Шестокласна - високосна 2016 да е плодоносна.

• 40 687
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Наздраве, момичета  Hug

# 196
Сладурани! Heart Eyes

# 197
  • Русе
Вие пийте, аз ще ям  Crazy. Наздраве!

# 198
Вие пийте, аз ще ям  Crazy. Наздраве!

Всеки  с потребностите си за момента. Приятно хапване!
Честит ни пореден сняг!

Последна редакция: сб, 16 яну 2016, 16:19 от chibi

# 199
  • столицата
Леле,в София снегът не спира да вали. Станало е като в приказка. А нашата програма за днес изисква доста обикаляне из града. Дали ще успеем да се придвижваме, не знам.

# 200
Благодаря момичета ! Hug. Не че не я мързи ,но дано все така има желание да ходи по олимпиади и да се справя сама с матириала .Като ви чета и се успокоявам ,че ако трябваше да и вися на главата не се виждам ........
Тук си вали и към 11 мисля да изведа децата да се овъргалят в снега ,че то тази година е за втори път .Доста духа ама да поиграят .Лек ден !

# 201
  • Русе
Момчил се завърна преди половин час и от Олимпиадата по БЕЛ. Паднал се преразказ на Косачи. Уж го написал. Представям си колко грешки има, ама каквото - такова.

И тук сняг има доста. Домочадието искаха да ходят на Беклемето, но е рисковано да се пътува в това време. Горе не се знае какво е. Току що излязоха навън. Баща им отиде да изрине пред гаража, а те като чуха и веднага взеха да се стягат да излязат с него да се търкалят в снега. Аз предпочитам да го гледам през прозореца как вали. Дори като се замисля, че от утре и студ настава и чак ми става студено Joy cold Много съм зиморничава. Искам си лятото grinning039

# 202
  • столицата
А аз още си очаквам олиемпиеца Simple Smile Явно са се забавили с началото.

# 203
Здравейте, снежанки  Hug Георги час и половина гледА урока за стопанството на Африка, ама като му каза баща му да ходят навън за бой с топки, и за 10 мин написа урока  Mr. Green Следобеда сме на история и АЕ  ooooh! А имам и филм с Вин Дизел да гледам  Heart Eyes
Вики
Скрит текст:
Би ли споделила дали сте почивали икономично в Турция. Ако да - къде? По ред причини това лято ще гледаме най-най-евтинко да минем, че ще сменяме дограма и ще слагаме климатици у дома и ....нали....

# 204
  • София
Леле,в София снегът не спира да вали. Станало е като в приказка. А нашата програма за днес изисква доста обикаляне из града. Дали ще успеем да се придвижваме, не знам.
Ние понеже сме като на село /в Княжево/, не успяхме да изрием около колите за 2 часа и половина. Имаше над 50-60 см. сняг и това в цялото околоблоково пространство и придвижването беше мисия невъзможна.
Децата чакаха във входа да се случи нещо, ама не се случи.
Съответно Павел не стигна до олимпиадата по БЕЛ, а Ради си изпусна 2 баскетболни мача срещу ЦСКА.
Какво да се прави...

# 205
  • столицата
Олимпиадата била на последната част на Принцът и просякът. Това разбрах. Било лесно. newsm78 Като чуя,че е лесно и очаквам подценяване.

# 206
  • в здрача
Днес поумнявам, не остарявам и да ви почерпя с домашна торта.

# 207
  • Русе
Tsv, бъди жива и здрава, много щастлива, уважавана и обичана майка и съпруга  Heart Eyes Hug bouquet

Тортата медена ли е или френска селска? Мм.. вземам си едно парче Wink

Нефертари, ще ти пиша ЛС за Турция Simple Smile

Моите откараха 2 часа навън. Преди половин час се прибраха и уж щяха да учат. Баща им ходи до магазина, върна се преди 5 минути с 2 шоколадови яйца и те забравиха за ученето. Малката е много щастлива, че и се е паднал миньон.

# 208
  • Русе
 Tsv все по да младееш, и леко да живееш! Освен, че си млада и умна, очевидно си и много сръчна - и тортата и букетът са за  bouquet

При нас изглежда да е бедствено положение. В общината няма ток и е нарушен транспортът. Продължава да вее и навява. Половината клас утре няма да може да дойде на училище. Повече от половината пътуват от другия край на града, а 5 деца идват от други населени места. Сутринта пред блока имаше две паднали дървета върху коли. Успяхме да си направим една разходка обаче в снега и да се видим с приятели.
   Сега съм го кротнала да учи за теста по география утре, въпреки че ако не отменят часовете, ще бъдат доста камерен състав.

# 209
  • в здрача
Благодаря момичета.Тортата е обикновена бисквитена, само че със заквасена сметана и се яде на другия ден, т.е. днес да омекнат бисквитите.
Вече се почерпихме с нея. Обожавам вкуса и.
Букета си ми е от преди. Аз много си го харесвам. Крася си с такива букети и в къщи, и в офиса. А вече и подарявам през зимни рожденни дни. Замислила съм и за класната на наборката до 4ти клас при завършването да и подаря такъв, че беше невероятна, т.е. е, а преди 2 години още не можех да плета такива цветя. Надявам се да и хареса жеста. Все още наборката говори за нея и когато може ходи да я види и гушне.
Правиха снежен човек до преди малко, мокри до кости, но ухилени до ушите. Завърши домашното по информационни и го хвърли по мейла на госпожата и е готова за утре.
Само не знам как ще се стига до училището. До утре има време за разчистване, пък и е на близо, пеша се ходи. Добре, че си вземаме само високи ботуши.

Последна редакция: нд, 17 яну 2016, 16:11 от Tsv

Общи условия

Активация на акаунт