Парфюмни размисли и страсти - 195

• 103 998
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Бижy, горкичката, много е тежко да си везна  Hug
Не познавам Cara Mia, но Omnia Crystalline е любим парфюм на леля ми от години и е много красив и нежен.

# 601
  • Чукарландия
Някой с отзиви за Love in Idleness? Hug

Заинтригува ме този бранд. Peace

Недей, не е за теб този парфюм. Или поне намери първо проба. Аз лично го харесвам, обичам виолетки, но е доста строг, студен, сребрист, малко надменен. Не харесвам нищо достатъчно от The Contemporary Collection, за да го купя. Може би ще ти допадне 24 Old Bond Street Atkinsons, но има доста мъжки нотки, затова задължително и него с проба  Peace

Ковачева, сега пък още повече ме зариби с това строг, студен, сребрист, надменен... Много обичам виолетки! Heart Eyes И той ли има мъжки нотки? Hug

Бижу, разсмя ме... Joy

# 602
Бижу, не че съм подстрекателка, но според мен Cara mia ще ти заспи, даже почти бях сигурна, че го имаш.
Аз да се оплача, е вече два дни се мъча с Fashion Decree.Взех го насляпо с абсолютното убеждение, че ще е много мой и наистина е така.Обаче го усещам максимум час, не повече.Поливам се доста, вчера беше топло, нищо.Днес, студено пак нищо.По дрехите си остава аромата, приятелките ми твърдят, че им мирише.Не мога да разбера нетраен ли е или аз не го регистрирам просто.Някой със същия проблем?

# 603
  • Germany
BBeLLa, виолетките в този парфюм са бонбонени. Ако си спомняш навремето имаше едни кръгли бонбони виолетка, с малки издатинки по тях, с една доста кисела жичка в тях. Точно на тях мирише. Не са природни, гористи, а точно бонбонени с кисел привкус и мускус. Усещам нещо леко горчиво в базата, идващо поне за мен от мъховете, което ми харесва, но не знам дали на теб би ти допаднало. Все ми се струва, че обичаш по-нежни и женствени аромати. Ако трябва да го сравня с парфюм ето този е много близък с него http://www.fragrantica.com/perfume/Creed/Love-in-Black-4261.html. Ако нямах Violette Angel Thierry Mugler, Verte Violette L`Artisan Parfumeur и Balenciaga L`Essence Balenciaga може би щях да се замисля за него, но за мен те са по-добрите аромати. За мъжки нотки не мога да се изказвам, защото на мен не ми пречат и явно всеки ги възприема различно. В Cara Mia например не откривам нищо мъжко, но чета, че за доста хора това е проблем. Затова, най-добре проба  Wink. Каквото и да решиш, успех  Peace

# 604
А вие ще ме разплачете... Cry не ми помагате хич! Crazy

fata_morgana, тежко е, амѝ! Tired Hug
Ето, една лейди реши дилемата ми! Lady Vengeance, bouquet заспа! Wink Laughing Поръчах, благодаря ви! Hug

# 605
  • Чукарландия
Ковачева, благодаря!  HugТогава няма да рискувам без проба.  Peace

Бижу, не го познавам, иначе бих ти помогнала.  Hug
Но, ако толкова настоятелно ме питаш - ще ти кажа: купувай! Joy

# 606
  • София
Добре, дай да свършиш първо тези, дето имаш и ще го купя  Mr. Green Mr. Green
Joy Joy hahaha
Та ти три живота нов парфюм няма да видиш!  Crazy И аз съм чувала подобна реплика.

Сега да продължа да ви питам. Везна съм... такива важни решения не мога да взимам сама Mr. Green Crazy Два са парфюмите, които много, много харесах, търся и никой не ги дава  Mr. Green и съответно ще си ги купя, няма какво да чакам и да търся повече. Но наистина, няма да взема и двата на веднъж. Stop Naughty Все пак и аз имам морал някакъв! bowuu  Flutter Втория след Cara Mia е Omnia Crystalline Eau de Parfum Bvlgari. Много ми харесва, много различен от едт, каквото и да пишат. Мноого траен и като си мърдам ръката, на която пръскам(няколко пъти го пробвах), около мен се носи от него. И сега се чудя кой от двата! Е, това ми е дилемата. Мноого ме напъва " и двата, дядо попе", но просто няма да правя безумства!
Този Crystalline ми е от спешния шкаф  Simple Smile, пръскам втора бутилка, нося го във всякакво време, подходящ е за всякакви случаи. Изключително траен върху мен, силен, без да е натрапчив.
И все пак Cara Mia -та е по- различният...
Този месец Crystalline - че, 8 - мо мартенски - Cara mia  Joy

# 607
Този месец Crystalline - че, 8 - мо мартенски - Cara mia  Joy
Или обратното!
Единия за Свети Валентин, другия за 8-ми март!
Ей такива съвети обичаме везните  Crazy

# 608
  • София

fata_morgana, тежко е, амѝ! Tired Hug
Ето, една лейди реши дилемата ми! Lady Vengeance, bouquet заспа! Wink Laughing Поръчах, благодаря ви! Hug
Или обратното  Grinning

# 609
Ами не, първо поръчах Cara Mia, следващия ще е Omnia Crystalline еdр.
Аааааааааа, докато пиша се обадиха току що, че е изчерпан!  ooooh! Е, това е!  Crossing Arms Евентуално, ако имало в понеделник, ще ми звънят пак да кажат. Confused Е, що така сега?! Tired

# 610
  • Варна
Подпалих ви аз с Cara Mia  Joy

Аз пък си го поръчах! Както писах две различни усещания от него, но ще видим, ако не ми хареса пък ще го подаря, дори зная на кого.

# 611
Ами не, първо поръчах Cara Mia, следващия ще е Omnia Crystalline еdр.
Аааааааааа, докато пиша се обадиха току що, че е изчерпан!  ooooh! Е, това е!  Crossing Arms Евентуално, ако имало в понеделник, ще ми звънят пак да кажат. Confused Е, що така сега?! Tired
Ето, това е знак, че трябва да поръчаш Кристалина  Peace

# 612
Ето, това е знак, че трябва да поръчаш Кристалина  Peace
Joy Вярваш ли ми, че си го помислих същото?! Втори сайт ми отказва поръчка, защото е изчерпан! Thinking

# 613
Ами нали и аз съм везна  Mr. Green
Съдбата се опитва да те предпази от Cara Mia. Или да ти отложи удоволствието от него... Така де - все е за добро Wink

# 614
Значи като везна разбираш, че това наистина ме смущава(колкото и да е смешно на останалите хора, които не са като нас).  Rolling Eyes Казах на ММ и той отсече: отиваме в мола! Отивам! Party После ще кажа кво-що. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт