Шестокласна - високосна 2016 да е плодоносна.

• 40 677
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Честито на именичките.  bouquet
Росита, растат децата, няма спор.  Hug

# 151
Здравейте.  Heart Eyes
Вчера класната върна бележниците. Няма оценки, за които да не знам.  Peace
Госпожата по БЕ го изпитвала вчера. Уж отговорил вярно на повечето въпроси.  Praynig Дано да се добере до 4-ка за срока.  Praynig

# 152
chibi дано да успее младежа.
При нас вчера по ДТИ успели да свържат диодите, така че да светнат - голяма радост беше...
Това била първата схема - имало да свързват още четири...
Днес е контролното по история и по немски ЗИП.
Ще видим какви ще ги натвори.
Писахме за живота и творчеството на Смирненски. Не им е дал да учат "Братчетата на Гаврош" наизуст. Но им е дал ужасно сложно определение на лирическо стихотворение. То аз не го разбрах, какво остава за детето...

# 153
Мария,  Heart Eyes
Нашите са същото стихотворение. Нямат да го учат наизуст. Моят вчера писа какъв му е сюжета.  Wink
По ДТИ пък те плетоха гривни от връзки за обувки. Младежът я оплел за 5-ца.  Laughing

# 154
  • Русе
Нашите по Литература са на басните на Лафонтен. За днес имаха за домашно да намерят информация за живота на Жан дьо Лафонтен. За другата седмица можело да ги накара да съчинят басня, но не била решила още със сигурност.
Отдавна не бях го изпитвала. Тази вечер го проверих какво е научил по История и ЧП. Припомних си за атоми, молекули, електрони, протони... На първи урок от раздел Химия са.
Тази вечер съм доволна от казаното от присъствалите учители на РС. Само пустата му "голяма уста", дето не знае кога да я държи затворена му е проблем. Отсъстваше учителката по АЕ, била възпрепятствана. Тя в последно време и от работа отсъства. Момчил спомена, че и тя имала някакъв здравословен проблем.
Разочарована съм от учителката по Математика. Не стига, че още не е върнала класните(аз като ги направиха дори тук споделих, че месец ще мине), ами и си тръгна рано, и повечето родители, включително и аз не успяхме да влезем при нея.

# 155
  • sofia
Не стига, че още не е върнала класните(аз като ги направиха дори тук споделих, че месец ще мине),

При нас е така с класното по БЕЛ. Правиха го в края на ноември и още не е върнато. ooooh!

# 156
На нашите всичко е върнато. Написа си домашните и научи по ЧП.

# 157
  • Русе
Ох, днес е върнала класните. Най-накрая. Пак съм много ядосана. Пак 4-ка. Бетонира се. Това ще е и за срока. Казала на едно момиче, дето е с 4-ка на класното, че другата седмица ще го изпитва за 6-ца. Момчил щял да иска и той за 5-ца. Викам къде се слагаш ти, след като всичките ти оценки до сега са 4-ки ooooh!.
Кастрила го е, че съм била много несериозна, защото снощи не съм отишла да говоря с нея #Cussing out Момчил обяснил, че докато съм била при другите учителки тя си е тръгнала. Оправдала се, че живее в едно село(на 3 км. от града е), толкова късно нямало автобус за там, имала един познат от селото, който бил в града и обещал да я закара. Нямало как, трябвало да си тръгне. Това е несериозно. Всеки ден ли има родителска среща? Освен автобуси има и таксита. Едва ли за 3-4 км. таксито ще и вземе заплатата. Утре Момчил ще уговаря да се видим в понеделник сутринта преди часовете.

5-ца на контролното по ЧП за физичния раздел. Там е между 5 и 6 и ще го насвивам да учи, за да го изпита за 6-ца. Ама тя каквато е.. Малко е гадна. Имам съмнения, че няма да иска да го изпита и ще му остави 5-ца. Снощи подочувах доста майки от други класове(малки, големи) да се оплакват, че пишела много слаби оценки.

# 158
  • Русе
   Тази седмица ни разказаха играта. Днес класно по руски и се оказа ,че и по математика, въпреки че официалното класното беше миналия месец, да не се трупат всички на две дати. Да ама не, контролното е върху всичко учено досега. А, утре по БЕЛ. Четвъртък и петък са ни най-тежките дни по принцип - всички предмети се повтарят и тренировките са по-рано.....
  Другата седмица - понеделник и вторник ще са контролните по география, английски и история. И по ЧП се очаква изпитване за евентуалната шестица. Да се свършва, вече колкото, толкова. Принципно е подготвен добре. Математиката ни беше най-големият зор, че там му е слабото място и много много не се връзвам на - всичко си реших вярно.
   И на работа всичко ми се стовари в този период.
  Родителските срещи не се споменават за сега. Най-вероятно - втория срок.

# 159
  • столицата
А при нас не се споменава за род среща. Уж сме оформени ако няма някоя изненада.

# 160
  • Русе
Снощи класната каза, че ще се изпитва до последния ден. Бележниците с оформените оценки за първи срок ще се раздават чак след ваканцията, до сряда най-късно. И още от осми се започвало пак с изпитванията Crazy

# 161
По повечето предмети ми е ясно какви оценки ще има.
БЕЛ и История са ми пълна мъгла. Там има оценки от 2-ка до 5-ца.  Embarassed
В общи линии положението е като миналата учебна година. Голяма е разликата между резултатите по НЕ,АЕ, ДТИ, ФВС, ИИ, Музика и всичко останало  newsm78

Последна редакция: пт, 15 яну 2016, 09:51 от chibi

# 162
  • София
По нищо не е оформена, все още ги изпитват и им предстоят контролни и предаване на проекти.
Още не са им върнали и класното по БЕЛ.

Като и гледам шарените оценки, си мисля, че резултатът, в края на срока, няма да е впечатляващ. Най-зле е положението по СИП Математика и като нищо може да остане с 4 за срока. Но, това е положението и щерката сама си е виновна, сега и сама ще трябва да си оправя оценките.

А в София вали сняг Simple Smile. Най-накрая, дано да натрупа, че е време за ски.

# 163
М-да. Наближава ваканция и трябва да има много сняг за каране на ски.  Hug

# 164
  • София
М-да. Наближава ваканция и трябва да има много сняг за каране на ски.  Hug

Хм, да. Но поне тук добре започна, но уви безславно спря, даже и облаците взеха да се разкъсват Sad

Общи условия

Активация на акаунт