Парфюмни размисли и страсти - 195

• 104 161
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
Не е лошо да пробваш Noa в оригинал, защото при мен, например, изкарва един кориандър и нищо повече. Мирише ми на стар шкаф с изветрели подправки.

# 241
  • Велико Търново
Не е лошо да пробваш Noa в оригинал, защото при мен, например, изкарва един кориандър и нищо повече. Мирише ми на стар шкаф с изветрели подправки.

И при мен е така Confused Бях си поръчала мостра от 5 мл. от Енцо, и не се "харесахме" с парфюма никак.

# 242
Ноа все още ли го продават с прела вътре. На мен не ми беше харесал и го метнах някъде, а после някой ми каза, че перлата била истинска. Да бях я взела поне.

# 243
С малко закъснение да честитя новата година и всички хубави новини, които сте споделили! (Densi, bouquet)
Новата ни тема е точно в унисон с най-скорошната ми придобивка от последните дни на 2015а - Juniper Sling (Penhaligon's). http://www.penhaligons.com/mobile/juniper-sling-eau-de-toilette/ 
Носи усещане за лондонски сух джин (според производителя, според мен - просто джин) и е много освежаващ и учудващо присъствен дори и зимно време. Трайност -умерена, някои биха казали дори слаба, но за мен достатъчна. Аз го усещам подчертано повече дамски, макар да се води унисекс.Peace
Скрит текст:
Съпружието зарадвах с Endymion, защото при него има ли кафе и лавандула знам, че не мога да сбъркам.

# 244

Бих искала мнение за Ноа http://www.fragrantica.com/perfume/Cacharel/Noa-242.html
Като ученичка съм го има под формата на имитация на Рефан. Едва го долавях и се притеснявам, че ако го взема в оригинал ще е същото.
Наскоро си го припомних в Дъглас, ами да, трудно се усеща след 15 минути, но пък ако сравняваш с Берлинчанката и други от този тип.
С перла е вътре, да, дори и тестера.

Да, харесвам Галианото едт, макар и да нямам в момента бутилка. Каня му се пак, но сега ще му е хладно.

# 245
raznejena* , ще се радвам да чуя мнението ти за Джон Галиано  ЕДТ, въпреки че сега ще му е студено. Дай му шанс лятото . Мисля, че тук и Goddess  го харесваше.
Непременно.
При мен няма зимни и летни, за студено и топло, пръскам и сега аромати дето се водят уж летни.  Като му е хладно на Галианото таман ще отстрелям още някоя роза  Crazy
Скрит текст:
Цената му е чудна в момента в парфимо за който го харесва.

# 246
Подстрекателка такава.  Hug
Отнесох едно Галиано насляпо и един сет с крем за тяло на Rochas Eau Sensuelle, който чака ред от лятото на 2012, когато се влюбих в половината си настоящ гардероб, но има още няколко останали за придобиване от онзи период.  Crazy
http://www.fragrantica.com/perfume/Rochas/Eau-Sensuelle-5903.html

Ноа при мен си има добра издръжливост, даже проекцията не е лоша, защото ми го хвалиха. Аз го нося много рядко. Влача едно мини от 5 години...
И шлейф прави, но не знам от колко пръсвания. Вървяла съм след носителка, влачеше го из цялата улица, но беше непозната и нямаше как да я подложа на разпит.

# 247
Аз никак не харесвам Ноа. Peace

# 248
  • Чукарландия
Вчера поръчах  John Galliano Eau de Toilette. Малко са ми  избледнели спомените за тази роза ще си я припомня. Иска ми се лека, свежа, непретенциозна роза.

За пролет е идеална Берлинчанката на Серж.

Прекрасна е розата в Галиано, ЕДТ.  Heart Eyes При мен имаше прилична трайност. А Берлинчанката на Лутен си я ползвам през хладните дни на пролетта. При по-топло сякаш ми натежава. Hug

# 249
Берлинчанката, само с рози и кафе, не е ли постна?

# 250
Въобще. Peace
Кафе няма грам в парфюма. Парфюма ае само роза. Обожавам рози и тази ми е една от най-любимите, и я нося често.

# 251
  • София
Може ли мнение за Sa majeste la Rose Serge Lutens?

# 252
  • Варна

На мен ми напомня на българските мускалчета с Розов аромат, но някой от дамите тук са на друго мнение, макар че колко може да е друго - жива роза си е , ароматна и плътна, а да и боядисваща, тъй като есенцията  е розова на цвят. Тоя Серж Лутенс 100% е обрал някоя Казанлъшка градина и сега  събира авоари за наша сметка Wink))))))))))))

# 253
  • София

На мен ми напомня на българските мускалчета с Розов аромат, но някой от дамите тук са на друго мнение, макар че колко може да е друго - жива роза си е , ароматна и плътна, а да и боядисваща, тъй като есенцията  е розова на цвят. Тоя Серж Лутенс 100% е обрал някоя Казанлъшка градина и сега  събира авоари за наша сметка Wink))))))))))))
Благодаря, най- вероятно няма да ми се понрави, била тя и от Казанлък  Laughing

# 254
  • Чукарландия
Някой вече пробвал ли е: L'Acquarossa Eau de Toilette и/или L'Acquarossa Fendi? Има ли рози в тях и дали (как) се усещат? Hug

Общи условия

Активация на акаунт