Парфюмни размисли и страсти - 195

• 104 085
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Денси, честито, много да му се радваш!  Hug Като стана въпрос за Noir Exquis, не мога да не се похваля, че и аз се сдобих с него миналата седмица  Heart Eyes Моята покупка, както обикновено, е на сляпо  Laughing , ноооо на база твоето описание от преди няколко месеца, когато го беше пробвала и отзиви в нета.  Мнението ти отново определено ми помогна.  bouquet И аз го мислих от тогава и сега като го видях он-лайн, го щракнах много бързо  Laughing Ароматът почти се припокри с очакванията  ми и много, много ми допада. За мен е много уютен, дървесен и не много сладък. Усещам го чисто зимен, направо ми мирише на зима  Grinning. Трайността е добра - около 5 часа на сухата ми кожа. Мисля, че няма голям сиаж, но аз си го усещам постоянно.  Peace

# 511
  • Бургас
Оф,лоши жени сте сега и аз се чудя за тоя парфюм,дали ще ми допадне. newsm78 KDS честит да ти е.

# 512
  • Бургас
Благодаря  bouquet! Няма да ти допадне, почти съм сигурна, не го мисли  Peace

# 513
Благодаря  bouquet! Няма да ти допадне, почти съм сигурна, не го мисли  Peace
И аз така смятам.
KDS, ако си го взела от там където мисля, то цената му беше уникално добра и си струваше и по ревюта, ако харесваш такъв тип аромати. Честит и на теб! Heart Eyes Hug
Днес го нося, навън си го усещам само аз , но се губи вътре го усещам сериозно, но съм напръскала 8 пъти.

# 514
  • Чукарландия
Досега нито един L`Artisan не ме е впечатлил, че да го поискам, но пък и не познавам много неща от бранда. Интересен ми е Traversee du Bosphore, Rose Privée, Premier Figuier, а сега и с този Noir Exquis ми вкарвате бръмбари в главата... Mr. Green

# 515
  • Франция
KDS, честит и на теб и много да те радва!  Simple Smile
А Ковачева ще ме накара днес да наобиколя парфюмериите и да видя какво са заредили от марката там напоследък.
Бях се запасила, но ме ограбиха  Rolling Eyes Човек никога не може да предвиди всички беди. А да тръгна да купувам от ибей най-фалшифицираните аромати в историята, не благодаря.

Много неприятно  ooooh!
Иначе съм си купувал последно от Ибей точно  ChanelAllure Homme Edition Blanche EDP.До този момент никога не съм попадал на фалшив парфюм-пазарувам си основно от търговци,от които съм купувал преди и им имам доверие.
Малко отклонявам разговора, но по мои наблюдения таргетираните като мъжки аромати дори на най-популярните марки се ментосват много по-малко и по-качествено, което пък е другият парадокс. Влез в който и да е сайт за ментета и виж асортимента, който се предлага, или обърни внимание какво предлагат братчедите по пазарите. Ужасяващи неща може да си купи човек, налети в бутилки с надпис Шанел 5, Жадор или Коко Мадмоазел  Peace

# 516
  • Бургас
Благодаря на всички!  bouquet Денси, да, харесвам такъв тип аромати. От Парфюми Шоп го взех, предполагам, че и ти....свърши за един ден, цената му беше много добра и според мен - мисля, че 99 лв. за 100 мл., не е тестер, с една дума - супер  Heart Eyes
BBeLLa, имам Traversee du Bosphore и Noir Exquis, но си мисля, че по-скоро няма да ти харесат. Пиши ми на лични ако искаш. Може би Rose Privée, Premier Figuier ще ти допаднат повече, като Rose Privée и аз не го познавам, но така като гледам, ще е приятна пролетна роза.  Peace

# 517
Вчера и аз си получих дългоочаквания Gris Montaigne Dior.Kрасива опаковка ,бледолилава течност,невероятен аромат.Доволна съм ,много съм доволна. bouquet

# 518
Честит, много е хубав този парфюм. bouquet

# 519
Premier Figuier[/b] ще ти допаднат повече...
Този и аз го мислих много,както и икстрийм версията,но не се престраших да взема на сляпо.Смокини-чудесно,но се споменават по-скоро смокинови листа и дървета,т.е.зелении и дървении  Simple Smile,а аз просто не съм на тази вълна в момента.
Отстрелях едно бюджетно Halle,за което докладват зрели смокини.Долавям нещо подобно и като цяло е симпатичен аромат за парите си.

