Парфюмни размисли и страсти - 195

• 104 669
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Да и гурме е, сладък парфюм с много подправки. Има го за проби в Олфактив салон пробвай, не са за насляпо тези тежки ориенталски аромати.

# 121
  • Велико Търново
Мили дами, отдавна ме гложди ето този парфюм и го мисля постоянно - The Different Company Sublime Balkiss . Знам, че е писано за него, че се оприличава със сок от бъз Simple Smile, но все пак да попитам - за сезона подходящ ли е, или още "му е студено", траен ли е, има ли нещо общо с интензитета напр. на Нинфео мио/знам, че пирамидата е различна/....Няма къде да го пробвам, в нашия град не се предлага марката, мисля да го купя от Енцо - имат промоция на 50 мл. за 97,90лв. Thinking

# 122
Аз си го купих тези дни и днес съм с него. Студено му е определено, но вътре на парно е добре. Остър, чудесен, газиран сок от бъз. Много го харесвам. Модерен лек шипър, с добра трайност. Цените му в Енцо са просто чудесни има и тестер, който е буквално без пари, а сега има и код за безплатна доставка.

# 123
Според мен по-добро описание от "сироп от бъз" няма да намериш. Но е сироп от бъз с класа, нищо компотено няма в него, аз го намирам за много елегантен. Дали му е студено - според мен да, но пък в топъл офис го носих и ми беше много освежаващ на фона на зимната сънливост, която ме е обзела.

# 124
  • Пловдив
И на мен много ми харесва, много зелен и свеж е, но съм го прибрала за пролетта.

Къде ги намирате тези кодове за Енцо?

# 125
  • Велико Търново
Много ви благодаря Hug bouquet това очаквах да чуя. Ще си го купя и няма да се терзая повече Crossing Arms

Лили, погледни в темата за Енцо Peace

# 126
Дами, Arabie Serge Lutens дали е подходящ за поръчка на сляпо?   bouquet
Имам го не ми допада труден е за харесване.Не е добре на сляпо.

# 127
Преди известно време бях искала съвет за този аромат:
Aramis for men
Днес го отворих и - да!
Разкошен!

# 128
  • София
И аз съм на вълна Sublime Balkiss,
Точно него пръснах днес след работа, ей така за настроение след работната седмица, и толкова да ми хареса. Отново. Тествах го лятото и ми стана много приятно и прохладно и ето сега пак ми е хубаво с него. А как не ми се купуват парфюми.....

И отново по темата.
Харесвам алкохолните нотки, но само докато са в бутилката. Намирам такива аромати за "опияняващи", но не допускам през деня да ухая по подобен начин. Не пасват нито на професията, нито на дневната ми визия.
 L de Lolita Lempicka изкарва алкохолна нотка при мен и в момента, в който я долових, престанах да го ползвам.
Харесвам чайове, обаче. Червеният чай на Булгари, Teazzurra - откритие за 2015 и още поне 5-6 аромата със зелен чай, ги обожавам.

# 129
  • Варна
seemly и на мен много ми хареса Teazzurra, както и Herba Freska имаш ли наблюдения относно трайността им?
За мен също са подходящи за работа по семпли и свежи аромати.

# 130
  • София
Doris , парфюмна дружка! Hug

Аква Алегориите не се славят с трайност и сила, по принцип. Според мен по-скоро това се отнася за силата им. Herba Freska не съм носила, но Teazzurra я усещам до края на деня през лятото.Началните по-остри цитрусови нотки бързо отминават, след което прави прекрасна химия с мен, и се чувствам себе си.
Но пробвай задължително.

# 131
На мен ми се губи Сюблим Балкис, студено му е много. Харесвам го остър и разхлаждащ, а сега дори вътре показа днес ниска трайност и доста слаб интензитет. Нямам търпение сега след душ да си сложа какво?...Ноара разбира се! Heart Eyes

Искам да си купя една бутилка от новия Шанел №5, но той е наистина рефурмулиран до почти съсипване. Страшно слаб е, премахнати са доста от алдехидите и е омекотен до степен, че се усеща доста малко време, а преди траеше по 24 часа. За съжаление старата версия е изчезнала почти навсякъде вк. и от сайтовете, да не говорим за официалните представители на Шанел. Ще трябва да свиквам с новия, добре че майка има доста от стария, че да си припомням колко силен, траен и хубав беше този парфюм.

# 132
На мен ми се губи Сюблим Балкис, студено му е много. Харесвам го остър и разхлаждащ, а сега дори вътре показа днес ниска трайност и доста слаб интензитет. Нямам търпение сега след душ да си сложа какво?...Ноара разбира се! Heart Eyes

Искам да си купя една бутилка от новия Шанел №5, но той е наистина рефурмулиран до почти съсипване. Страшно слаб е, премахнати са доста от алдехидите и е омекотен до степен, че се усеща доста малко време, а преди траеше по 24 часа. За съжаление старата версия е изчезнала почти навсякъде вк. и от сайтовете, да не говорим за официалните представители на Шанел. Ще трябва да свиквам с новия, добре че майка има доста от стария, че да си припомням колко силен, траен и хубав беше този парфюм.
Добрата новина е че всичко е реформулирано почти
за да не навреди и да нямат алергии хората , а лошата е че vintage версиите в ebay и саитовете за парфюми цените им отиват стотици хиляди много над нормалните цени Simple Smile
в ибей я има.,

# 133
  • Варна
Doris , парфюмна дружка! Hug

Аква Алегориите не се славят с трайност и сила, по принцип. Според мен по-скоро това се отнася за силата им. Herba Freska не съм носила, но Teazzurra я усещам до края на деня през лятото.Началните по-остри цитрусови нотки бързо отминават, след което прави прекрасна химия с мен, и се чувствам себе си.
Но пробвай задължително.
Hug Да не се чувствам изолирана 😀 Много ми се иска отново да имам Бианко и Скин на Трусарди, въпреки че и те не са трайни, но се чувствах добре с тях, утре ще си купя Teazzurra.

# 134
  • Чукарландия
Може ли мнения за Eau d`Orange Verte? Харесват ми цитрусите в пирамидата му. Свеж ли е? А трайността му сигурно няма да е много, но все пак? Мисля, че за пролет-лято ще е супер. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт