Ю Н И 2004 г. - ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ! :-)- 9

• 12 445
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, голяма победа от нас!
Спасчо се отби, вече не се кърмим.
Да е жива и здрава Еми, че ми даде ноу хауто, иначе се бях видяла в чудо.
А всичко мина толкова безболезнено и леко за малкия. Сега хем ми е спокойно, хем ми е криво.
Вече си нямам бебче, а малко момченце.

Звезделина, защо подстрига момчето? Съвсем ли го оряза къдриците. Много му ги харесвах на Явор, че Спасчо знаеш какво кюсе е, също като майка си на неговите години. hahaha

Лили, този Калоян всеки път ме изненадва с нещо, сега чак сам ходил на тоалетна. Grinning

Спасчо тука от две седмици си казва сам и то само по голяма нужда, иначе преди всичко беше все с подканяния и напомняния.

# 91
  • София
Привети и от нас,

ние вече сме на антибиотик. Вчера ходихме при нашата педиатърка, която постави диагноза ангина, причинена от стрептококи (а как установи стрептококова инфекция без посявка не знам newsm78). А пък детето си се оправяше вече - температурата му вчера не беше толкова висока и най-важното - прояде, живна.
Педиатърката обаче каза, че нямало да мине без антибиотик.
Ох, вече и аз не знам дали съм права, ама ми се струва, че нещо МНОГО се прекалява с тоз антибиотик...
Чудех се дали въобще да го почваме антибиотика, но под натиска на Васко сдадох багажа.И сего естествено точно за именния си ден ще сме на антибиотик и под карантина  Cry
Криво ми е, че си тъпча детето с антибиотици и се чудя дали съвсем да не се обърна съвсем към хомеопатията (досега на Жожо почти всичко сме лекували с хомеопатия).

Звезделина много хубаво, че си му запазила къдриците - то и ние пробвахме от първото подстригване да запазим нещо, ама ние сме с една права права сламена коса, та воъбще няма такъв ефект като една къдрица.
Поля - честито за отбиването (ама браво за дългото кърмене - страхотно е - дано с второто имам повече кърма та да се кърмим по-дълго!!!)
Лили честито за зъбите - адно и другите бързо да излязат и да не ви мъчат!
Мери да се оправя бързо племенницата, че то голяма мъка да гледаш детето си да страда, браво за пазара - и аз имам нужда от едно такова разтоварване, ама да видим кога ще го организираме.

Поздрави

# 92
Здравейте и от нас,
толкова ми е мъчно като чета ,че някой от мъниците е болен,направо ми се къса сърцето.пожелавам скорошно оздравяване на всички и повече никакви болести.
От 3-4 дена се мъчим да махаме памперса,но не е толкова лесно.Ния много рядко върши работата в гърнето,най-често в гащите.Опитах да я слагам на тоалетната (имаме детска седалка),но и там толкова.Незнам колко време трябва да се научи,но зесега няма признаци това да е скоро.Все ми се струва,че при другите деца става по-лесно. newsm78
Поздрави и само положителни емоции!

# 93
Лили, аз давам от това сиропче също и дано има ефект! Защо си го поръчвала? Аз го взех от една аптека на Граф Игнатиев за 38 лв. Скъпичко е и дано има ефект. Стискам палци Калоянчо да тръгне на ясли без проблеми и да не боледува! И едно голямо БРАВО за гърнето!  bouquet

gali77 това е сиропче имуномодулатор за деца. Съдържа извлеци от билки, действащи на имунната система, както и колоидно сребро, което трябва да убива бацилите. Аз прочетох от форумите за него, писах си с една приятелка, която го дава на дъщеричката си и се консултирах с педиатърката на Йоан, която одобри даването му. Ето сайта, където пише за сиропа: http://www.admedicine.co.uk/p_line2.asp?p=6.

krasi 76, много се радвам, че няма да се налага да идвате за такава процедура Simple Smile.

мама Мери това с крачето си звучи направо страшно  Sad. Добре, че детенце понася положението добре!

звезделина, аз Йоан го подстригах през февруари още (косичката я запазих), ама само отгоре, че като сложех шапка и косата на дечко се поизправяше и му падаше в очите. Твоят син с много буйни къдрици! На Йоан му е около 10 см косичката, но се къдри и не пречи. Мисля чак през лятото да го подстригвам, ако го дразни. Нещо много ми е жал.

