Парфюмни размисли и страсти - 195

• 104 166
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Може ли мнение за Sa majeste la Rose Serge Lutens?
Не е добър за мен. Розата му е мазна и ми идва леко ретро.
Берлинчанката боядисва яко да. Peace

# 256
Вече имам един парфюм с аромат на българска маслодайна роза(прецърфтяла), но ще ми бъде интересно да я подуша.
И да се извиня, че доста бързам да коментирам даден парфюм, което е голяма грешка, тъй като мога да заблудя някой. Вече преди да съм носила даден аромат поне няколко пъти, няма да коментирам. Сега ми е сконфузно, че така наредих чистата роза на Дона Карън, а никак не е лоша.  Embarassed Просто на първо четене ми стори ужасна.

# 257
  • София
Дами, от аромата на Robert Piguet Rose Perfection  да очквам ли най-прекрасната роза? #2gunfire

# 258
  • София
Дали можете да споделите нещо за Sandflowers Montale? Случайно да прилича на Womanity TM? Харесвам womanity Embarassed Или пък ползвате ли Montale, какъв е... Не харесвам тежки и ванилови, но женствени-да. Напоследък ги разглеждам доста, изкушава ме трайност и сила притеснява ме, че основно са унисекс аромати...

# 259
Дали можете да споделите нещо за Sandflowers Montale? Случайно да прилича на Womanity TM? Харесвам womanity Embarassed Или пък ползвате ли Montale, какъв е... Не харесвам тежки и ванилови, но женствени-да. Напоследък ги разглеждам доста, изкушава ме трайност и сила притеснява ме, че основно са унисекс аромати...
Не те съветвам хич! Не прилича по нищо на Уоманити. Никога не купувай и дори не заглеждай Монтал без проби. Най-ужасяващо силните, нахални и натрапчиви парфюми за мен, а и за доста хора. Нося атомни бомби и въобще ужасяващо силни парфюми, но хората около мен не ги траят и не ми дават да се пръскам често с Монтали.

# 260
  • София
Не те съветвам хич! Не прилича по нищо на Уоманити. Никога не купувай и дори не заглеждай Монтал без проби. Най-ужасяващо силните, нахални и натрапчиви парфюми за мен, а и за доста хора. Нося атомни бомби и въобще ужасяващо силни парфюми, но хората около мен не ги траят и не ми дават да се пръскам често с Монтали.
Подозирах нещо такова, ще  се въздържа. Обичам да си поръчвам парфюми без проба, тръпката от очакването и при получаването е голяма, но няма са монтали. Благодря, Densi!

# 261
  • София
Дами, добро утро! Някой с мнение за Boucheron Quatre for women? Има ли много ванилия?

# 262
  • Чукарландия
Имах предложение от ММ за РД да си избера подарък. И аз си избрах Fashion Decree. Heart Eyes
Сега само чакам да си го получа. Елемента на изненада няма да отсъства, т.к. не го познавам (парфюма, не ММ Joy). Дано да е приятна! Изненадата! newsm68

# 263
Имах предложение от ММ за РД да си избера подарък. И аз си избрах Fashion Decree. Heart Eyes
Сега само чакам да си го получа. Елемента на изненада няма да отсъства, т.к. не го познавам (парфюма, не ММ Joy). Дано да е приятна! Изненадата! newsm68

Аз много го харесвам и също съм го набелязала за придобиване. През лятото го тествах, развива се чудесно, сега му е малко студено. Дано ти хареса!  Peace

# 264
Някой с мнение за Wish Chopard? Възнамерявам да си го поръчам на сляпо.

# 265
Някой с мнение за Wish Chopard? Възнамерявам да си го поръчам на сляпо.
Не го прави. Подобие на Ейнджъл на Тиери Мюглер, но постен, обикновен и никакъв. Досажда здраво.

# 266
Друг, който си бях набелязала е Ultraviolet Paco Rabanne той дали е по-поносим? Или Obsession Calvin Klein

# 267
Друг, който си бях набелязала е Ultraviolet Paco Rabanne той дали е по-поносим? Или Obsession Calvin Klein
Харесвам Ултравиолета, но парфюми насляпо не препоръчвам да се вземат.

# 268
За мен не е поносим, а последният за доста хора не е...
Това са масови аромати, т.е. не са трудни за намиране, пробвай ги! Недей на сляпо и от мен.

# 269
  • Велико Търново
Аз си поръчах мостра на Wish Chopard - ами, не ми хареса никак, мнението ми за него съвпада напълно с това, на Densi Peace
Flowerdi, по-назад обсъждахме Бушерон, ще се опитам да намеря отзивите за него.

Общи условия

Активация на акаунт