Приказната Коледа вече отмина, а мамите от ИБ с трепет чакат Новата Година

• 33 416
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
  • shumen
Честит 2 рожден ден на Дари.Да е жива и здрава.
Яже,браво на Тони.Дано е все здрава и да ходи с желание на ясла.
Лилка,браво за взетите изпити.
Мраве,да се оправя скоро София.
Аз съм по добре вече.Нямам хрема,нямам Т,но все още кашлям.Днеска си бях на работа вече.
Дени обаче май не му действат лекарствата,който му изписа и продължава да си хърка с носа и да си прокашля.Сега се замислям,че миналата година като беше така имаше бактерия в гърлото и носа и се чудя дали да не пусна едни секрети на своя глава сега.
Магнитче,да се оправя и Жорко.

# 691
  • NE
Магнитче Бързо оздравяване на Жорко и дано не зарази Лили.
До края на първия месец е лудница след връщане на работа, после просто се свиква. Hug
Дани Кашлицата винаги най-трудно минава, но и това скоро ще стане.

Не съм вярвала, че няма да има какво да измисля за подарък на Вилито за рожденния му ден. Още не е готов за игри с въображение и се ограничавам до топка и кола. Един куп боклуци купихме с баща му. Обикаляхме над час Джъмбо и накрая нищо не харесах. ooooh! Много исках балансиращо колело, но ще е за третия рожден ден.

# 692
Фея, малък е още да това кукуло. Догодина. На мойта и подариха, но остана при баща и. Сега не знам дали ще ми го даде напролет или ще трябва да купувам ново  newsm78

# 693
Бе и аз си мислех за Ивейн , че е малка, че нали и проходи по-късно, докато не я видях да се метка в яслата с едно такова...Ама купя ли вкъщи съм убедена, че ще седи като паметник на културата  hahaha hahaha

Сега се е насочила да иска тротинетка, ама се качва и седи с два крака върху тях и чака някой да я бута  Tired Tired Tired  Joy

За тая възраст са балансиращите с 2 задни и тротинетки с 2 предни ....ако мислиш , че няма да седи вкъщи без да се ползва, а ще си го кара,съм убедена , че ще му хване цаката по-бързо от очакваното  Wink

Скрит текст:

# 694
  • Sydney
Flower Fairy не е хич малък ако питаш мен... ние на Ема й го купихме точно като беше на две, супер се кефише... нашето е декатлонското (Bi-twin) мъничко, със спирачка, регулиращо кормило и седалка, сууупер е... друг вариант е тротинетката - и такова животно имаме с две колела отпред и едно задно - много хвърчи с нея, зиме лете Simple Smile трети вариант ти е Лего  Peace

# 695
  • NE
За Коледа получи Лего Дупло и макар да е трактор грам не го отразява. Получи и количка за бутане с крака. Ами ползва я да се катери на нея. Колелото знам, че ще го отсвири. На лято може да пробвам пак. Та накрая му взехме топки от всякакъв вид поне да ги гони и рита.

# 696
  • София
Flower Fairy не е хич малък ако питаш мен... ние на Ема й го купихме точно като беше на две, супер се кефише... нашето е декатлонското (Bi-twin) мъничко, със спирачка, регулиращо кормило и седалка, сууупер е... друг вариант е тротинетката - и такова животно имаме с две колела отпред и едно задно - много хвърчи с нея, зиме лете Simple Smile трети вариант ти е Лего  Peace

Ние сме същите. С колело от декатлон + тротинетка. И двете седяха като паметници,а след месец вече ги караше.

# 697
  • shumen
Цвете,благодаря.
То на мен не ми пречи моята кашлица,но ме дразни на Дени.Давам какво ли не,но не спира.Дори имам чувството,че сега от как легна кашля повече.
Сигме,аз така още чакам ММ да ми донесе зимната количка.Остана при него и вече май няма да я видя.
Аз колело не купих,а един мотор и тротинетка и до миналото лято стояха паметници,но сега вече ги кара.
Послаланчето и Меца нещо се губят.Да минат да драснат по два реда как са.

