Ю Н И 2004 г. - ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ! :-)- 9

• 12 451
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
StaM,Ч Е С Т И Т  Р О Ж Д Е Н   Д Е Н !!!

Пожелавам ти от сърце най-вече здраве за теб и цялото ти семейство!Да бъдеш много щастлива и обичана ,не само на този ден!Весел празник!

# 121
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН! newsm10 Two Hearts newsm76 newsm59 Tada  costumed034  Party Time  bigdance2  ura dazzler1 nbirthdayПожелавам ти още едно baby.

# 122
Честит рожден ден и от мен, StaM!
Нека всичко лошо остане зад гърба ти и нека идващата година от твоя живот бъде вълнуваща, прекрасна, незабравима!
Много подаръци, много изненади, много приятни емоции днес!

# 123
 hbday и от нас!
Желаем ти преди всичко здраве на теб и цялото семейство, много любов и щестливи мигове!
Весело изкарване.... и да разкажеш  Wink

# 124
  • На погрешната планета
Честит рожден ден,Стам!  bouquetБъди най-красивата жена и най-обичаната и добра майка!Желая ти много здраве,щастие и късмет!

# 125
СтаМ, Честит рожден ден!
Много здраве, късмет и щастливи мигове!  bouquet

# 126
  • София
БЛАГОДАРЯ ВИ , МИЛИЧКИ ПРИЯТЕЛКИ! Grinning Heart Eyes
МНОГО МЕ РАЗВЪЛНУВАХТЕ! Страхотни пожелания -БЛАГОДАРЯ от все сърце!
Да ви се връща! Hug

Черпя ви виртуално    ura

# 127
Честит Рожден Ден, мила!

Бъди все така усмихната и добра, нека мечтите ти се сбъдват и нека щастието и любовта да са винаги с теб Heart Eyes!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 128
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СТАМ!!!!!!!!!

Да си много обичана  Hug! Да са ти живи и здрави любимите хора и да живеете в любов и хармония   bouquet!!!

Весел празник!!!

# 129
Стаси, Честит Рожден Ден на голяма патерица!!!
Не съм влизала от няколко дена и точно твоят рожден ден да изпусна Embarassed

Да си жива и здрава, само усмивки и много радост, да те слушат мъжете и да ти дарят цялата обич на света Hug

# 130
Абе Лили,много си пожълтяла на тая снимка. newsm78Да не си хванала жълтеница? JoyДа не се обидиш,шегувам се. Wink

# 131
  • София
Благодаря ,благодаря мнооого !  Heart Eyes Hug

# 132
Привет!
Калоян пак е болен, тази седмица забравяме за ясла и лекуваме сополи, кашлица, конюктивит и лека температура Sick
Писна ми от тези болести #Cussing out

Ита, Йо кога спря да боледува постоянно, колко време вече ходеше на ясла???

Спомням си, че преди все пишеше, че е болен, сега от доста време май не си писала такива неща, та затова питам

# 133
Лили, да не те чуе дявола само  Laughing. Сега кара лека хрема - всички хлапета в групата са хремави и затова не го спрях Rolling Eyes. Иначе всеки месец си боледува  Sad. Надявам се като се оправи времето да се стабилизира, че ще лудна.

# 134
  • София
Ееееххх, незнам вече какво да кажа/напиша/ ....Много кофти наистина с тези болести!!!
Сега ми казаха ,че имало летен вирус...Ами то целогодишно си има вируси! Аман!
Лили, Ита  , бързо оздравяване на сладките ви момченца!

Аз не смея да кажа как е моя Йо...Утре сме на невролог .Ще му правят ЕЕГ.Прави се задължително след гърч.

Общи условия

Активация на акаунт