дата за планово секцио при др. Дяволов.

• 1 226
  • 2
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте, обръщам се към тези от вас, които са раждали с планово секцио при Др. Дяволов. Понеже ми предстои следващата седмица да съм на преглед при него и да определим дата за секциото се питах той как определя дата и колко време преди термина. Иска ми се да съм ориентирана за да си помисля от сега и отида малко подготвена. 

# 1
  • София
Ами как стана при мен,той пита "Ти имаш ли някакво предпочитание за датата?" Аз "Няма значение,която дата ви е удобно на вас" Той "То накрая точно така ще стане ама аз все пак да питам".
Той е много натоварен и наистина може да нямаш никакво прави на избор.Ако всичко е наред датата трябва да е около 10дни преди термин,довери му се напълно и каквото каже това,няма значение кога се ражда бебето,важтното е всичко да е наред с него и с теб.
Успех от мен!

# 2
когато аз постъпих в болница имаше 10тина жени за секцио в една седмица, разпредели ни по дати и това беше. не ме е питал искам ли определена дата, но и да беше, аз нямаше да си избера. 12 дни преди термин. Падна ми се много хубава дата, ден , който много харесвам от години като празник Simple Smile Едно от момичетата беше за деня след мен, ама 3 дни по-рано цяла нощ контракции и се наложи на другия ден по спешност секцио. Така че ...божа работа.

Общи условия

Активация на акаунт