Каспър, радвам се, че отбиването е минало безболезнено и за двама ви Simple Smile.

Мама Миши, бързо оздравяване на Жожко пожелавам!  Heart Eyes

При Йоан ново няма - приказва ужасно много, щурее вкъщи - поне в яслите е много послушен. Голям инат е и каквото реши си го прави и бая се караме понякога. Ходи на ясли с плач, но поне веднага като затворя стаята млъква. Спи и се храни добре там, яде си съвсем самичък вече - има аварии все още и бая се омазва, но ще се научи Simple Smile.

Спим си заедно в едно легло все още и не зная кога ще го отделям. Тази събота си взех нова спалня - огромна и двамата си се търкаляме по нея  Laughing. С гърнето нямаме никакъв напредък  Confused. Новата му мания е да гледа клипове на Металика и е кръстил Джеймс "чичко" и все ме кара да пускам "чичко пей"  Joy.

Целувки на всички!   bouquet

# 94
Каспър, ако ти кажа, че и мен ме изненадва понякога, ще ми повярваш нали? Сам си мъкне гърнето, иска си го и си сваля гащите, но да не си помислите, че сме махнали памперса вече??? Не съм си го и помислила, но си казва детето и си иска гърнев 1/2 от случаите за пишкане и винаги за акане, факт е! В това отношение е добре, но пък какъв характер вади ooooh!, луди сме вече. Инат до дупка, тръшка се, запъва се като магаре на мост, само и само неговото да е. Следоватено знае всички синоними за бой по дупето и вече като направи нещо сам си казва "Дупето, бой???" и се опитва да се самонатупа.

За сиропчето Ита ви е дала линка.

Поръчах го защото в нашата аптека го нямаха в момента, а бяха почивни дни и нямаше как да заредят. Иначе аз го взех за 35 лв. Вносителите, които са също мнго близо до нас го дават за 34.20 ама аптеката ми е до блока все пак, а и аптекарката е много готина и си имаме приказка. Тя също мног го похвали този сироп, каза че си струвал парите. Аз мога само да кажа -дано!!! Давам го от вчера и само да е посмял да се разболее пак Crossing Arms

Ита, това с "чичко пей" ме разсмя. Ще го покажа на съпружеското тяло, той като един истински фен на Металика ще оцени ситуацията по достоинство Joy

За къдриците и дължината на косата...още не мога да я прежала, но май ще трябва скоро колкото и да ми харесва Калоян така. Твърде често започнаха да го наричат "Момиченце..." Joy

Каспър, браво за отбиването. Предполагам, че си си отдъхнала

Калоян в момента е на ясла! Аз вместо да си оправя къщата вися във форума Embarassed...
Айде чао за сега

# 95
Ита, това с "чичко пей" ме разсмя. Ще го покажа на съпружеското тяло, той като един истински фен на Металика ще оцени ситуацията по достоинство Joy

Смей се ти, смей се  Laughing. Тази вечер имахме гости у дома, голям купон стана! Всички останаха очаровани от "Укротяването на опърничавото" с "Чичко пей". Като хипнотизиран стои и мисля да си сваля отново няколко концерта за да мога да си осигурявам поне малко спокойствие Simple Smile). Едно от приятелчетата каза, че всеки път като си пусне любимата група ще си мисли за Йоан и за това "чичко пей". Много е забавно, непрекъснато ме изненадва човечето. Днес с десетина души на главата у нас се държа много прилично, бесня като за последно и купонът си беше страхотен.

# 96
Margarita и ние сме така но с Депеш Laughing, понеже непрекъснато се върти, в колата, диска с последния имконцерт, Явор сега непрекъснато крещи Ооооо..ееееее, имитира чудесно Дейв, другата дума е оу.....райт, направо падаме от смях, а като свърши песента пляска с публиката и вика Бравооо Laughing
Другото, което  прави(явно го е видял от баща си Tired) като чуе клаксон на кола и почва да вика със сериозен глас: Айде, айде и маха на някаква въображаема кола да минава Crazy  Предупредила съм мъжа ми, никакви цинични думи, когато го вози, защото попива всичко Naughty

# 97

Другото, което  прави(явно го е видял от баща си Tired) като чуе клаксон на кола и почва да вика със сериозен глас: Айде, айде и маха на някаква въображаема кола да минава Crazy 

Ако знаеш колко съм се смяла на това... rotfImbo
А сега се сетих за "английския "  на моята дъщеря.Като е гледала рекламата на маргарин "Калиакра" с дисковете с уроците и чува като казват "Гив ми файв", но казва "Дими тай".И просто падаме като каже "Дими тай ,мамо дай!"

# 98
Абе,майчета ,все забравям да ви питам,Анелия като яде лапад,спанак,пиле или кюфтета с доматен сос и направо я хваща разтройство.Или пък ако пие малко повече натурален сок от кайсий,праскови и др. разхлабващи плодове.При вас има ли такова чудо?Казах на докторицата,а тя ми каза че някой деца лесно хващали разтройство. newsm78

# 99
Здравейте и от нас.
Отдавна не съм писала тук.
Повече се подвизавах в здравните, че не спряхме да боледуваме тази зима и накрая завършихме с болница.
Вече сме си в къщи и си възстановяваме.
.....и каквода видя и тук пак болни дечица! Бързо възстановяване на всички! Хайде вече лято идва трябва да поукрепнат вече.
иначе и ние се включваме в групата на децата с памперси и биберони. Обаче положението с биберона при нас е по-сериозно, защото в болницата постоянно плачеше и си успокояваше само с биберон и сега продължава да си го иска "биба-биба" и и изобщо незнам как изобщо ще я махнем.
Нашето педи ни каза, че най-добре е като отидем някъде на почивка или при роднини да кажем, че сме я забравили и така щял да се отучи. Може и да стане, обаче незнам кога...
Иначе и той прави изречения, но не изговаря хубаво думите. Някои думи ги казва доста чисто,но други само аз му ги разбирам.
Това е за сега от нас!

# 100
  • София
Здравейте и от нас!
Йоан може би вече се оправя.Казвам може би, защото продължава да ми е притеснено.Днес си взехме изследванията и са хубави.Лошото е че поддържа Т до 37,4.Преслушаха го и казаха ,че най-вероятно е от зъбите ,които са на път - 2 кучешки и 1 кътник - едновременно Shocked .
Онзи ден му беше зачервено гърлото , но днес ни казаха ,че е по-добре.
Обнадеждена съм и отново ви благодаря , защото чувствах подкрепата ви , а  това за мен беше много труден момент ...    bouquet
dessita_i Бързо възстановяване! Какво му беше, че нещо съм пропуснала...? Embarassed

Mama Mishi и аз съм лекувала на Йо ангина с антибиотик..за съжаление.И на вас пожелавам бързо оздравяване! Heart Eyes

# 101

StaM нищо не си пропуснала ами аз не съм писала. Започнах работа, а когато не съм на работа сам по лекари.
А иначе
Ноември - пневмония
Декември - пневмония
Април - бронхит с обструкция - болнично лечение.
И да си помислиш, че от Декември до Април сме били здрави? ...не само че вече тя грипчета и настинки не ги броя.

# 102
Десита, много съжалявам че и вие сте стигнали до болница. Идеално те разбирам как се чувствате. Дано наистина вече малките ни човечета не боледуват така сериозно Praynig
А относно бибата ние сме точно като вас. Преди болницата почти се беше отказала, в болницата не го изплю изобщо и сега в къщи пак го търси страшно много , и денем и нощем, преди поне през деня не го ползваше. Въобще с тая болница се върнахме толкова назад, и шишето с биберона върнахме, не иска да пие от чашата със сламка, сега трябва пак наново да свикваме ooooh!
Иначе на приказки го докарва много, прави и прости и сложни изречения, понякога такива ги съчинява, че се заливаме от смях.
Мъжа ми си поряза доста сериозно ръката, тя го моли да й даде нещо, той й отказва/защото не е за нея/ и й казва, че не може, защото го боли ръката, а тя му вика "другата, другата" Joy

# 103
  • На края на вселената!
Честит имен ден на Жожо на Mama mishi и на Жоро на Stam!
Честит празник на всички, които го празнуват!

Нека бъдат здрави, весели, щастливи и винаги победители! newsm51 smile3525 newsm51

Ако съм пропуснала някого, да ме извини и нека зло да го забрави  Simple Smile

# 104
Честито и от нас на всички именници!
Желаем преди всичко здраве...другото само ще дойде!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт