Шестокласна - високосна 2016 да е плодоносна.

• 40 682
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Да оставят на някого 3-ка по ИИ или подобен предмет е пълна учителска излагация.  ooooh! А да заплашват и с 2-ка по това направление, нямам думи...
За пореден път си давам сметка , че  имаме огромен късмет на учители по всички предмети, включително ИИ, Музика, ФВС и ДТИ.  smile3501

# 181
  • Русе
Чиби, държи си учителя на предмета, явно. Има ги и такива. Нашата по ФВС и спорт, например. Като някой есесовец е. Виждала съм я и по празниците на училището как се държи. Тя "командва парада".

Обикновено в края на месеца, когато класната нанася оценки, Момчил има максимум 4-5 ненанесени. Обикновено са по часовете, които не са в класната им стая ФВС, ДТИ, ИИ, ИТ, Музика. Много рядко има по БЕЛ.
Миналата вечер класната каза, че имало един ученик, на който нанесла абсолютно всички оценки за декември, т.е. не си е давал бележника. И оценките не са само слаби, имало и 5-ци и 6-ци.

Днес в 10 часа вече си беше вкъщи. Влезе с думите "Всичко си написах. Всичко!". Става въпрос за Олимпиадата по История. И после почна - ама на последния въпрос пропуснал подточка "а" и без да иска разменил имената под снимките на Раковски и Бенковски. Бързал. За къде бързаш? Хората му дали 3 часа. Ама такъв си е, припрян. Бащичко. Попитал може ли със стрелки да размени имената под снимките, разрешили му.
Сега Вероника ходи до стаята им и ме информира, че е заспал, а аз си мислех, че е започнал да учи. Уморил се е да бърза на Олимпиадата Laughing

# 182
Вики, уморил се е Мони.  Laughing
Те и нашите не са му изпуснали края по ИИ и подобни предмети, но и в случая с детето на мирта има престараване.  newsm78

# 183
  • София
  Браво на децата, ходещи по олимпиади! Моят няма никакъв начин да го накараш да отиде на история, география, БЕЛ. И по-добре, че проверявали учителите ако някой има 2 на олимпиадата.  Joy Предполагам, че би отишъл по ЧП, но то пък няма.  Sunglasses А догодина нищо не се знае, предполагам, че ще му мине желанието.  Mr. Green

# 184
Моят на неща, които не са задължитени, нямало шанс да отиде. hahaha
Той с другото да се справя.

# 185
  • Русе
Много пишете  Hug

Вчера 3= по история, което си е чиста двойка но явно госпожата се е смилила на господинчото  #Cussing out. Той, естетствено, не се трогна. Не че се е трогнал за нещо. Този срок успеха ще е катастрофален. По основните предмети чакам 3 и 4. По разказвателните пак толкова. Другите не ги броя. УжасТ на квадрат  ooooh!

# 186
  • София
  На родителската среща ни успокояваха, че е нормално в 6 клас да ги домързява. Всички били така, да не се притесняваме. Като дойдел 7ми клас се стягали, сега оценките им щели да са шарени. Може пък да са прави хората. Аз моя го чакам да се стегне 6 години, що да не почакам още малко.  Whistling

# 187
  • Русе
  Аз моя го чакам да се стегне 6 години, що да не почакам още малко.  Whistling

1:1. Сядаме с теб и чакаме  Crossing Arms
Лошото че и те са седнали и чакат  ooooh!

# 188
Не им пука! Аз съм притеснена, че още не си е допълнил речника по АЕ, а той не е. ooooh!

# 189
  • Русе
И на Момчил не му пука. Ядосва се за четворката на класното, ама не е той виновен. Госпожата, времето... Викам: ти колко искаш 2 часа ли да ти е класното? ooooh!

# 190
Всички други са им виновни, но не и те.

# 191
  • Русе
 Не знам какво да кажа. На класното по математика, последните пет минути е установил, че има втора страница със задачи на другата страна на листа. Неговият лист е бил пропуснат да се снима. В последния момент му е дала нов лист с липсващите задачи, та за 5 минути е решавал 6 задачи. Твърди че се е справил, но..... Та не знам кой е виновен.

# 192
Разбрах защо са двойките - заради липса на написано домашно. Викам му "Що бре?", що не каза като ти е трудно? Колко домашни съм писала аз?? Една камара.....И така в края на срока три пъти без домашно = три тлъсти двойки  ooooh! Викам му баш по АЕ дето по една камара пари на месец даваме с баща ти.....
Направо осра пейзажа две седмици преди края на срока  #Cussing out
Моят на неща, които не са задължитени, нямало шанс да отиде. hahaha
Той с другото да се справя.
Олимпиада? Георги?  Laughing Laughing Laughing Mr. Green
Моят набор днес ми се оплака, че господинът по Изящни изкуства му казал, че заслужава 2-ка, но ще се смили над него  ще му остави 3-ка за срока , но другия срок трябвало да си заслужи 3-ката  ooooh!. Думи нямам.....Явно рисуването му най-слабия предмет..............
Мирта, по ИИ моя има една тройка и едва двойка. Там просто нямам нерви да правя нищо. Преди с баща му рисувахме рисунки - пак тройки. А прилични бяха.....
Да припомня, че първи срок на 5-ти клас му оставиха двойка по музика. И там съм безсилна.
Сега по БЕЛ е научил всичко мотамо - ама всичко знае, имаше даже 6-ца, после 2 на класното, после 2 без домашно, преди това 5 на контролно, 3 на входното, г-жата му казала че много ще го изпитва, явно ще гонят 4-ката.
Ели-Дечкин - съчувствия  Hug разбирам те, с теб сме доста близко като резултати  Crazy Hug
Едно вино ще си сипя сега, докато моя чете за водорода  ooooh!

# 193
Нефертари, наздраве!  Wink

# 194
  • София
 И аз с вас! Simple Smile  beer3

Общи условия

Активация на акаунт