Парфюмни размисли и страсти - 195

• 104 104
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
На мен този Нарцисо ми се видя пикантен и не много белоцветен, но наистина го погледнах отгоре-отгоре. Ще го тествам по-сериозно. Peace

Бижy , аз след толкова години пак съм се засилила към ЕДТ варианта. Имала съм го няколко пъти и пак ми се носи. Не е за тази тема, но яко някой го разменя, да пише на лични.
А ЕДП за моя нос не съществува. Последния път, когато го тествах, ме заболя главата от напрягане да усетя някаква миризма, но уви. На нищо, ама на нищо не ми мирише, освен на малко захар. Това ми се е случвало само с още един парфюм - Премиер Жур на Нина Ричи. Не разбрах, на какво точно мирише.
Много е мускусен едп, може би затова. Аз, обаче, скоро точно по този повод писах - мускуса е уникална за моето обоняние съставка и в зависимост от това, с какво е комбиниран, или не го усещам изобщо както е при теб за този парфюм, или го усещам мнооого. Аз не усещам Ориндж на BOSS и Аметиста на Лалик.

# 631
Честита придобивка, Бижу! С кеф да си го разнасяш   Peace
Нарцисото ми харесва много и на мен, но съм го пробвала само веднъж.

# 632
  • Стара Загора
На мен този Нарцисо ми се видя пикантен и не много белоцветен, но наистина го погледнах отгоре-отгоре. Ще го тествам по-сериозно. Peace
Ако се пробва на блотер може да се усети по-различно отколкото на кожа. Аз например преди време бях пробвала на блотер Жур Абсолю на Ермес и много ми напомни началото му на Ели Сааб Ле Парфюм. Скоро обаче го пробвах на кожа и въобще не открих никаква прилика, чак се чудя как ми е заприличал. А  в този Нарцизо нищо пикантно не намирам, изцяло цветен, мускусен. Дали от комбинацията роза и ветивер усещам и виолетки и може би затова някои намират прилика с лежерната Ботега, но аз не намирам никаква такава, Ботегата ми е хладна, а Нарцизо плътен с лека сладост, но цветна, не сиропеста, на някои може да се стори задушлив, за мен е много хубав, не е за много топло време.

# 633
Бижу, честито и от мен!

Много харесвам и аз Кристалин ЕДП, но имам още доста от тоалетната вода, така че не бързам да го купувам. Купих го обаче на свекърва ми, която обожава тоалетната вода, но я намира за твърде нетрайна - искрено се надявам при нея ЕДПто да е с трайността, която проявява при мен. Сега този го взех от коледните намаления и ще чака имения й ден през пролетта, а аз вече дотолкова нямам търпение да го подаря, че го увих в опаковъчна хартия и панделка.  Blush

# 634
  • Бургас
Бижу, изтървах да се включа в чуденката, но сега да ти честитя покупката - много, много да му се радваш!  Grinning Омниа Кристалин ЕДП е един от любимите ми аромати, много е приятен в леко хладно време и един от сравнително трайните в линията.
Cara Mia и на мен ми напомня на Ботега Венета, бях го писала още преди. Определено не е мой, но съм сигурна, че на теб ще ти е добре.  Peace
Белият Нарцисо го обожавам  Heart Eyes За мен не е пикантен и не ми прилича на Ботегата изобщо. Както galeta е писала и аз го намирам за плътен, белоцветен, леко сладък, но не захарно сладък. Много гардения, много мускус, ветивер и дървесни нотки. За моя нос комбинацията е разкошна и специфична, регистрирам аромата и го разпознавам, откакто го подуших за първи път. В много топло време става задушлив, мисля, че е най-хубав през есента и пролетта, на по-ниски температури. Трайността му при мен е изключителна, шлейфът - не много голям. Изхабих една бутилка преди година и тази есен ми подариха http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Rod … Absolu-31509.html. И него нося с удоволствие, но не ми е такава голяма любов. Той прилича на нещо смесено между Narciso Rodriguez For Her /първия, черен/ и Белия Нарцисо, с повече препратки към първия.
Boucheron Quatre ми е в списъка с желания отдавна, но го бях оставила за пролетта. Мисля, вече да го придобия. Определено ми харесва. Не е нещо нечувано, но си заслужава. Не ми прилича на Jour d`Hermes Absolu Hermes, който имам и също обичам.

# 635
Много си нося Бялото Нарцисо аз. Heart Eyes

# 636
Boucheron Quatre ми е в списъка с желания отдавна, но го бях оставила за пролетта. Мисля, вече да го придобия. Определено ми харесва. Не е нещо нечувано, но си заслужава. Не ми прилича на Jour d`Hermes Absolu Hermes, който имам и също обичам.
Непременно го пробвай пак, за да не се заблудиш! Току що измих куп чаши и още е на ръката ми, много траен Shocked и все още ми е 1:1 с Жур Абсолю.
Брех, с този Нарцисо ме изненадахте! Thinking На мен ми е опушен, пикантен, даже бих се заклела, че има и тамян(не си спомням по пирамида дали има) или някаква друга смола. Но, не пръснах от него на кожа, щото се опръсках добре с Сara Mia, Omnia и Quatre, нямаше място за него, а и много бързах, нали Mr. Green
И все пак, в момента парфюмните ми нужди са задоволени. Исках уютен парфюм за себе си, не за околните и такъв ми е Bois d`Iris и ми се свиди да ми е само той, затова Omnia която усещам като такава уютна и гушлива, нежна и женствена. Кадифената орхидея - също, защото тя нее крещяща като Черната. Другата седмица за втори път ще се сработвам с Перлите на Лалик. Една колежка ги разнася, това е "нейният" парфюм, защото е само с него, ами много хубаво ухае след нея и то много време, без да е силно, нахално или обсебващо.  Thinking Навремето го купих, не го харесах, но сега много, много ми допада. Дано не се разочаровам от себе си и шашавия си вкус Laughing Та общо взето, внезапния взрив от нужди за различно от наличните ми ухания, са попълнени. Хубаво ми е! Flutter Heart Eyes

И пак благодаря за споделените емоции на всички! bouquet Беше ми много приятно! Blush

# 637
Днес ми се прииска да питам един мъж за парфюма му, но ме досрамя... Страхотна смола, много ми хареса  Heart Eyes  Парфюма де Simple Smile

# 638
Бижу, честита ти Омния! Hug
Бушеронът и мен ме изуми като трайност. Но не ми прилича на Жур абсолю. Жур го усещам мек, но има и цитрус, докато в Куатре ми избива сладката нотка, а цитрусът е на заден план. Както писах и преди никакво развитие няма при мен, не се променя, но пък тази трайност за такъв лек парфюм е обещаваща.

# 639
Днес ми се прииска да питам един мъж за парфюма му, но ме досрамя... Страхотна смола, много ми хареса  Heart Eyes  Парфюма де Simple Smile

Аз пък днес, за пръв път направих комплимент на абсолютно непознат мъж за парфюма му.Влизам в един
магазин за злато и продавача ухае страхотно, показва ми разни неща, супер любезен и през цялото време се чудя кой е този страхотен парфюм.Е не издържах и го питах на излизане и бях шокирана, когато разбрах че е с Angel.Меко казано този парфюм го мразя и никога не съм предполагала, че може да стои толкова прекрасно на някого.

# 640
Може ли едно мнение за този парфюм,четох хубави отзиви за него и малко го поръчах на сляпо(както често правя) и сега не знам какво да очаквам  Praynig
http://www.fragrantica.com/perfume/Alessandro-Dell-Acqua/Alessan … l-Acqua-2358.html

# 641
Хубави неща очаквай. Помня, че доста ми хареса и беше много приятен. Мисля, че по принцип е лесен за харесване, а не защото аз го харесвам. Къде пък го намери? Той е рядкост.

# 642
  • Бургас
И аз това щях да попитам  Laughing, не съм го срещала....

# 643
Стига,стига,все като ми попаднат такива неща,които рядко се срещат и ги вземам пък каквото ще да стане(иначе е от една позната),а с него и един http://www.fragrantica.com/perfume/Torrente/L-Or-de-Torrente-2466.html EDP...ако не ми харесат,някоя от Вас ще ме спасява!  Mr. Green

# 644
  • Чукарландия
един http://www.fragrantica.com/perfume/Torrente/L-Or-de-Torrente-2466.html EDP...ако не ми харесат,някоя от Вас ще ме спасява!  Mr. Green

Аууу, този знам, че е прекрасен, а никъде не се намира! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт