Всичко за Instagram / Инстаграм – 1

• 130 168
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia, Bulgaria
Преди няколко месеца ми се случваше това и в един момент от самосебе си се оправи. Аз също докладвах, но не видях особено полза от тея доклади. Не знам дали съм била тествана и аз Grinning реших, че е поредният бъг.

# 301
  • София-Младост
И аз не бих си дала данни от картата. Не съм получавала оферта и аз Simple Smile))
Wind, напиши ми профила си в инстаграм, може и на ЛС:)
как се пише на лс
Кликваш на профила и горе в дясно има пощенски плик. Влизаш там и пишеш лс-лично съобщение. Това е за тук във форума.

# 302
  • София
Относно instagram tv, вчера качих клип там ( без да го публикувам като пост) , това което видях , че не изписва таговете и брандовете , което искам да отбележа , така ли е при вас ?

Влизам в IG tv , започвам да пиша , но не “тагва” брандове и тагове.

# 303
  • софия
Исках да попитам дали мога да пусна стори видимо само за един определен човек ,тоест да е скрито от всичко ,освен един .

# 304
Исках да попитам дали мога да пусна стори видимо само за един определен човек ,тоест да е скрито от всичко ,освен един .

Тръгваш да правиш стори като за всички потребители,  но на стъпката с публикуване,  го изпращаш до него само- така ще го види само 1 път.

Ако искаш да стои като стори 24 ч само за него, добавяш го в близки приятели и когато тръгваш да го публикуваш, избираш да се сподели с близки приятели. Тогава на него му излиза в зелено при сторитата и се разбира,  че е добавен в списъка ти за близки приятели. Внимавай при този вариант - ако имаш и други хора също в секция "близки приятели", те също ще го виждат.

Последна редакция: пт, 26 юли 2019, 18:46 от bonibon_

# 305
  • София
Могат ли да се свалят клипчета по някакъв начин?

# 306

От стори - не,   за публикациите може чрез програми - има приложенея,  има и онлайн сайтове - иска се линк към видеото.

Друг вариант е с програма за запис на екрана,  но така не се "сваля",  а се записва видеото. Тези приложения записват случващото се на дисплея.

# 307
  • софия

Тръгваш да правиш стори като за всички потребители,  но на стъпката с публикуване,  го изпращаш до него само- така ще го види само 1 път.

Ако искаш да стои като стори 24 ч само за него, добавяш го в близки приятели и когато тръгваш да го публикуваш, избираш да се сподели с близки приятели. Тогава на него му излиза в зелено при сторитата и се разбира,  че е добавен в списъка ти за близки приятели. Внимавай при този вариант - ако имаш и други хора също в секция "близки приятели", те също ще го виждат.
То си е като съобщение това ,което пускаш на човек ,не ме устройва.

# 308
  • София

От стори - не,   за публикациите може чрез програми - има приложенея,  има и онлайн сайтове - иска се линк към видеото.

Друг вариант е с програма за запис на екрана,  но така не се "сваля",  а се записва видеото. Тези приложения записват случващото се на дисплея.

Много ти благодаря, стана с един онлайн сайт.

# 309

От стори - не
Може, естествено.

# 310
  • София
Подновявам въпрос, ако качваш в IGtv , това води ли до по-добро свързване с последователи и в global list ?
И акаунта по-добре да бъде личен или бизнес ?

# 311
Здравейте, някой да знае как се трие профил в това приложение?

# 312
  • Wonderland

То си е като съобщение това ,което пускаш на човек ,не ме устройва.

Втория вариант е това, което искаш - добавяш го в Close Friends и правиш сторито available само за Close Friends. Имай предвид, че този човек, ще види, че си го добавила там.

# 313
  • Wonderland
Само на бизнес профили се предоставят тези пари. Няма нищо общо с последователи или активност или брой постове. 
С тези $30 можете да си рекламирате отделни снимки, а от картата ще се взимат пари, когато ги изчерпате и искате да продължите да рекламирате снимки. Предполагам всички сте виждали спонсорирани постове.
Идеята им е да се събират повече харесвания на дадена снимка и евентуално повече последователи, ако правилно си таргетирате аудиторията.
Честно казано, предвид на множеството сривове на FB и Instagram и аз не смея да си въведа данните на картата и да рекламирам.

Гарантирам, че сривовете в IG & FB нямат нищо общо с тази част от платформата. Simple Smile Това работя, пускам реклами постоянно за всякакви клиенти и никога не е имало "изтичане" на номера на сметки и т.н. Бъгват се функционалности и сървъри, но Safety мерките са доста засилени и няма какво да ви направят на картите.

@malchou винаги можеш да спреш рекламата и изтриеш данни за картата. Simple Smile Но все пак, ако целта не е разрастване на профила и нямаш бизнес интерес от това, по-добре не се занимавай. Напоследък виждам нон стоп спонсорирани постове без никакво съдържание на хора, които очевидно не са блогъри/влогъри/бизнес хора и не разбирам защо се прави...

Как мога да добавя видеоклип от ютуб в история?

Няма как, Swipe Up опцията с препращане към някакъв линк е активна само за хора с бизнес профили и над 10K последователи.

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 17:33 от AnMary

# 314
как да премахна автоматичното влизане в мозила без да си сменям паролата
няма я в сейвнатите логини
Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт