Ю Н И 2004 г. - ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ! :-)- 9

• 12 441
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте, момичета! Аз пиша отскоро в този форум, преди бях в дира, но взе да ме изнервя с бавното зареждане, триене на постинги и т.н Сигурно и вие сте се сблъсквали с тях Grinning
.................

Танче/Адашче / , добре дошлааааа!!!!!!!!!!    bouquetЩе добавя Борко в списъка!
Още ,докато бременеехме ти казвах да дойдеш при нас в БГ- Мамма  Grinning

Нали знаеш ,че големия ми син Жоро и твоето детенце са на една дата - 3.06 Grinning

Последна редакция: пт, 02 юни 2006, 11:51 от StaM

# 211
  • София
Здравей, Адашче!!! Благодаря за посрещането!!! Вече в дир-а не влизам, така или иначе не ме пуска...

А за Жоро знам, още като ти писах за Боби и ти ми каза. Къде ще празнувате утре? Аз се ядосвам, че времето се скапа точно за рождения ден Sad А така съм се настроила вече празнично.....

# 212
  • На погрешната планета
Аз се ядосвам, че времето се скапа точно за рождения ден Sad А така съм се настроила вече празнично.....
Това и мен ме тормози Sad.Бях приготвила на Руми за утре една много хубава рокличка.С едни панделки и дантелки....става само за специален случай,не е за всеки ден!А сега какво,ще си ходи и на рождения ден с дънки май #Cussing out!

# 213
  • София
Ами да!Много кофти време....Щяхме да празнуваме в приключенски парк Коколандия.За неговата възраст там е най-интересно, но-.... времето е против нас.
Та затова ще водим децата в Патиланци.Все ще намерят с какво да се забавляват , макар и на 11 години. Wink

# 214
       Честит рожден ден,Дейвид и Des-Qna_Pleven!

Желая  много щастие и безгрижни детски дни на Дейвид и много любов на Des-Qna_Pleven!

Последна редакция: пт, 02 юни 2006, 16:04 от Lilly

# 215
  • София
Мама Мери, вземи й рокличката и я преоблечи в детския клуб. Аз ще взема хубавите дрехи на Боби и ще го обличам там.
Но съм сигурна, че каквото и да е времето децата ни ще си изкарат чудесно! Hug

# 216
  • София
Разбира се , че ще е весело , дори и да вали! Grinning
И аз като stassi  си спомням , макар че беше преди 11 години , как поех сина си в ръце....Еххх, как лети времето... Heart Eyes
И аз съм се настроила празнично вече  Grinning А ще ме държи чаааак до 15-ти - РД на Йоан  newsm68

# 217
  • На погрешната планета
Мама Мери, вземи й рокличката и я преоблечи в детския клуб. Аз ще взема хубавите дрехи на Боби и ще го обличам там.
И аз го обмислям този вариант Thinking.Другият е,тати да ни закара.Много ми се иска да е хубавка и нагласена утре Heart Eyes,а не като всеки ден.Тази рокликча й я подари кума,на миналия рожден ден и й беше голяма.За утре й я пазя,не е обличана досега Peace,така че,при всички положения,ще измисля вариант да си я облечем Wink.

# 218
Честити рождени дни на Деси и Дейвид!

И на двамата много щастие и здраве желая! На голямото момиче - много любов, сбъднати мечти и поводи за усмивки, а на малкото момче - безгрижно детство пълно с приятели и смях!

bouquet  bouquet  bouquet

# 219
Честит рожден ден,Деси и Дейвид!  bigdance2Да сте здрави,щастливи и ученолюбиви! nbirthday  party002 Gift  party006 newsm35 Flowers Sunflower baloni bdbaloni baloni hbday

# 220
Честит рожден ден, Руми!
Честит рожден ден, Борко!

nbirthday

Бъдете здрави, умни, слънчеви дечица! Нека детството ви бъде прекрасно и незабравимо!!! Весел празник и много подаръци!

Времето се оправи - поне тук  Grinning Дано изкарате страхотно  Hug

# 221
Честит Рожден Ден на Руми и на Борко!

Честит Рожден Ден на голямото момченце Жоро на СтаМ!

Много щастие, весели игри и много здраве и на трима ви! Само радост да носите на родителите си!

# 222
[
Честит Рожден Ден на Руми

Честит Рожден Ден на Борко!

Честит Рожден Ден на Жоро на СтаМ!

newsm59 newsm59 newsm59
Желая на всички рожденници  и техните мами много здраве, щастие и късмет. Весел празник и много   dancing dancing dancing
:

# 223
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РУМИ!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖОРО!!!

Бъдете здрави, щастливи, не толкова послушни, радвайте мама, тати, баба, дядо! Растете в мир, обич и спокойствие!
Весел празник и прекрасно настроение от нас!
newsm59
  ura

# 224
честит празник и от нас на всички сладурковци- рожденници!
нека растат здрави и много да радват мама и тати! newsm51 smile3525 newsm59

Общи условия

Активация на акаунт