Парфюмни размисли и страсти - 195

• 104 165
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Със сигурност не избирай Jimmy Choo man,изключително нетраен според опита вкъщи с този парфюм.Аз бих заложила на нещо като Versace pour Homme,или Mont Blanc Legend,също Azzaro Chrome Legend.Това са лесни за харесване парфюми,трайни и се вписват в бюджета!  Hug

# 376
Със сигурност не избирай Jimmy Choo man,изключително нетраен според опита вкъщи с този парфюм.Аз бих заложила на нещо като Versace pour Homme,или Mont Blanc Legend,също Azzaro Chrome Legend.Това са лесни за харесване парфюми,трайни и се вписват в бюджета!  Hug

ruirana, благодаря bouquet

# 377
  • Варна/Амстердам
От години се пръскам с Жасмин Ноар на Булгари и ми се иска да пробвам нещо ново.Предният ми любим парфюм беше Кристъл Ноар на Версаче,но вече не мога да го понасям  Grinning
Спряла съм се на Dolce and Gabbana-The One,Alien на ТМ,Гучи-Гилти
Знам,че са стари и добре известни аромати,но си търся нещо наистина трайно!
Също така се чудя дали да не поръчам от сайт,малко ме е страх,да си призная,или да карам на сигурното-Дъглас

# 378
  • София
Lirena - от мен 2 предложения, различни като идея, за да имаш повече избор.
Мисля си, че Azzaro Chrome United си заслужава внимание за млад мъж. Чист, свеж, младежки, с красива бутилка. Он-лайн цената му за 100мл влиза в бюджета.

Hugo Boss Hugo Red - той е в друга насока - сладникъв и плодов, вероятно и по-привлекателен за младите хора. Он-лайн цената му за 75мл влиза в бюджета.

# 379
Deetron, благодаря и на теб!
Ориентирах се към Azzaro Chrome United. Самата аз харесвам свежи аромати върху млади мъже/жени Blush
Благодаря още веднъж на всички, отзовали се на моето питане.
 bouquet

# 380
Deetron, благодаря и на теб!
Ориентирах се към Azzaro Chrome United. Самата аз харесвам свежи аромати върху млади мъже/жени Blush
Благодаря още веднъж на всички, отзовали се на моето питане.
 bouquet

Мога да ти препоръчам 50 парфюма в този ценови диапазон."Свежи" аромати за зимата не се купуват (с малки изключения) защото не издържат на студа и след час няма никой.Парфюма на който си се спряла лятото издържа много малко,а да не говорим за зимата.
А да-то ти хубаво харесваш "свежи" аромати,но сигурна ли си,че на него ще му хареса?  Simple Smile Хубаво-искаш той да мирише "свежо" , но той може и да не иска.
През годините са ми подарявани много парфюми за подаръци от жени,като почти всички са били на даден етап продадени и разменени.

Не помня кой ме пита за A*Men Pure Wood на ЛС-в Енцо е на 79лв 100мл.Цената е доста добра и не е тестер.

# 381
  • Пловдив
Voxxymoxxy, аз много харесвам La vie est belle Lancome. Изключително траен,от категорията на тези,които си посочила. Аромат на ванилия,но не химическа,а много приятна. Има няколко разновидности,намира се по магазините,пробвай го.

# 382
  • София
Заинтригувахте ме с Карлейдоскопа на Карл Лагерфелд. Дали ще ми хареса? Обожавам Парис на Баленсиага (и по принцип много харесвам пудрени аромати), но не харесвам Ирисовата Прада (много ми е сладка)...  Simple Smile

# 383
  • Бургас
Voxxymoxxy от мен предложение да пробваш Black Opium на Ив Сен Лоран-страхотно присъствен парфюм,фин и изтънчен,никога не остава незабелязан от околните.Носи ми много комплименти,а бутилчето му е трепач. txtloves

# 384
Заинтригувахте ме с Карлейдоскопа на Карл Лагерфелд. Дали ще ми хареса? Обожавам Парис на Баленсиага (и по принцип много харесвам пудрени аромати), но не харесвам Ирисовата Прада (много ми е сладка)...  Simple Smile
Ами според мен е недооценен Карлейдоскоп, а е без пари! Много уютен аромат! Гушлив, мек, пудрен, достатъчно траен, като мек шал. Много женствен го намирам също така. Дори с развитието си става по-хубав, а в началото малко ме души хелиотропа с много муск, който пък в този парфюм усещам доста. А това е съставка, която или изобщо не усещам или много, в зависимост от това с какво е комбинирана в даден аромат. Не оставай с впечатлението, че е силен или тежък, или като цяло задушлив парфюм. Не е, напротив много тих и приятен е.

# 385
И аз харесвам този парфюм.

# 386
  • София
Подкрепям думите на Бижу Peace! Ненатрапчив и нежен. Аз лично не усещам муска много, но пък принципно той е една от съставките, с които се разбирам добре, тъй че причината вероятно е тази.  За мен Карлейдоскоп е по-приятен от Ирисовата Прада, нямам обяснение защо не е особено популярен Rolling Eyes...

# 387
Не съм съгласна с мнението на WaltherP99, цитирам :"Свежи" аромати за зимата не се купуват" ...Според мен няма такова правило и въобще налични правила при ароматите. Всичко е свързано с личното настроение на човек. На мен, например, зимата ми идват в повече ваниловите, подправковите и въобще по-тежките аромати. Направо се чувствам с тях, като в непроветрявана с дни стая. Мога да ги изтърпя есента, когато се подготвяме за зимата и за първи път обличаме дебели дрехи - тогава ми е уютно...Но настъпи ли зимата, заредят ли се къси и тъмни дни имам рязко нужда от нещо, което ще ме освежи, ще ми върне енергията, а това е именно "летен", според критериите на  WaltherP99 аромат, който със свежестта си ще ме събуди и ще ме енергизира, ще ми напомни за светлината през лятото...Но това е, да кажем, мое възприятие и на мои познати...
Voxxymoxxy - пробвай някои от Том Фордовете..според мен са доста трайни, както и да кажем Valentino Donna, Carven L'Absolu, може да излезе някой заек от шапката Laughing

# 388
Дам, Валентино Дона е доста траен и след душ се усеща на кожата. Но имайте едно на ум с бръснарската нотка, която на ММ му навява пенсионерско присъствие, демек моето  Mr. Green

# 389
  • София
Благодаря много, момичета!  bouquet

Щом на densi й харесва, има голям шанс да допадне и на мен. Peace

Бижу, изненада ме с това, че усещаш муска тук.  Wink

Ще се пробва!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт