Шестокласна - високосна 2016 да е плодоносна.

• 40 681
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
М-да. Наближава ваканция и трябва да има много сняг за каране на ски.  Hug

Хм, да. Но поне тук добре започна, но уви безславно спря, даже и облаците взеха да се разкъсват Sad
Споко.   Hug Ще продължи да вали през следващите дни. Дано да натрупа достатъчно много.   Praynig
А и ще се задържи доста студено време след това и не би трябвало да се стопи бързо.  Hug

# 166
  • София
  И аз искам сняг. Букнах за 5 дни на Боровец, от 2.02 заради набора. Изведнъж се оказа, че той ще ходи на някаква лагер-школа и ще се прибира на 4.02. Ако и сняг няма, тази ваканция ще е много странна.  Crazy

Моят ще завърши предимно с петици. Очертава се 4 по история и 6 по "забавните" предмети - музика, рисуване, трудово, физическо и математиките. Само по БЕЛ не е оформен, дано се стегне.

# 167
Днес по БЕЛ и е оставил 4-ка за срока без да я изпитва. Не и е дал шанс дори. Да си прави сметката втория срок и да не допуска оценки от 3.5...
Като оплеска и класното по математика ще сме екстра....що ли изобщо си давам парите, ами не взема да я зарежа...

# 168
  • Русе
   Нашият хипотетичен успех ще е в диапазона 4.90 - 5.60 най-вероятно. Класното по БЕЛ днес ми разби илюзиите за петица по БЕЛ, и очаквам вероятно 4. След като го готвих и подковавах за Малкият принц, както ми беше съобщил той, тя им дала сбит преразказ от Щастливият принц. По тоз повод си свих перките на надеждата и си казах - Колкото, толкоз. Каквото зависеше от мен, направих го.
   По математика, зависи какво е направил на последното контролно. Каквото е направил, вероятно това ще му е срочната оценка. И там се постарах максимално. Ако и той напъваше наполовина на моето, щяхме да сме с пълно 7.

# 169
  • София
  Амбър, и друг път съм ти казвала, няма толкова отдадена майка като теб! Моите поздравления!  bouquet Как имаш сили-не знам. Аз не мога, признавам си. Яхвам метлата и да се оправя.  Crossing Arms

# 170
Не се давам. Знам, че може повече! Ама си дава зор само по това, което му е приятно и е нормално.

# 171
И при нас има спад в успеха ама ... не е оформена по нищо още.Продължава на втори кръг по История и География ами доволна съм .Не съм я карала да ходи на олимпиадите ,това е нейно желание .Утре е на ол по Бел.Дано не се засекат датите със състезанията и по волей ,че тогава не знам какво ще избере

# 172
  • в здрача
Май само по БЕЛ е твърда 5-ца. Няма начин да изкара още две 6ци по история, че да вдигне на 5. По ЧП обаче има шанс за 5. Не знам географията ще имат ли оценки след като е само по 1 час седмично. Ще е майтап ако по музика и остави 5 заради последната 3ка. Физическото с оценки ли е?
Не съм смятала общия успех. Чакаме резултатите от класното по математика. Аз там малко доста омотах кои оценки са от часа, кои от ЗИП-а. Учителя не е вкарал нито едма оценка в електронния дневник, докато класната по БЕЛ и домашните им попълва там.

# 173
gd3, браво на девойката.  Hug Успех на олимпиадата по БЕЛ.  Praynig
Tsv, няма срочна оценка при 1 час седмично. По физическо има оценки.  Wink
У нас продължава ударното писане на думи по АЕ в тетрадката-речник. Много съм лоша.  Mr. Green

# 174
  • Русе
  gd3  bouquet Голям успех , особено като се отчете, че е постигнат самостоятелно и с желание. Успех и на другите кръгове, и в спорта.  bouquet

Не знаех, че за един час не се пише срочна оценка. Те и Изобразително, ДТИ и Информационни имат по едни час седмично.  newsm78

# 175
И нашите са този срок с един час по география, ИТ, ДТИ ,ИИ,  следователно няма да имат срочна оценка.  Peace

Последна редакция: сб, 16 яну 2016, 10:20 от chibi

# 176
Тъмна Индия ми е вече всичко. Оценки в бележниците НЕ се попълват, електронният дневник се обновява на един месец, а в бележника стоят добрите оценки само. И отварям днес ел дневник и вътре две двойки по АЕ  #Crazy
Ще питам класната защо не се нанасят оценките?? И мисля да се обадя и на тази по АЕ да питам защо аджаба това не се върши? Поне да знаем у дома.....Като ми го тръснат една седмица преди края на срока, та какво???
Стана месец от класното по М и още никакъв резултат  #2gunfire Пак ще е изненада и пак няма нанесени оценки. В бележника стои една тройка гола, а в дневника са две тройки.
Уффф, оплаках се  Embarassed

# 177
Нефертари, съчувствия.  Sad
В нашето училище няма такива проблеми.    Hug  Всичко се връща и нанася навреме.  Peace

# 178
Нефертари, ние с теб сме в един отбор. Нашите не си дават много зор с това учене. Щях да получа удар като видях бележника, след като беше при класната.Наредени тройки, четворки, че даже и двойка по литература.Питам го за тази двойка, а той ми казва -незнам  ooooh! С английския е зле,там ще е с тройка, по бълг. май и там тройка.В понеделникпак контролно по математика, ако не се издъни там може и да е 5.Но като видя бележника в края на срока тогава ще ви се оплаквам.

# 179
  • sofia
Моят набор днес ми се оплака, че господинът по Изящни изкуства му казал, че заслужава 2-ка, но ще се смили над него  ще му остави 3-ка за срока , но другия срок трябвало да си заслужи 3-ката  ooooh!. Думи нямам.....Явно рисуването му най-слабия предмет..............

Общи условия

Активация на акаунт