Парфюмни размисли и страсти - 195

• 103 992
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
 coolcool

Очакваме продължение...

# 616
Ами не, първо поръчах Cara Mia, следващия ще е Omnia Crystalline еdр.
Аааааааааа, докато пиша се обадиха току що, че е изчерпан!  ooooh! Е, това е!  Crossing Arms Евентуално, ако имало в понеделник, ще ми звънят пак да кажат. Confused Е, що така сега?! Tired

Бижy , аз след толкова години пак съм се засилила към ЕДТ варианта. Имала съм го няколко пъти и пак ми се носи. Не е за тази тема, но яко някой го разменя, да пише на лични.
А ЕДП за моя нос не съществува. Последния път, когато го тествах, ме заболя главата от напрягане да усетя някаква миризма, но уви. На нищо, ама на нищо не ми мирише, освен на малко захар. Това ми се е случвало само с още един парфюм - Премиер Жур на Нина Ричи. Не разбрах, на какво точно мирише.
Но Cara Mia определено си струва, а приликата с Ботега -та ми е доста далечна.

# 617
Бижу, моят съвет е да си вземеш този, за който мислиш по-често. Не само в конкретният случай, а по-принцип, при такава дилема.

# 618
  • Бургас
От мен глас за Omnia Crystalline еdр,Cara Mia не е моя парфюм. Crazy

# 619
Директно от мястото на събитието - ами... реших, че Омния ми харесва повече, това е. Crazy  Ба си, все едно лека кола ще си купувам ooooh! Добре че го пробвах пак. Наистина доста прилича на Ботега Венета!

# 620
  • София
Директно от мястото на събитието - ами... реших, че Омния ми харесва повече, това е. Crazy  Ба си, все едно лека кола ще си купувам ooooh! Добре че го пробвах пак. Няистина доста прилича на Ботега Венета!
Чудесни новини,честито!  Mr. Green

# 621
  • Бургас
Честито,Бижу,много хубавки емоции да ти носи. bouquet

# 622
Благодаря за споделените емоции! Да ви се връщат Heart Eyes Hug bouquet

# 623
Бижу, честито!
Не че нещо, но и аз съм везна.Сега съм почти сигурна, че докато не купиш Cara mia, няма да мирясаш...временно. Joy Joy Hug

# 624
Не, не, няма да я купя. Имам си Ботега, подарък ми е от сина ми и ми е скъпа. Heart Eyes Двата наистина си приличат. Ще си остана с Ботегата. Може би Cara Mia е по-летния вариянт на Ботега, но то зависи и от количеството.
Набързо пробвах още 2-3 неща. Като се прибера и се сетя кои бяха, ще пиша. Едното ми ми хареса.

# 625
  • Велико Търново
И мен развесели, Бижу Hug Напълно разбирам нетърпението ти, макар че уж съм уравновесен Козирог Wink , но като ми бръмне муха/парфюм/ в главата, мира не ми дава - все го мисля, все се душа и усетя ли, че непрекъснато го умувам, значи е знак - трябва да го взема.
Омния Кристалин пък не съм пробвала, а не е от скоро на пазара....ще взема да го подуша, че сега ме зарази с този твой ентусиазъм bouquet

BBella, щом харесваш виолетки/аз също/, мисля, че ще ти допадне Balenciaga  L`Essence, ако не си го тествала, аз много си го харесвам Wink

# 626
  • Варна
Честито, Бижу и на всички останали, които си имат по нещо новичко. И като сте на тази вълна няма ли някой да разкаже нещо за Omnia Paraiba. Струва ми се, че ще бъде новия летен хит, или ...?
 Laughing

# 627
Понеже влязох само за Cara Mia и нямам клиентска карта за БЗ, а парфюмът е 93 лв за 50 мл(до утре е промото, ако някой се интересува) и се заоглеждах за още нещо, за да ми издадат клиентска карта, която е за пазаруване над 100 лв, та имах минутки да проследя развитието му. А това ми е едва втора проба на парфюма и съответно, открих приликата с Ботега. Дори нещо от Аметист приве на Армани открих, онази мазна нотчица на машинно масло, която в него ме дразни. Много по-ефирна е, но... има я. И така за още 5 минути изпробвах(по предложение на милата консултантка) още 10 неща на блотер, стари и до болка познати, ама как да откажа... и съответно нищичко не ме впечатли, освен моята си Омния Heart Eyes Но за почитателките на Jour d`Hermes Absolu, този Boucheron Quatre Boucheron, е абсолютно копие. Гледам, че във Фрагрантика го сравняват само с Jour d`Hermes, но аз имам Absolu и според мен си приличат много. Наистина не обърнах внимание на цената, но предполагам, че е по-евтин от Hermes.
Един млад и очарователен гей на щанда на Guerlain, ми даде да пробвам Santal Royal Guerlain, но не. Беше много мил и приятен младеж и бих останала да си поговорим, но мъжа ми каза: влизаш за 5 минути, взимаш си парфюма, щото нали, какво ще правиш до утре без парфюм и идваш! И звъня три пъти! Е, коя жена влиза в мол, в БЗ и излиза за 5 минути?! Shocked Че аз от входа до магазина ходих 10 ! hahaha

ПП. И този Narciso Narciso Rodriguez за пореден път ме замисли и харесах. Ще мисля върху него по-нататък.
О, сега гледам, че и той пък прилика с Ботега имал!  Shocked Май няма, ама... трябва пак проба.

Последна редакция: пт, 05 фев 2016, 19:03 от Бижy

# 628
  • на терасата
Имам това Нарцисо. Изискан аромат, но нещо не го чувствам много мой. Има нещо строго в него. Нося го само на театър или концерт. Изискващ аромат, но не съм го носила на по-топло време. Може пък тогава да не ми е толкова официален...

# 629
И аз го имам,Бижу не прилича на Ботега, хич даже.Бели цветя, които аз мразя по принцип, но тук ми харесват.Безобразно траен при мен и шлейфов.Boucheron Quatre ми харесва много, чака ред.

Общи условия

Активация на акаунт