Парфюмни размисли и страсти - 195

• 104 227
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
  • Велико Търново
Благодаря, Денси Hug И аз бях сигурна, че няма начин да не ми хареса, душа се постоянно, а представям си как ще се разгърне при по-топло време.... Flutter

# 166
Видях, че и Бела го е купила и на нея честито и на всички други за новите им покупки. Hug bouquet

# 167
Моята DKNY Pure Rose пристигна и е точно, както някой каза, усеща се като маслодайна роза. Утре ще го видя върху кожата как ще е. По принцип си го взех за пролет-лято, че съм само с една Acqua Di Jioia, а с нея много, много не се разбираме.
T.e.не я чувстваш като свежа росна роза,така ли?Жалко.Търся това усещане,но засега нищо.

# 168

Всъщност те нямат нищо общо парфюмите и няма смисъл въобще да се сравняват и съпоставят.

Какво имаш предвид?

Ън http://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Chloe-Eau-de-Parfum-1733.html  Peace

Karen взех го на сляпо, защото беше много намален, ама много в един тукашен сайт. После видях, че има уловка. Трябва да си един вид член(първият месец е безплатно това членство) и на месец ти дърпат от картата около 20лв. Но така или иначе имаше добри отзиви за свежа и чиста роза. Чакам го в понеделник и ще дам отзиви.

Bright Crystal не е лош в никакъв случай и ще си го нося. Много е траен, но и сладък. Даже вчера го смесих(не нарочно) със зелената рексона, която е с много свеж полъх и се получи интересна комбинация, на напълно различен аромат и остана цял ден.

Аха, знам това шише, познато ми е, ще решавам между него и интенс изглежда.
П.П. Хареса ми вица за Никанор Joy И аз си имам у дома един малък Никанор, котето ми. Като се напръскам с нещо веднага идва и шумно ме души, после ме гледа замислено. питам я: харесва ли ти парфюмът Изи? Ако продължи да се върти наоколо, значи става, ако се изнесе по-надалече, прибирам го дълбоко в шкафа.  Laughing Laughing В дъното вече е един на Coty. Да видим кой ще му прави компания Wink

# 169
  • Франция
При мен Fashion Decree и  Lady Vengeance нямат нищо общо и не знам какво да ти кажа. Харесвам страшно и двата. Втория имам от години, а Фешън ще си купя някога тази година живот и здраве.
Подписвам се под всяка дума Simple Smile
И за мен са много различни, втория имам, а на първия се каня от доста време.

# 170
Моята DKNY Pure Rose пристигна и е точно, както някой каза, усеща се като маслодайна роза. Утре ще го видя върху кожата как ще е. По принцип си го взех за пролет-лято, че съм само с една Acqua Di Jioia, а с нея много, много не се разбираме.
T.e.не я чувстваш като свежа росна роза,така ли?Жалко.Търся това усещане,но засега нищо.

LilaC, пробвай Rose Splendide Annick Goutal:
http://www.fragrantica.com/perfume/Annick-Goutal/Rose-Splendide-9392.html
Фантастична утринна свежа роза целуната от росата. Без грам острота или синтетика, предстои ми трета стотичка от нея, не мога да и се наситя и съм пристрастна.

# 171
  • Чукарландия
Обожавам парфюми с роза.  Heart Eyes Зависи от настроението ми, харесвам и чисти, звънливи, леки розови цветчета, харесвам и тежка, маслодайна, тъмночервена роза. Та сега пак ме хвърляте в размисли за "розови" парфюми, които не познавам. Във Fashion Decree усещат ли се рози? А от къде си купувате парфюми на марката? Hug

# 172
Обожавам парфюми с роза.  Heart Eyes Зависи от настроението ми, харесвам и чисти, звънливи, леки розови цветчета, харесвам и тежка, маслодайна, тъмночервена роза. Та сега пак ме хвърляте в размисли за "розови" парфюми, които не познавам. Във Fashion Decree усещат ли се рози? А от къде си купувате парфюми на марката? Hug
Усещат се да и за мен са много хубави, но парфюма се продава само в чужбина, а и освен това е доста скъп. Peace

# 173
  • Чукарландия
Усещат се да и за мен са много хубави, но парфюма се продава само в чужбина, а и освен това е доста скъп. Peace

Да, благодаря.  Hug
Видях цената му в чуждите сайтове...  Wink

# 174
Енцо би трябвало да има Аткинсънс.  Peace

# 175
  • Чукарландия
Енцо би трябвало да има Аткинсънс.  Peace

Имат Аткинсънс, но нямат този, който ме интересува. Thinking

# 176
Здравейте дами, хвърлих око на едно парфюмче,   
The Different Company Jasmin de Nuit  но идея нямам, трайно ли е, аромата хубав ли е? Ако сте ползвали, дайте мнение.

# 177
The Different Company Jasmin de Nuit  но идея нямам, трайно ли е, аромата хубав ли е? Ако сте ползвали, дайте мнение.
Да хубав е, но само за хора които обожават жасмин като мен. Трайност около 6 часа при мен, на суха кожа ще е по-малко. Насляпо недей въобще да вземаш този парфюм, може да те души.

# 178
Да хубав е, но само за хора които обожават жасмин като мен. Трайност около 6 часа при мен, на суха кожа ще е по-малко. Насляпо недей въобще да вземаш този парфюм, може да те души.
Благодаря Денси, ще поръчам първо мостра и ще го пробвам.  bouquet

# 179
То пък в Ензо нямат мостра, нищо здраве да е.

Общи условия

Активация на акаунт