# 520
  • Бургас
Premier Figuier съм пробвала само веднъж - определено ми се видяха зелени смокините, по-скоро листа, много свежи. Смятам да го оставя за лятото. Скоро му се чудех пак, защото беше на много добра цена, но се въздържах.
И аз много обичам зрели смокини, но рядко съм срещала в аромат. За Halle съм чела отзиви, но никога не съм го тествала. Разкажи, моля те, малко повече, когато имаш възможност  Peace

# 521
Premier Figuier[/b] ще ти допаднат повече...
Този и аз го мислих много,както и икстрийм версията,но не се престраших да взема на сляпо.Смокини-чудесно,но се споменават по-скоро смокинови листа и дървета,т.е.зелении и дървении  Simple Smile,а аз просто не съм на тази вълна в момента.
Отстрелях едно бюджетно Halle,за което докладват зрели смокини.Долавям нещо подобно и като цяло е симпатичен аромат за парите си.

Има и кокос, особено се усеща в екстрийм изданието. Не е страшно зелен, не си представяй салата марули. Мек е, има баланс. Като според мен Premier Figuier е по-зелен.
А за търсещите рози, виждам, че в сайтовете на големите магазини е зареден:
http://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/Dolce-Rosa-Excelsa-32612.html
Може и в София да го заредят скоро. Едва ли ще е нещо необикновено, но не пречи проверка.
Givenchy също гледам са приготвили розов аромат:
http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Eaudemoiselle-Rose-a … -Folie-35461.html
Но него не съм го виждала онлайн, явно предстои.

# 522
Преди време питах за "Амуаж Диа". Отговорът ме мотивира и намерих проба: изключително класен, "чист" и луксозен аромат. Благодаря, Денси.
  Напоследък ме е налегнала парфюмна апатия. Предложете нещо за любител на алдехиди, което мога да намеря онлайн.

Предлагам за проба:
 http://www.fragrantica.com/perfume/Oscar-de-la-Renta/Esprit-d-Oscar-11536.html

Въпреки че няма алдехиди в състава са там със сигурност. В дъждовно студено време е приказка, през пролетта също. През лятото е пудрен хелиотроп с муск. В хладното време е красота голяма. Влачи шлейф и много похвали.
Пристрастна съм, но не става без проба. Поднових го, защото синът ми го ползва и ми е преполовил шишето.

# 523
Преди време питах за "Амуаж Диа". Отговорът ме мотивира и намерих проба: изключително класен, "чист" и луксозен аромат. Благодаря, Денси.
  Напоследък ме е налегнала парфюмна апатия. Предложете нещо за любител на алдехиди, което мога да намеря онлайн.

Предлагам за проба:
 http://www.fragrantica.com/perfume/Oscar-de-la-Renta/Esprit-d-Oscar-11536.html

Въпреки че няма алдехиди в състава са там със сигурност. В дъждовно студено време е приказка, през пролетта също. През лятото е пудрен хелиотроп с муск. В хладното време е красота голяма. Влачи шлейф и много похвали.
Пристрастна съм, но не става без проба. Поднових го, защото синът ми го ползва и ми е преполовил шишето.
Има лека ретро нотка, която аз не можах да изтърпя и съответно майка ми се обзаведе с цяло шише. Малко е особен и задължително трябва да се пробва. Напомня ми на ароматите от 90-те. Има страхотна трайност (дали защото не го харесвам, но имах чувството, че цял ден беше там). Но бутилката е прекрасна. Някакси имам усещането, че е за по-улегнали дами. Това е разбира се моя опит с него,

# 524
Някоя парфюмна ценителка дали би могла да ми опише Penhaligon´s Ellenisia?
Струва ли си да се тества? Белите цветя много ли са силни или утихват? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт