Всичко за Instagram / Инстаграм – 1

• 127 469
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • софия
Здравяейте, исках да ви питам дали имате спад в гледането на сторито  в Инстраграм?  Преди бяха всеки ден по около 200 човека , от една седмица са са 60-80 ?

# 391
При мен няма за сега.

# 392
Защо не мога да видя даден потребител на кой снимките е харесал?
От къде се виждаше?

# 393
Защо не мога да видя даден потребител на кой снимките е харесал?
От къде се виждаше?

Тази опция беше премахната наскоро. Сега може да виждаш само какво си харесал/а  ти.

# 394
Тотално ли е премахната опцията?
Няма ли начин да се види от някъде другаде?

# 395
Не съм търсила за  свързани приложения, които да могат да показват харесванията (подобно на тези, които следят кой ви гледа профила). Но да, официалното приложение Инстаграм премахна опцията да виждаш кой какво е харесал, и от него няма как и къде да видиш това.

Потърсете из гугъл, може някой разработчик да е направил нещо за целта, до колко показва  вярно обаче, няма как да знаем.

# 396
А има ли такива приложения които следят кой посещава профила ви ?

# 397
И мен това ме вълнува 😁
Възможно ли е някои да разбира, че разглеждам профилът му?

# 398
  • София-Младост
Не.

# 399
Няма такива приложения, повярвайте претърсила съм целият свят 🤣 ноо уви..

# 400
Мен ме интересува дали се вижда на статистиката градът, от който е посещаван профила. Например разглеждам отворен профил и след това в статистиката нали се вижда колко процента от даден град са ти посетили профила. Най- голям процент при мен е София, след това Варна, Имам и 1% Лондон и 1% някакво малко ирландко градче.
Интересува ме как Инстаграм разбира тази локация. Например малкото ирландско градче, как е открита тази локация? Ако някой си е включил локацията на телефона ли?

# 401
  • София-Младост
Интересува ме как Инстаграм разбира тази локация. Например малкото ирландско градче, как е открита тази локация? Ако някой си е включил локацията на телефона ли?
Сама си си отговорила Simple Smile

# 402
Ако е изключена локацията на телефона, а само е добавено местоположението на снимките пак може ли да се разбере градът?
Например всички снимки съм им добавила едно и също местоположение, тогава Инстаграм възможно ли е да даде в статистиката този град?

# 403
  • София-Младост
Без да съм спец, местоположението е нещо моментно. И като ти отчита, че имаш гледане от Варна или Барселона, то значи потребител е бил в този град, когато ти е разглеждал профила. А неговите снимки може да са все от Долна Диканя Simple Smile
Може и да бъркам!

# 404
Ала-Бала може и така е.
Никой ли не знае с точност как стоят тези неща с отчитането на местоположението.
Много искам да разбера.
В интернет рових, нищо не намирам.

Общи условия

Активация на акаунт