когато имам поводи за хвалене, къде да се хваля? Тук ли?
Хвали се. Теб не съм те дъвкала, засега.

Аз съм в пристъп на треска за намаления. Това намалено и много изгодно - прас, онова каква добра цена - прас и накрая леле-мале ooooh! Money

# 485
Сандокан ако наистина дава по  200 евро за ботуши на детето си ( то не е ли  малко момиченцето му newsm78) за мен  е пълен смях. Освен ако не изкарва по 10 000, и пак е простотия и изхвърляне  това.

# 486
  • София
Тея ботуши не ги ли обсъждахме още преди месец? Или е купил още едни?
Или пък ни напомня за старите, защото малко време за цъкане с език сме им отделили?

# 487
  • sofia
Янтре, какво пазаруваш?
Зарекла съм се само магазини за хранителни стоки да посещавам, поне известно време  Laughing

И он-лайн гледам да не отварям нищо ...

# 488
  • Варна
Момичета, не исках да кажа да не пишем за проблеми и нещо, което ни се е случило лошо.
Просто се вбесих на новината, която беше споделила Жаки. Толкова трагедии стават постоянно, че...
И когато това е честа практика, ме ядоса.
Онна, за моята леля писах в някоя от предните ни теми, когато почина. Снощи не се доизясних, като я споменах, че едва ли ще ме изтърпите да повдигам пак въпрос за рак, за смърт и т. н. Аз няма и да го направя, защото е тежка тема, натъжава.

Преди години бях много добра на билярд.  Grinning

# 489
Изобщо няма да припарвам до магазин аз. И онлайн няма нищичко да погледна. Такава съм трошачка на пари, че чак ме е яд малко  Laughing
Замръзна ми цифката днес. Не се е стоплило особено, а като ида да пуша и направо ми се приплаква. Пак ме пратиха да си ходя, обаче на мен не ми е спокойно като знам, че има работа.

Съни дано все така безпроблемно да мине варицелата!

# 490
  • Euskal Herria
И тук са почнали с намаленията, т.е. продължават още да смъкват цените. Преди и по време на празниците предлагаха различни промоции, сега - намаления. Преди малко получих и имейл от Амазон -  -60% от цената на редица стоки.

Ша, в Метцинген (градчето) ли ходиш? Там живее приятелката ми.

# 491
Още веднъж благодаря за пожеланията.
Аз този месец имам много рожденици и именници. Та искам или не, ще пазарувам. В общи линии месец сега около Коледа, та до 25 януари и после от средата на юни до средата на юли са най-много празнуващи около мен.

# 492
Toлкова хора се отказаха от темата и форума. Продължавайте да цензурирате и гоните останалите.Накрая пет кукувици ще си леят захарен сироп тук.
Тази тема ми беше любима някога. След номинациите се самоцензурирах рязко. Сега когато имам поводи за хвалене, къде да се хваля? Тук ли?

Естел, не се обиждай, но ти главно се оплакваш. Тук си пиши, кво ти пречи. Изобщо защо трябва да се обсъжда кой къде и защо пише. Пишете си където и както си искате.

# 493
  • Пловдив
Янтре, какво пазаруваш?
Зарекла съм се само магазини за хранителни стоки да посещавам, поне известно време  Laughing

И он-лайн гледам да не отварям нищо ...
Дрехи за децата, с тенденция, с мисъл за другата зима.

# 494
Мойта щерка се възстановява от варицелата. Първите три дни беше ужасно. Обаче от чесането по лицето останаха още пъпки с коричка. Мажа с една скъпотия на биодерма. Дано помогне.

Общи условия

Активация на акаунт