Звездни компромати- 269 част

• 90 814
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Сега я дават по БТВ.

# 166
Драскачки! Вие ще кажете на жената кога е родила!  Joy Joy
Аз друго и казах... smile3534 но явно и то не и хареса! Mr. Green
Баш па нея ли да гледам сега?! Не стига, че утре съм на работа и си кютаме с мъж ми вкъщи, чакам да стане 12, да дойде Новата и да си лягам, та кошмари да сънувам. Stop Naughty

# 167
Найлона ще описвала живота си в книга...Със сигурност пожеланието й не е написано от нея.

# 168
Сигурно Карбовски ще й я пише, тя ще диктува - мии.. топки,после топка, после пак топки,  пак топка, за която се омъжих ииии после пак топки Rolling Eyes Той ще го разчете и напише красиво и многосливно в 358 страници  Sunglasses

# 169
Вярно, Карбовски сега има доста свободно време да пише чужди мемоари.

# 170
Аз съм срещала жена, която наистина не помнеше коя година е родена едната ѝ дъщеря, но Николета може би още помни, просто този, които е написал излиянието е объркал, а тя даже не го е прочела преди да го пльосне и не е видяла грешката. Или го е чела, но не е обърнала внимание на толкова незначителен детайл. Значи Никол е на 3, аз мислех, че вече е на 4.

Кали
Преслава

Последна редакция: пт, 01 яну 2016, 07:28 от pina

# 171
# 172
 Снощи гледахме малко концерта по БНТ, по едно време беше този на Джена със семейния оркестър, виното ли ми беше повече не знам, ама много хубав ми се видя, с една баретка а ла Че Гевара Simple Smile И в профил с един хубав нос, каквито обичам, леко гърбав...нищо общо с женствения Джино.

# 173

Тази Илияна Раева нещо... някакси... прекалява с опъването май. Или със филърите ли...  Thinking не знам какво точно си прави, но лицето изглежда странно. Или пък да си е такава? newsm78 Нещо не ми се вярва.

След определена възраст на жената не ѝ отива вече толкова намазани устни, наклепотени очи и т.н. След определена възраст гримирането си става истинско предизвикателство, за да се получи добре и да не те състари и загрози.

# 174
Снощи гледахме малко концерта по БНТ, по едно време беше този на Джена със семейния оркестър, виното ли ми беше повече не знам, ама много хубав ми се видя, с една баретка а ла Че Гевара Simple Smile И в профил с един хубав нос, каквито обичам, леко гърбав...нищо общо с женствения Джино.
Аз ги гледах, но ми досадиха тези тракийски хора. На какъв инструмент свири този на Джена. Тя самата има един ужасно стържещ глас, сякаш се мъчи докато пее.

# 175
Русата с телефона е Мариана, жената на Емил Костадинов.

# 176
  • София
Наско Сираков на прическа го е докарал като на Тоца мъжа й.

# 177
Нина Николина анорексичка ли е? Защо изглежда така, какво се е случило с нея? Rolling Eyes

За много години,да сте живи и здрави,  вие и цялото Ви семейство  bouquet

# 178
Шакира с родителите си
Скрит текст:

Лейди Гага
Скрит текст:

Алесандра Амброзио
Скрит текст:
Все хубавици са се наредили, коя от коя по-хубава.

# 179

Общи условия

Активация на акаунт