# 698
  • до едно тепе
ГолЕм съм лебед. Седмица вече ви чета от таблета и са си намерих бг клавиатурата Crazy
Сама бях с двете децаа 3 дена и съм меко казано за лудницата. Едното след ваксина и не ще да спи. Другото врещи за де що му душа иска. Снощи вървеше до мен и ревеше с пълна сила да му купя хляб при наличен цял и половина вкъщи. Пред блока това. Хубаво,че комшиите си го знаят,че като нищо някой ще вземе да му донесе вкъщи хляб да не седи гладен с такава лоша майка. И това му беше от леките истерии за деня Tired
Сигме що па да не си го даде на детето? Да не той да го яха тва колело я.
Балансиращото голямото не го иска въобще. Още си кара колите за бутане с крака. Кара и колело. Имаше едно малко пластмасово около 2 г възраст и буквлно му разцепи колелата от каране.
На мен пък много отдавна ми се губи Ани Бани. Някой да знае нещо за тях   newsm78

# 699
  • shumen
Поспаланче,е,ти пък що държиш детето гладно.
Моето пък тази вечер на тръгване от градината рева като магаре,защото искаше да се прибираме с такси,а аз не се съгласих.Добре,че госпожите знаят как реве с пълно гърло щото иначе щяха да се уплашат.
Моето не знам какво му става.От как легна яко му хърка носа и кашля.Утре май ще се бяга на спешен ми се струва.

# 700
  • Северозапада
Добро утро!
И аз тези дни си мислех, че Ани Бани не се е разписвала скоро. На София и подариха тротинетка за Коледа, само че с 2 колела отзад. За сега не може да я кара, но не се е отдавала и много възможност да се учи. Надявах се на триколката да може вече да върти педалите, но са и далече още.
Поспаланчо, ужас  Crazy София и тя напоследък се опитва да се налага с рев и то с пълно гърло, направо се дере. Вместо да се очовечва, тя ми прилага бебешки номера, които не е ползвала като бебе. За сега само вкъщи го е правила  Praynig
Дани, как е малчо тази сутрин? Ти оздравя ли?

# 701
И Ивейн кашля бая вечер като легне. Има някакъв секрет, който и се стича . Кътник гледам  е тръгнал. Давам и Виброцил и се успокоява за 4-5 часа и после пак наново  ooooh! ooooh! ooooh!

Сестра ми заминаха с мъжото и за Дания . Кофти ми е доста, едно празно такова. Миналата година като отидоха в Гърция пак ми беше кофти, ама като знаех, че ще си приберат в края на лятото някак го преглътнах. Ама сега ми седи една буца в гърлото. Верно е на един полет и то директен разстояние. Ама.....дребното е много привързано към нея и сега като знам, че заминават с тенденция за постоянно да са там ми е мега криво  Cry Cry Дано се за по-добро само !

Времето изглежда да е хубаво днес  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes  Че не ми се седи вкъщи хич.

# 702
  • shumen
Мраве,благодаря.
Аз съм добре вече.Нямам Т,хремата изчезна и кашлицата значително намаля.
Малчо цяла нощ кашля и спа на пресекулки.Сега се връщаме от спешен и сме с бронхит.Изписаха му Аугументин,Витамин С ампули,Линекс и Виброцил.Аз обаче от Виброцила не съм доволна и имам Колагор и се чудя дали да не капя от него.За кашлицата каза да продължавам да давам Линхенсед сиропа и Вентолин,ако е много мъчителна,пристъпна.
Прахче,то и при нас уж секрет беше и не пречел.

# 703
  • София
Дани, ужас....от къде си го лепнахте?
И при нас в яслата има болни и онази вечер госпожата се скарала на един баща, че детето много кашля и да обърнат внимание и да не го водят. И той се сепнал - "ние го водихме и педиатъра каза, че нищо му няма". ММ стоял така  Shocked Shocked но нищо не казал, защото явно тея са си донесли бележка.......пълна безотговорност.

# 704
Може и да е алергична кашлица. Мисля, че съм ви разказвала как преди години ми се случи подобно нещо. Изкарах грип и после като почна една кашлица, при кого ли не ходих.Оказа се алергия към токсина на вируса и ми казаха, че просто трябва да мине време да се изчисти организма и ще мине сама- така и стана. Пих някакви противоалергични, с А започваха  newsm78 newsm78 newsm78 , за да не се мъча много много. С времето - мина.

Общи условия

Активация на акаунт