Парфюмни размисли и страсти - 195

• 104 182
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
  • До сърцето...
... Ален Декаше (не говоря френски-нека ме поправи някой ако не е правилно произношението - Alain Ducasse ) ....
Ален Дюкас  Peace

Ковачева, страхотно разказваш, но ти си знаеш  Heart Eyes

# 361
Ох, Ковачева...  Hug Heart Eyes

# 362
  • София
Ковачева, трябва да издадеш книга. С богати илюстрации.
Аз ще си купя няколко екземпляра.
 bouquet

# 363
  • Бургас
Здравейте, парфюмни момичета и момчета  Hug
Не съм писала скоро, но ви чета редовно. Честито на всички за новите придобивки! Да си ги носите със здраве!  Grinning
Кovatchevabouquet  Heart Eyes Съмнявам се, че въпросният парфюм даже няма да ми допадне, но пък разказите ти наистина са достойни за книга или блог. Страхотни описания, винаги ме радват, въпреки че не познавам повечето неща.  Hug
Джия, и моето мнение е - задължително тест на Agent Provocateur . Ароматът си е труден. Чела съм ти предходните постове и съм почти сигурна, че няма да ти хареса, според това, което пишеш, но все пак това са мои предположения. И аз не мога да се ориентирам чак толкова добре по пирамидите, но даденият парфюмер много често ми служи като отправна точка, както е писал Уолтър по-горе, мненията във форумите също.  Peace

# 364
В крайна сметка си поръчах Versace Crystal Noir дано да ме зарадва.  Praynig

# 365
  • Бургас
Ще те,това си е класика,аз много си го обичкам. Heart EyesМного добър избор,котаранка. bouquet

# 366
  • Франция
kovatcheva,  bouquet нямаш ни милост, ни свян  Simple Smile  Hug

Затова пък аз да ви кажа за два много луксозни аромата от специалната La Collection Fragrances на Lancome. Ами какво да ви кажа:
Peut-Etre - Започва с много силен и осезаем аромат на препарата против изпотяване и лоша миризма на чорапите и краката, дето го ползва любимия. Само че трайността е доста по-продължителна от на въпросния препарат. Сърцевината му е дезодорант Импулс, син или червен, не ги помня вече точно. Миризмата обаче няма как да я сбъркам, защото е много отчетлива. След около час изчезва напълно, слава богу.
Mille and Une Roses - Хилядото и една рози са свежа плодова водица, възбледа, като полъх от душ гел за два лева от супермаркета. Аха, да изхвърля блотера, внезапно се изостри в дървесен мирис, стандартната комбинация сандал и кедър. Затова запазих блотера и в момента си го завирам в носа. Мирише на картонче.
И последно да ви кажа за чисто новата и ексклузивна Aqua Allegoria Rosa Pop. Започна с много отчетлива миризма на цвете, което не е роза, със землист оттенък - божур или мак, но десетократно усилен. Разви се в свеж сапун на тревисто-чаена основа и чак след това излезе розата. Хубава, плътна мускалчеста роза, досущ като рефанските. Ако още малко се бяха постарали, можеше да я докарат до Rosa Alba, която аз много харесвам. Базата е цитрусовата и леко кисела роза, която аз по правило свързвам с Ермес. Доста траен на блотера. Ако ми го подарят, ще си го пръскам след душ лятото, но ексклузивната му цена по никой начин няма да платя.

# 367
  • Чукарландия
Момичета и момчета, познавате ли парфюмите на Desigual? Hug

Обожавам дрехите им, но нищо незнам за парфюмите. Rolling Eyes

# 368
За мен най невероятната,елегантна и дозирана правилно роза е в  Грис Монтен на Диор.Няма такава красота.Във всеки друг аромат розата ми изпъква и малко или много дразни,докато тук и роза и пачули и бергамот са толкова майсторски съчетани ,та се е получило нещо божествено. newsm10

# 369
  • на морето
По отношение на розата в парфюмите, за мен безспорен фаворит е Chloe EDP. Много женствена, натурална и чаровна роза. Мъжете около мен примират по нея Embarassed Невероятен шлейф, изтънчен и елегантен.
Много хубава, свежа и звънлива роза открих и в Розата на Пол Смит. Страхотно бюджетно попадение!
Интересни акценти на роза намирам и в Swarovski Aura и Black XS Potion на Пако Рабан. В тях розата е по-сладникава, подправкова, но също така интересна и впечатляваща. Simple Smile

# 370
Момичета, моля, препоръчайте ми парфюм за подарък на  20 годишен младеж.

# 371
Имам доста аромати с роза в тях,като предпочитанията ми към тях се сменят спрямо настроение,ситуация и сезона.В момента може би топ 10 са ми:

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
аромат САМО за специални случаи
9.
10.

Ароматите не са подредени така по степен на харесване,или цена!

Момичета, моля, препоръчайте ми парфюм за подарък на  20 годишен младеж.

Какво харесва? Бюджета какъв е?

Аромат за деня и вечерта

# 372
WaltherP99 ,
Няма точно определен вкус Crazy Така, че предлагайте смело.
П.П. Бюджет - около 50 лв. Blush

# 373
  • До сърцето...
Lirena, моите предложения за младежки аромат и в твоя ценови диапазон:

Jimmy Choo Man - http://www.fragrantica.com/perfume/Jimmy-Choo/Jimmy-Choo-Man-25977.html

Versace Eros - http://www.fragrantica.com/perfume/Versace/Eros-16657.html

И мъжката линия на Burberry също са вариант за универсален “парфюмен“ подарък, според мен.

# 374
Lirena, моите предложения за младежки аромат и в твоя ценови диапазон:

Jimmy Choo Man - http://www.fragrantica.com/perfume/Jimmy-Choo/Jimmy-Choo-Man-25977.html

Versace Eros - http://www.fragrantica.com/perfume/Versace/Eros-16657.html

И мъжката линия на Burberry също са вариант за универсален “парфюмен“ подарък, според мен.

Благодаря, Radika bouquet
А от изброените кой е с по-голяма трайност?

Общи условия

Активация на акаунт