Звездни компромати- 269 част

• 89 723
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Никол е красива стига да мълчи. Наистина тази прическа не я сменя, явно и харесва хората да се главозамайват по прекрасните буклички и къдрички, уви на мен вече ми е омръзнала. Представям си я с една по-къса коса, може на черта тогава смятам че ще й отива на крехкото телце. Peace

Малкоданска нали беше модел, как стана водеща? Хубаво момиче изглежда, но тази връзка с Догановия ми изглежда малко златотърсаческа.

Вики, не разбрах, тя ли е развела ОмВ-то или връзката им е започнала след разводите му?

Покрай тях се сетих за Герговица, откри си галерията и слезе от медийното пространство. Деница Гергова

# 616
Никол в приятелска компания много простее, по тв според мен е поза говора и поведението Stop
Изглежда ми и страшно меркантилно същество, с напъни за умна и красива ooooh!

А Вики Терзийска какъв левент си е избрала и бързо позабременяла - нямам думи, винаги съм се чудила от къде идва самочувствието й на голям музикант Mr. Green
Може и да има нещо вярно за Никол, защото помня колко тъпо се държеше с Ласкин в "Черешката на тортата".  Сякаш залитна тогава, но се държеше като 14 годишна... Да, ретро и е прическата с буклите.

Вики пък явно не е тооолкова секси и впечатляваща, за колкото се е представяла винаги, особено на последното нещо, което водеше с един Мартен, и където си подхвърляха вулгарни, уж закачливи, намеци, които хич не им се получаваха. Тя има вид на пионерски ръководител, а не на секси тигрица и какво да хване с реалния си вид, а не с представата за него?! Даже последен влак за дете ще да е това, преди да изглежда вече късно.

# 617
Онзи ден четох форумната тема за Гергова, последно се молела мъжът й да не я остави, какво стана с нея?

Явно на Тайга 18-годишните вече са му старички: 14 годишна обвини Тайга в това, че е пращал съобщения, които я к … ства некомфортно.
След това той пускал закодирано съобщение
После Кайли се заяла с нея

# 618
Онзи ден четох форумната тема за Гергова, последно се молела мъжът й да не я остави, какво стана с нея?
Аз понеже отдавна посещавам само няколко теми и не обикалям из дебрите на форума, та чак се впечатлих - има отделна тема за нея? Кураторката това, нали? Какво се случва у тях? Предвидимото? Може ли темата, ще ми е интересно да се информирам. Blush

# 619
Туй момиченце в профил ми прилича на Гери-Никол Mr. Green

# 620
Мъжете с пари като цяло много са смъкнали критериите щом и Викито е успяла да се вреди. М.Илиева сигурно завижда тя това не успя да го направи с Кралев.. Mr. Green

# 621
  • София
Деница Гергова затвори галерията преди повече от година. Според мен прилича на сянка, не знам какво се случва у тях, но и Гергов си има доста проблеми на главата.

Не, че го оправдавам Тайга или който и да е, ама това момиче хич не прилича на 14 годишно. Добре, къде са им родителите като започнат да се гримират и гъзят или ги има само, когато има посегателство срещу тях Rolling Eyes

# 622

Написала му, че е на 17 и той пускал съобщения да си говорят онлайн, наистина много сериозна причина да се свиква пресконференция.
Още доста има да гони Франко  Mr. Green

# 623
Деница Гергова затвори галерията преди повече от година. Според мен прилича на сянка, не знам какво се случва у тях, но и Гергов си има доста проблеми на главата.

Гергов нещо го е закъсал. Преди няколко месеца продаде и хотела си в София.

# 624
Аз понеже отдавна посещавам само няколко теми и не обикалям из дебрите на форума, та чак се впечатлих - има отделна тема за нея? Кураторката това, нали? Какво се случва у тях? Предвидимото? Може ли темата, ще ми е интересно да се информирам. Blush
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=456372.0;topicrefid=20 но е от 2009, сайтът на галерията вече го няма, не знам дали галерията още съществува.
Но от клюкарските сайтове разбрах, че имали второ дете - Нарая, първото - Ситара. Искали да израснат като вегетарианци и затова ги водели на специална детска градина. Той пък, докато тя чакала второто, си хванал любовница на 20 в Париж. И едно от великите заглавия:Милионершата Деница Гергова: Моля се на висшите сили мъжът ми да не ме изостави

# 625
Съпругът на Пинк с мило признание за 10 г. брак

"Честита годишнина на моята по-добра половинка. 10 г. са доста невероятно постижение за аутсайдери като нас. Гордея се с нас, скъпа. Благодаря ти, че си невероятна съпруга, майка и приятел. Обичам те"

# 626
# 627

Ако 35кг са паднали от 2м, щяха да й разбият черепа. Най-вероятно написаното в статията е вярно - 2см.

# 628
  • На ръба..
Моника, да не я пропуснем днес  Laughing

Скрит текст:
Скрит текст:

# 629
  • Варна
Моника, да не я пропуснем днес  Laughing
Скрит текст:
Скрит текст:
През този луфт между краката й
човек може да се наслаждава на залеза