Шестокласна - високосна 2016 да е плодоносна.

• 40 707
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Хаха, Вики, тонери всякакви предлагам, свят да ти се извие  Mr. Green Това в кръга на шегата. Не е хубаво така да задължават децата. Ми ако Х няма 2 лв за цветно принтеране? Какво правим? Двойка?
Не ме чакаше с учебниците строени на купчинка, бъдете спокойни  Crazy ама го изпитах и си знаеше всичко.
Г-жата по АЕ му казала, че няма да вземе под внимание едната двойка, била заради нон стоп плямпане в час  ooooh! И сам да стои пак говори.
Следващите 7-8 дни се очертава всеки ден изпитване, ама всеки. Моя отишъл при г-жата по Мат и й казал, че иска да го оформи за 5  Crazy Тя му казала, че се е сетил доста късно - вече има четири тройки  Mr. Green Но била приятно изненадана, че Георги имал желание  Laughing Laughing
История - твърдо 4
ЧП - твърдо 5
БЕЛ - 4 или 5 с мъки
Мат - твърдо 3
ИТ - твърдо 4 /а може много повече диването  #Cussing out/
АЕ - 4, но ще се бори за 5 с изпитване всеки час - така се били разбрали с г-жата
ИИ, ДТИ, Музека, ФВС - там ми е тъмна Индия, особено рисуването  #2gunfire
Георграфия - вероятно 4
П.П. Аз да не пиша "твърдо", че току виж има изненада последните дни  Whistling
А Момчил с "голямата" си уста и отговорил: "Госпожо, нали в учебника има снимки, който иска от там да види Mr. Green".
Много е прав Момчил.

# 256
Е, тази учителка не е в ред. Вместо да поощри детето, че се е постарало и е писало на ръка толкова много, тя обратното. Twisted Evil
Моят син пише проектите на компютър, имаме принтер вкъщи. Но той пише толкова грозно, че ако не е напечатано - пълен провал ще бъде  Simple Smile

# 257
И моя пише ужасно грозно. На места учителката по БЕЛ - там, където не е разчела, му пише в червено един огромен знак удивителен  Crazy
Не смятам да му взимам принтер, не ми стига че по цял ден принтери и тонери гледам  ooooh!  Mr. Green Да пише на ръка, то пък като се разписал.....

# 258
Нефертари, важното е, че си е знаел, а това с купчинките учебници на масата - някой друг път ще те чака.  Wink
Всичко ми е тъмна Индия на мен за срока освен НЕ, АЕ,  Музика,  ФВС/ 6-ци/ и ЧП /4-ка/.  ooooh! Не са им казали официално, но там е постоянен в  резултатите.  Wink
По МАТ, БЕЛ, История е с толкова шарени оценки, че не знам какво ще му оформят накрая.  Rolling Eyes
По Георафия , ИТ, ДТИ, ИИ ще имат направо годишна оценка, защото този срок са с по  1 час седмично.  Hug
Моят пише красиво, само когато желае.  Joy
О, и елате и вижте как се пишат ден за ден думи по АЕ в речника.  hahaha   Чак да не повярваш.  Laughing Господинът ще събира утре тетрадките  и ще ги има пред вид за оценките за срока.  Peace Няма мърдане.  Grinning

# 259
Моят е пълна скръб с успеха тази година.
Миналата имаше 5 по испански само първи срок, а за годината оправи испанския, но имаше 5 по география, друго му беше 6 - ци. Сега май няма да има нито една отлична оценка за срока.  По БЕЛ са му казали 5, питал може ли за 6 да го изпитат,тц - не можело. По ЧП 5 с молив, казах му да иска да го изпитат, химията му е ок, с лекота си учи уроците, но като гледам му е все едно.

# 260
При нас 4-ка на класното по математика и респективно 5-ца за срока. Можеше и повече, но госпожата казала, че не е за 6..та така. Май по немски ще са две 6 и една 5. Добре е там положението. По история може и да е 6-ца, след втора 6-ца на контролното... Остава ЧП - там е шарено и пересто..пише като луда доклади, та белким докара до 5-ца, че на изпитване има 3-ка и 4-ка май...по БЕЛ вече знаете за драмите ..иначе по музика, ИИ, ДТИ и физическо май ще са 6-ци..
Важното е, че отвориха Лалето и ще се ходи на ски училище... Joy

# 261
  • София
Моят син има 4 на контролно по история. Голяма част от децата имали отговорите на теста, взели ги от другия клас. Моят син отказал да препише наготово, в резултат има четворка. Деца, които никога не са имали повече от 3.50 сега са със шестици. Питах го защо не е преписал,за да разбера какво му се мъти в главата, а той каза: - Нали щеше да ми се караш, все ме учиш, че не трябва да лъжа. Ако бях преписал, значи да излъжа господина и вас с тате. Ще се опитам да си оправя оценката в четвъртък.
Нищо не му отговорих. Понякога изпадам в състояние, в което не знам какво да посъветвам детето си. Някой ден, някой преписвач ще му стане шеф може би.Другата година, някой преписвач ще го измести в класирането за хубаво училище, защото ще е с по - висока диплома.....

Е, стига де! Знаеш много добре какво да му посъветваш...  Wink Може да съм някакъв непоправим наивник, но смятам, че човек трябва да бъде честен. Аз съм преписала в живота си един единствен път.. и то на изпит в института. Една ужасна кинематична схема на струг, която беше абсурдно да се научи. Изобщо не можех да я начертая, но пък можех да я обясня. И до толкова ми е стигнала смелостта и ми е позволила съвестта.
На класното по БЕЛ Саша беше изпаднала в подобна ситуация. Питах я след като другите са гледали текста, тя дали го е направила. Тя каза, че не е. Надявам се да е така. Колкото и да е изкарала ще си е нейната оценка. Че то иначе всяко нещо може да се получи по нечестен начин.
Голям моралистки постинг дръпнах... Mr. Green

Вики... вашите учителки са все такива "бисерни" Shocked Изобщо не бох се поколебала да ида в снега да я питам как може това да бъде критерий? При нас подобни проекти се носят даже на флашка. Саша има на презентация за Египет отличен. Не съм разпечатвала, нямам цветен принтер. Учителката иска на флашка и толкоз...

# 262
  • Русе
Аз, малко извън темата, и то само за софиянки  Flutter

Скрит текст:
Имам близко дете което завършва Стоматология в София, и му трябва да извади 13 зъба до март някъде  Crazy
Естествено, това става под ръководството на преподавател и без спестяване на каквито и да е консумативи или процедури. Цените са съвсем символични. И пак естествено, извършват и други дейности, не само вадене. Факултетът им бил до ВМА. Така че ако имате нужда (то по-добре да нямате) от някаква процедура и още по-добре от вадене, моля, искайте ми тел. му на лични  Praynig така че детето ( отдавна вече мъж) да може да покрие нормите.
За пример мога да дам следното: за вадене на мъдрец с операция там е струвала 10 лв (съвсем сериозно) а тук в Русе са искали 250 лв. Човекът е още жив и здрав  Mr. Green (това на шега).
Благодаря за вниманието и сори за спам-а  Hug

# 263
Момичета  Cry не знам какво да правим вече  Cry
Нанесли са оценките - само двойки и тройки страница и половина  Confused В момента баща му крещи, аз казах, че спирам да му помагам...Аз уча всяка вечер и всеки уикенд, а резултата е 11 двойки този срок  Cry
По АЕ казвал на учителката, че не си носи бележника, за това оценките не са нанесени. Излъга ме, че говорил с нея да го изпитват, излъга ме, че учителите са доволни, излъга ме за всичко. Ходи без домашни по АЕ, по Мат, аз няма как да знам какво им е домашното, ако не е отбелязано  Confused
Не знам какво да направя.
Мисля си дали е редно да го оставя сам да се оправя и да си сърба попарата като иде на поправителни? Редно ли ще е? Сърцето ми се къса просто  Cry
С баща му казахме, че ще дойде с нас в Турция ако завърши шести клас с успех над 4  Confused

# 264
  • Русе
Ооох, Нефертари,   action032
При нас положението не е чак толкова зле но и аз се чувствам безсилна като теб.
Ако някой каже как да се оправим с тия мързели ще го предложим за Нобелова награда.

# 265
  • Русе
 Nefertarri, то по английски и математика давато обикновено задачите и упражнениятакъм урока. Аз по принцип го карам да прави всичките, така че той прецени, че по леко минава ако пише точно какво домашно има, защото иначе му давам всичко. То така или иначе пак го карам да прави всичко де.

За какво са двойките - за домашни ли, за изпитване ли, на тестове ли. И аз проверявам подготовката всеки ден. Ако го оставя, хич няма да цвете и нашият бележник. А и като види, че се получава, самият той започва да се дразни от по-ниска оценка. Не че е седнал да си преговори урока по ЧП днес, или пък да направи някое упражнение допълнително  за теста по английски утре. Но вече бактисах да го юркам, а и там се бори за 6, и да не се справи не е толкоз зле.Даже по добре да му натрият носа по английски. Правят се миксове на музики и даже не мога да го накарам да вечеря.

# 266

За какво са двойките - за домашни ли, за изпитване ли, на тестове ли.

На всичко са. Давал си бележника само при оценка над 4, иначе лъжел, че не го носи.
Наговорих му ужасни работи и ми идва да си разбия главата в стената. Ни с добро става, с лошо пък хептен.

# 267
  • Русе

Наговорих му ужасни работи и ми идва да си разбия главата в стената.
   Всеки ден говоря разни работи, за които после страдам, но моето хич не се стряска. В началото на годината беше скрил две четворки. Казах му, че не е важно каква е оценката, а как я приема и има ли идея, как да не се повтори. Не че не го докарва само от думи.  Хващам си програмата и учебниците и го гоня до дупка. Имаме час и половина , максимум два часа на ден да се подготвя за училище и го проверявам плътно. Домашните обикновено ги пише без грешка или с малко грешки, обаче разказвателните се налага да ги преподавам, защото мисли, че ги знае, а се оказва, че не е разбрал нищо.

# 268
Прекалено съм афектирана, Амбърче. Виждам, че се опитваш да ме бутнеш в правият път, тоест да не го зарязвам да се оправя както знае. Но съм му безкрайно обидена  ooooh!

# 269
  • в здрача
Ще ти мине, това е то кръста на майките, минава им и не оставят децата си.

Засега срочните оценки са ясни по БЕЛ -5, по история - 4, руски - 6, другото е неизвестно към момента. Утре контролно по АЕ.

Общи условия

Активация на акаунт