Парфюмни размисли и страсти - 195

• 104 263
  • 748
  •   2
Отговори
# 150

Всъщност те нямат нищо общо парфюмите и няма смисъл въобще да се сравняват и съпоставят.

Какво имаш предвид?

Ън http://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Chloe-Eau-de-Parfum-1733.html  Peace

Karen взех го на сляпо, защото беше много намален, ама много в един тукашен сайт. После видях, че има уловка. Трябва да си един вид член(първият месец е безплатно това членство) и на месец ти дърпат от картата около 20лв. Но така или иначе имаше добри отзиви за свежа и чиста роза. Чакам го в понеделник и ще дам отзиви.

Bright Crystal не е лош в никакъв случай и ще си го нося. Много е траен, но и сладък. Даже вчера го смесих(не нарочно) със зелената рексона, която е с много свеж полъх и се получи интересна комбинация, на напълно различен аромат и остана цял ден.

# 151
Всъщност те нямат нищо общо парфюмите и няма смисъл въобще да се сравняват и съпоставят.
Какво имаш предвид?
Точно това, че парфюми които не си приличат няма смисъл да се сравняват кой е по-добър или не.

# 152
Какво имаш предвид?
Точно това, че парфюми които не си приличат няма смисъл да се сравняват кой е по-добър или не.

Ох, да извинявай  Joy Аз прочетох, че нямат нищо общо С парфюмите, за това попитах  Embarassed

# 153
  • на североизток от Рая
Безплатната доставка ако не се лъжа беше само за над 50лв,така че няма как да се спести цената на една мостра!  Peace

Така е, за съжаление...

Още снощи видях, че Бисквитка ми е отговорила, погледнах в темата, но...няма смисъл. А просто искам проба на парфюма
Скрит текст:

Благодаря ви за отзивчивостта!  Hug

# 154
Безплатната доставка ако не се лъжа беше само за над 50лв,така че няма как да се спести цената на една мостра!  Peace

Така е, за съжаление...

Още снощи видях, че Бисквитка ми е отговорила, погледнах в темата, но...няма смисъл. А просто искам проба на парфюма
Скрит текст:

Благодаря ви за отзивчивостта!  Hug

Нели, можеш да попиташ в темата за размяна на парфюми - дали някой не би ти дал малка пробичка от него.

# 155
Благодарение на една мила съфорумка Hug пробвах Gris Montaigne на Dior.До сега само от блотер имах бегла представа.Ами красота чиста,скъпарска,луксозна красота.Пирамида бергамот,роза,пачули.Абсурд.При мен кожа и тютюн.Мойте възприятия ли са нещо не наред,незнам.Любопитно ми е който го познава да опише как се държи в/у него/я.Благодаря. bouquet

# 156
Ох, докато намеря темата... Алкохол в парфюми. Ами, харесвам, мисля. Харесвам рома в Опус V на Амуаж и Идол на Любин. Преди време попаднах на мнения за Дзонка, че мириши на уиски. Това изобщо не го разбрах, за мен парфюма е далеч от всяко уиски, или поне така си мислех. Но да съм опитвала не повече от един-два вида. Докато не ме почерпиха с някакво ирландско уиски преди доста време, което ми напомни силно за Дзонка и то до степен да ми е трудно да отпия. Сякаш ми бяха сипали парфюм. Е, не съм сравнявала парфюма на едната ръка и уискито на друга, но така го усетих.  Laughing

Преди няколко страници сте обсъждали Rose Amazone. Някоя от вас може ли да направи сравнение с In Love Again Yves Saint Laurent? Видях, че на някои от fragrantica им напомня на него.

# 157
Да се запиша в темата, че съм ви изпуснала.
По повод напитките. Всички кафета, шоколади и подобни ми идват твърде гурмански, а аз не харесва такъв пит парфюми. Пробвала съм многократно, но ми омръзват страшно бързо и после не мога да ги сложа пак.
Чайове обичам. Лятото се чувствам прекрасно с тях. За другите сезони все още не съм попаднала на нещо, което да ми задържи вниманието.
Относно алкохолните парфюми. Ами не са моите. Тествала и съм и съм имала какви ли не ликьори, ромове, уискита и т.н. Поради някаква причина не мога да се възприема с такъв аромат. За мен повече мъжки и ги много харесвам на ММ. Даже намирам някои за много секси и подозирам, че това е причината да не ги чувствам мои.

П.С.: В тази връзка да покажа първата ми придобивка за тази година. Joy
Скрит текст:
И все пак да се оправдая, че аз джин не усещам. Naughty Mr. Green

# 158
  • Велико Търново
Днес получих дългоочаквания Sublime Balkiss - е, любов от първо помирисване беше Heart Eyes Пръснах нетърпеливо върху китката, и вече 5 часа, при всяко движение на ръката усещам аромата - много, много ми допадна Flutter

# 159
  • Чукарландия
Днес получих дългоочаквания Sublime Balkiss - е, любов от първо помирисване беше Heart Eyes Пръснах нетърпеливо върху китката, и вече 5 часа, при всяко движение на ръката усещам аромата - много, много ми допадна Flutter

+1 Heart Eyes

# 160
Да са ви честити новите придобивки и със здраве и кеф да си ги ползвате! Аз се надявам таз година да открия Парфюмът.
И един виц, по темата е.
Скрит текст:
Зима е. В един сибирски град отново няма алкохол. Вече е трудно да намериш и одеколон. Никанор Никанорович влиза в ГУМ и се насочва към парфюмерийния щанд.
- Имате ли одеколони? - пита той.
Продавачът го преценява с поглед и пита:
- Какъв одеколон търсите?
Никанор духва към продавача. Онзи се помирисва, замисля за секунда и казва:
- Не, такъв нямаме!
- А какъв имате?
Сега продавачът духва към Никанор.
- Ееех - простенва Никанор - този не ми е по джоба.

# 161
Здравейте Парфюмни, Честита Нова Година!
И аз се запалих по парфюми с рози - тествах Fashion Decree  и Lady Vengeance и сега не мога да реша кой от двата, пък се е и оказа, че на моята кожа са доста сходни.
Ако някой има мнение, нека да сподели, моля!

# 162
Моята DKNY Pure Rose пристигна и е точно, както някой каза, усеща се като маслодайна роза. Утре ще го видя върху кожата как ще е. По принцип си го взех за пролет-лято, че съм само с една Acqua Di Jioia, а с нея много, много не се разбираме.

# 163
Здравейте Парфюмни, Честита Нова Година!
И аз се запалих по парфюми с рози - тествах Fashion Decree  и Lady Vengeance и сега не мога да реша кой от двата, пък се е и оказа, че на моята кожа са доста сходни.
Ако някой има мнение, нека да сподели, моля!

пробвала си двата парфюма на своята кожа и се очаква друг да сподели мнение за кое?

# 164
Абсолютно сигурна бях, че този парфюм ще ти допадне и много се радвам. Hug bouquet

При мен Fashion Decree и  Lady Vengeance нямат нищо общо и не знам какво да ти кажа. Харесвам страшно и двата. Втория имам от години, а Фешън ще си купя някога тази година живот и здраве.

Общи условия

Активация на акаунт