Парфюмни размисли и страсти - 195

• 104 052
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Продавай го и наистина забрави покупките насляпо, не си струват. Hug

# 496
Много благодаря, страшно ми харесва. Heart EyesВлюбих се в него от първо помирисване и само дебнех приятна цена. Не очаквах че толкова бързо ще се сдобия с него.
[/quote] Честит. Дано да е траен.

# 497
Средна трайност около 6 часа. Peace

# 498
Средна трайност около 6 часа. Peace
Е перфектно за Л'Артизан.

# 499
  • София
Л"артизан има ли го в България? Аз имам два парфюма на марката, но не са оттук?

# 500
  • Бургас
Има ги,разбира се.

# 501
Здравейте, може ли да ми препоръчате някой парфюм Simple Smile Искам да си взема нов парфюм, но не зная какъв. Не обичам силни и сладки аромати. Имала съм и много харесвам: Lanvin Eclat, 212 Carolina Herrea, Dolce & Gabbana Light Blue, Bvlgari Omnia Crystalline.
Благодаря ви предварително Simple Smile
Аз ти предлагам да пробваш Kenzo Flower, Carolina Herrera-ch subline, Chloe Love Story, Nina Ricci premier jour.
Пиши после на какво си се спряла. Успех в избора.

# 502
Да се внимава къде се вади този парфюм - няколко пъти са ми правили забележка,като дори една майка почна да вика ... прилича на
Скрит текст:
анално дилдо  Mr. Green

Бая трябва да и е развинтена фантазията на тази... майка Crazy щом това и прилича на д**до. Mr. Green Прилича на малка маслена лампа. Laughing Ама аз съм си проста душа. Flutter

Mr. Green
A бе прилича си да ти кажа.В парфюмните среди е известен точно като  butt plug  Mr. Green Aко съм във весело настроение изваждам бутилката на публично място само за да видя реакцията на хората  Laughing
Случая с "какво си позволявате..." и майката,която се развика беше в "Рафис" на Витошка в София.

Изневерявам на Hermes  Laughing WaltherP99, аз компенсирам за теб в тази посока  Hug Стилът на ЖК Елена дотолкова го усещам МОЙ, че се смеехме с приятелка, че трябва да мина на абонамент  bowuu За трайността на някои от парфюмите не мога да споря обаче - поливам си се и аз..

Освен споменатите Ambre Narguile и Vetiver Tonka нищо друго на Jean Claude Ellena нямам.Известно име,но имам много по-любими парфюмери.
Francois Demachy , Maurice Roucel , Alessandro Gualtieri , Calice Becker , Dominique Ropion и Chris Maurice .. сигурно изпускам някой,но това са любимите.
А да-с Ambre Narguile и Vetiver Tonka едва ли се поливаш  Grinning

Иначе съм в търсене на красива роза  Laughing

Какво разбираш под "красива"?  newsm78

Като казахте, че се поливате, по-колко пъти се пръскате от даден парфюм?  Embarassed

Според парфюма-с някои по 15 , но има и такива ,  които пръскам по веднъж,или много внимателно два пъти , или ако реша да кажа на абсолютно всеки в даденото  заведение "Аз съм тук" по три пъти  Mr. Green

WaltherP99, той е концентрация EDC и е нормално да не е особено траен. Моя приятелка наскоро си купи ето това:
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Mon-Precieux-Nectar-16035.html
 Беше влюбена в него и след доста проби си го купи. Даде някакво ужасно количество паунди, а именно 170 и изпищя след 2 дена, че го усеща точно 5 мин. (125мл. е и това донякъде може да компенсира нетрайността, но по-скоро не, неприятно е да изчезва след минутки). А аз Eau de Mandarine Ambrée го усещам поне 2 часа. Моя проблем с трайността е при L´Artisan Parfumeur ...част от тях ги усещам по 5 мин. и малко не смея да си ги купувам, въпреки, че имам любимци там...

Това с концентрациите последните години е малко маркетингова стратегия,а не реален факт.Atelier Cologne също са EDC , но издържат доста повече...поне при мен .Gold Leather учудващо се задържа не малко време...
За L`Artisan съм съгласен , но че нямат сиаж.Иначе ако някой е близко до теб се усещат.

Има още нещо - доста често носа привиква към аромата,и това,че ние не се усещаме по никакъв начин не значи,че другите не ни усещат-на английски се нарича оlfactory fatigue
Имам парфюми,които не усещам след 45мин-час , а 6-7 часа след пръскането получавам комплименти за тях.Лично мен това ме дразни-обичам да усещам парфюма си през цялото време.

Явно идва краят на една епоха.

За нас да,но от 2014-та като почнаха масовите реформулировки прекупвачите им е рай особено в Щатите и Англия.Има парфюми,които ошесториха,че и повече цената си за 2-3 години в Ибей...било то защото са спрени,или силно реформулирани.
Приятелски съвет-следи си ако не всички поне най-любимите аромата какви са новините покрай тях,и ако чуеш за спиране ,или промяна се запаси-аз винаги така правя. Peace

Получих голяма бутилка от и съм радостна. Heart Eyes

Честито  Simple Smile  Интересно ще ми е каква ще е трайността и сиажа при теб сега зимата  Peace

Л"артизан има ли го в България? Аз имам два парфюма на марката, но не са оттук?

Зависи какво питаш.Ако питаш дали можеш да си ги купиш от България-да,но ако питаш дали можеш да отидеш да ги пробваш на място-вече не.В "кръгчето" има каквото е останало и не е продадено-спряха за съжаление да работят с марката от няколко месеца.

Парфюм до преди малко

# 503
  • Франция
Приятелски съвет-следи си ако не всички поне най-любимите аромата какви са новините покрай тях,и ако чуеш за спиране ,или промяна се запаси-аз винаги така правя. Peace

Бях се запасила, но ме ограбиха  Rolling Eyes Човек никога не може да предвиди всички беди. А да тръгна да купувам от ибей най-фалшифицираните аромати в историята, не благодаря.

# 504
Бях се запасила, но ме ограбиха  Rolling Eyes Човек никога не може да предвиди всички беди. А да тръгна да купувам от ибей най-фалшифицираните аромати в историята, не благодаря.

Много неприятно  ooooh!
Иначе съм си купувал последно от Ибей точно  ChanelAllure Homme Edition Blanche EDP.До този момент никога не съм попадал на фалшив парфюм-пазарувам си основно от търговци,от които съм купувал преди и им имам доверие.

# 505
  • Чукарландия
Денс, Ковачева, честити придобивки! Hug

Дай Боже всекиму такива красоти! Heart Eyes

# 506
"Това с концентрациите последните години е малко маркетингова стратегия,а не реален факт."
Така де, но като пише EDC поне нямаш големи очаквания, знаеш си някак предварително. А като четеш EDP и даваш добри пари за него и ужасно харесваш аромата...минава се на вариант компромис.
Оlfactory fatigue-а не се ли явява след по-дълго носене, а не да кажем след два дни?

# 507
Това с концентрациите последните години е малко маркетингова стратегия,а не реален факт.Atelier Cologne също са EDC , но издържат доста повече...поне при мен .Gold Leather учудващо се задържа не малко време...

Atelier Cologne не са EDC.  Може да са в този стил, (което е търсено от създателите им), но концентрацията им е като на EDP - 15 %.

# 508
  • София
Изневерявам на Hermes  Laughing WaltherP99, аз компенсирам за теб в тази посока  Hug Стилът на ЖК Елена дотолкова го усещам МОЙ, че се смеехме с приятелка, че трябва да мина на абонамент  bowuu За трайността на някои от парфюмите не мога да споря обаче - поливам си се и аз..

Освен споменатите Ambre Narguile и Vetiver Tonka нищо друго на Jean Claude Ellena нямам.Известно име,но имам много по-любими парфюмери.
Francois Demachy , Maurice Roucel , Alessandro Gualtieri , Calice Becker , Dominique Ropion и Chris Maurice .. сигурно изпускам някой,но това са любимите.
А да-с Ambre Narguile и Vetiver Tonka едва ли се поливаш  Grinning

Пак ти казвам, въпрос на усещане, явно моят нос вибрира на същите честоти като ЖКЕ  Blush

В което, разбира се, няма лошо. Най-малкото което е, защото на теб едно ще ти седи страхотно, на мен - друго, на трети - трето и т.н. В този ред на мисли, провокирана от твоя разказ за Black Afghano, попадна ми пробичка и пробвам аз супер мега предпазливо.. и падам възнак - Разкооооош! На следващия ден вече подхождам смело и решавам да го сложа както си трябва (така и така съм цял ден в офиса, а и с колежката държим прозорците отворени дори през зимата  Mr. Green), като очаквам все пак да има някакви реакции.. Нищо подобно, обдушиха ме обстойно и колежки и колеги, и го отразиха в изцяло положителна насока (коментари за наркотично опиянение липсваха, но пък и мен ме знаят, че съм абсолютен въздържател в тази посока). На мен също много ми хареса - върху мен няма нищо нахално в този парфюм, страшно пък съвсем. Стои сравнително близо до кожата, много меко, макар и леко странно (никога не съм пушила марихуана и не съм сигурна дали разпознавам нотката  Rolling Eyes). Та така, мисля, че ми вкара муха в главата  bowuu Hug

И да, определено не се поливам нито с  Ambre Narguile, а обикновено и с Vetiver Tonka също.. това ЛМ понякога го прави, макар да е супер нетипично за него. Но пък ако ще прекалява, нямам нищо против да е точно с Vetiver Tonka  Heart Eyes

За olfactory fatigue и аз не съм особено хепи аз да не си усещам парфюма (и с риск по този повод да прекаля и да удуша околните, което е двойно кофти положение). Обикновено сменям аромата всеки ден, даже вечерта слагам друг, независимо дали ще излизам, или за мое собствено удоволствие вкъщи. Изключително рядко ми се случва да нося 2-3 дни подред един и същи аромат.

Денси, честит Noir Exquise  bouquet Ако подшушнеш и откъде  Laughing

# 509
Ели, от нета е, от сайт, ама няма друг точно такъв. Дано заредят отново. Hug

Общи условия

Активация на акаунт