Парфюмни размисли и страсти - 195

• 104 017
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Анч, и аз така отначало го отхвърлих. Още повече, когато го поднесох за пръв път под носа си, носех Коромандел. Несравними са! Но.... шлейфът и присъствието на ла Ви е Бел ме спечелиха впоследствие. А да, и комплиментите на околните. Всеки път внимавам  с него - лесно може да стане досаден.  Peace Признавам обаче, че веднъж го носих и с такава цел. Mr. Green

Вчера пръснах на китка Poison Girl. Фен съм на Диор, но не и на Отровите им. Почитателите на Les Poisons... съмнява ме да останат очаровани.
Има го духа на серията, но и осезаемо "кенди"присъствие. Поне това  доминира при мен. В базата остава ванилия, хубава ванилия, с каквато са ме спечелвали и други аромати и не ми е непозната.
Нищо сложно и уникално. Но на мен сладостта ми отива Embarassed, а ванилията я обичам, така че сигурно ще го купя.

# 571
  • София
Не знам кое Клое носеиш ти, но при мен ЕДП беше безобразно нетраен.. час макс.
ЕДП, подновявам постоянно, дори у дома.
Откъде е купуван?

Аз така и не купих ЕДП, само съм го тествала, къде ли не - в магазини тук, в чужбина, по летища - все тая  Confused
ЕДП Интенз си купих от летище  Peace

SOTD: Dior Poison Tendre - отдавна неносен и в момента съм се размазала в туберозен облак  Heart Eyes
Допълнителен плюс е, че никой от колегите не е припаднал все още  Joy

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 10:41 от Elitsa_z

# 572

Много красив бял аромат за мен.Като наркотик ми е.Изпитвам необходимост да го вдишвам.Датура,  опиум и омайниче ми действат упойващо, а уд, мирта и тамян ненатрапчиво нюансират транса.Всичко това в лек пудрен облак.
Когато съм а него, съм в друго,  по красиво измерение.Дъщеря ми  миналото лято беше шаферка с него..И тя усети някаква приказна бяла магия в него.
Благодаря на феята, която ме  ощастливи с него. Heart Eyes

Заинтригувана съм! Къде може да се пробва? Не видях и сайт, от който може да се поръча, само попаднах на ревюта от рускини...

# 573
  • Чукарландия
BBeLLa,  Hug, честит ти парфюм  Hug Със свито сърце очаквах реакцията ти, макар да бях почти сигурна, че ще е твой, много се радвам, че ти допада  Peace Дано ти носи поне толкова комплименти и позитивни реакции, колкото на мен  Heart Eyes

Благодаря! bouquet

С нетърпение чакам пролетта - тогава ще ми е най-хубав. Hug

Поръчах си и някои арабски красоти, сега вече съм умиротворена. Дойде си сърце на място. Оммм. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 12:39 от BBeLLa

# 574
Здравейте,днес ми подариха Must de Cartier,не съм запозната с версиите,но мисля,че тази е една от първите,дори може и да е най-първата.Не ми допада аромата,не е мой тип парфюм.Може ли все пак да ме ориентирате коя версия е и евентуално,ако някоя съфорумка има интерес към него да пише на лично.Ето снимки:
http://prikachi.com/images.php?images/527/8615527V.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/530/8615530b.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/531/8615531s.jpg
Благодаря предварително  bouquet

# 575
  • София
Някой може ли да изкаже субективни, разбира се, впечатления от:
http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Black-Opium-25324.html

# 576
  • някъде под слънцето...

Много красив бял аромат за мен.Като наркотик ми е.Изпитвам необходимост да го вдишвам.Датура,  опиум и омайниче ми действат упойващо, а уд, мирта и тамян ненатрапчиво нюансират транса.Всичко това в лек пудрен облак.
Когато съм а него, съм в друго,  по красиво измерение.Дъщеря ми  миналото лято беше шаферка с него..И тя усети някаква приказна бяла магия в него.

Заинтригувана съм! Къде може да се пробва? Не видях и сайт, от който може да се поръча, само попаднах на ревюта от рускини...
Имам го от размяна.

# 577

Имам го от размяна.

Eто от тук  http://www.illamasqua.com/freak-75ml-eau-de-parfum/   
примерно, с доставка до адрес в Англия (на превозвач).

slHug

# 578
  • при морето
Моля момичетата,които са тествали или носили аромати на ТDC  да споделят кои са най-трайни,свежи,и въобще повече инфо за техните аромати! Praynig
И ако може по 2-3 думи за тези:
The Different Company Limon de Cordoza
The Different Company Tokyo Bloom
The Different Company L"Esprit Cologne Kashan Rose

И...много ми е любопитен Pure Eve.... Peace
Благодаря предварително на дамите,които ще отделят от времето си,носила съм само Sublime Balkiss,в който  мисля,че съм влюбена безотказно,и за другите ме загложди червейчето .... Wink

# 579
VeTray,  sl  Hug

Някой може ли да изкаже субективни, разбира се, впечатления от:
http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Black-Opium-25324.html

Имам го отскоро и много ми харесва. За мен е много мек и гушлив ориенталец. Не бих го определила като "спайси", може би малко "спаркли" Simple Smile  Като единствен минус отчитам, че когато го нося няколко поредни дни като че започва да ми се губи и не го усещам...

# 580
Пробвах вчера новата Отрова на Диор. Нищо много по различно от Ла ви е бел и Черния опиум. Абсолютно в тази посока е правена. Нищо от специфичността на  другите Отрови не открих. Цвета на сока не ми хареса. Като престоял компот стои. Масовка, от гъзария ще я купуват, а нищо ново не поднася като аромат.

# 581
Здравейте момичета  bouquet,

Извинявам се, че така нахлувам в темата, но имам следния въпрос: според вас добра цена ли е 130 евро за Шанел Коромандел 75 мл.? Във Франция е по-евтин, но няма на кого да поръчам оттам. А скоро ми е РД и много бих искала да се зарадвам с този парфюм  Blush. Също така ще съм ви благодарна ако знаете по-изгодно място откъдето мога да си го купя.

Благодаря  Hug

# 582
Здравейте момичета  bouquet,

Извинявам се, че така нахлувам в темата, но имам следния въпрос: според вас добра цена ли е 130 евро за Шанел Коромандел 75 мл.? Във Франция е по-евтин, но няма на кого да поръчам оттам. А скоро ми е РД и много бих искала да се зарадвам с този парфюм  Blush. Също така ще съм ви благодарна ако знаете по-изгодно място откъдето мога да си го купя.

Благодаря  Hug
Не е по евтин, 75 мл. ексклузив е 135 евро и за толкова съм го купувала от 4 европейски бутика. Peace

# 583
Пробвах вчера новата Отрова на Диор. Нищо много по различно от Ла ви е бел и Черния опиум. Абсолютно в тази посока е правена. Нищо от специфичността на  другите Отрови не открих. Цвета на сока не ми хареса. Като престоял компот стои. Масовка, от гъзария ще я купуват, а нищо ново не поднася като аромат.
Трайността е космически различна.  Wink Ла ви е бел ми трае денонощно. Joy Тази отрова първо идентифицирах като пачули с компот, после изби пачулито и след 2 часа затихна всичко. На другата ръка си бях пръснала уж лекия Quatre на Бушерон, който изтърпя до вечерта. не се промени, не се разви, остана си така свеж и цитрусов и просто го имаше, за разлика от Диор-а.

# 584
  • Чукарландия
Някой с отзиви за Love in Idleness? Hug

Заинтригува ме този бранд. Peace

Общи условия

Активация на акаунт