Хеликобактер пилори

• 152 470
  • 770
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, и аз се борих с тази гадина, но слава Бога я изчистих. Изпих една камара антибиотици, пробиотици, инхибитори, билки, но болката си продължаваше и тогава се свързах с Николай, и съм му много благодарна на него и г-н Димитрова, които е произвел Хебак. След приема му в продължение на седем дни и последвала гастроскопия в която направиха и биопсия се потвърди, че я няма гадината. Пет месеца бях на стриктна диета и свалих 10 кг, но е важното, че я няма вече. Е, все още се ограничавам какво хапвам,но съм добре. Благодаря ти Никииии! 😊

Ще взема накрая да пробвам този Хебак та да видим дали ще ми помогне. Дано само да не ми навреди.
Как се взема и колко време? В сайта на производителя не пише. До колкото разбрах Николай го е пил 7 дни по 4 хапчета.
ако мога да ви помогна оставил съм си тела,звъннете само да сам свободен ще ви обясня каквото искате да разберете

# 421
Дидона, а на теб продължават ли ти оплакванията от стомаха и в какво се изразяват?

# 422
Дидона, а на теб продължават ли ти оплакванията от стомаха и в какво се изразяват?

Те оплакванията ми не са спирали от 3 години насам след стреса от смъртта на баща ми. Тогава се активира гадината отново. А след всички и антибиотици става по - зле, заради жестоката дисбактериоза от тях. И пак не е убита бактерията. Болка в дясно горе, бодежи навсякъде и страшно възпален хранопровод с болка горе. И нещата стават все по - зле. ИПП също не ми помага. Пия Еманера, ензими, но нищо не помага! Алтернативната медицина и билките също.

# 423

Те оплакванията ми не са спирали от 3 години насам след стреса от смъртта на баща ми. Тогава се активира гадината отново. А след всички и антибиотици става по - зле, заради жестоката дисбактериоза от тях. И пак не е убита бактерията. Болка в дясно горе, бодежи навсякъде и страшно възпален хранопровод с болка горе. И нещата стават все по - зле. ИПП също не ми помага. Пия Еманера, ензими, но нищо не помага! Алтернативната медицина и билките също.
болката в дясно под ребрата ли е

# 424
Angry
болката в дясно под ребрата ли е

Да, имам  Холецистит, имам и ерозии по целия стомах и дванадесетопръстник..от Хеликобактера Angry

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 22:48 от Не се сърди, човече

# 425
Според докторката ако един път си се излекувал като хората повторно заразяване става много трудно така,че не се филмирайте толкова.Аз по заведения и по кафета ходя,станала съм параноична на тема хигиена. На зъболекар като ходя карам зъболекарката да дезинфекцира 2 пъти машината,ама не може да се затворим в инкубатор само и само да се опазим от хеликобактера.Още повече,че всеки втори човек сигурно я има тази бактерия,по-важно е май да си повдигнем имунитета, лигавицата на стомаха да заздравее и да се пазим от стрес.Спорта също много помага.Имуностимулатор не съм пила, и даже не съм се и сетила,само течен вит.Ц.
витамин це не се пие при раздразнена лигавица,защото дразни

# 426
При първата бях с атрофичен гастрит, и панкреатит. Втората показа и вече ерозивен гастрит и Холецистит. Нея я правих в Александровска болница в София, но за ужаса, който преживях в тази болница ще пиша друг път. Ужас, голям взрив от тази гадина.
Дидона, замислих се да не би тези различни и постоянни болки да са и от жлъчката?

# 427
При първата бях с атрофичен гастрит, и панкреатит. Втората показа и вече ерозивен гастрит и Холецистит. Нея я правих в Александровска болница в София, но за ужаса, който преживях в тази болница ще пиша друг път. Ужас, голям взрив от тази гадина.
Дидона, замислих се да не би тези различни и постоянни болки да са и от жлъчката?

Ами Холецистита е възпаление на жлъчката. Angry

# 428
Да, витамин С, лимони и всякакви цитруси категорично не са подходящи. Може маслените А и Е, за Б-тата не знам, предполагам няма проблем. Всички тези стомашни проблеми и лекарства, пречат на витамин Б-12, да се усвоява. Пускате си изследвания и най-добре инжекции.

# 429
Да, витамин С, лимони и всякакви цитруси категорично не са подходящи. Може маслените А и Е, за Б-тата не знам, предполагам няма проблем. Всички тези стомашни проблеми и лекарства, пречат на витамин Б-12, да се усвоява. Пускате си изследвания и най-добре инжекции.
има добавки за витамин б12 и желязо,трябва да се взимат при нужда,тъй като бактерията води до техният дефицит

# 430
има добавки за витамин б12 и желязо,трябва да се взимат при нужда,тъй като бактерията води до техният дефицит
Да но обикновен човек трудно го усвоява през стомаха, с Бактерията още по малки шансове. Който не го е страх от игли, по една ампула за седмица, трябва да закрепят положението.

# 431

Така е, но жлъчката боли и отпред, към стомаха, въобще горе в корема, не знам и от този панкреатит оправила ли си се съвсем?

# 432
Скрит текст:

Така е, но жлъчката боли и отпред, към стомаха, въобще горе в корема, не знам и от този панкреатит оправила ли си се съвсем?
Не, това е горе в дясно под ребрата. Там е жлъчката. Аз пих преди 1 седмица Метронидазол и той допълнително ми възпали и провокира всичко. Много е коварен.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 22:49 от Не се сърди, човече

# 433
Реших и аз да се включа в темата.
Преди един месец и на мен ми откриха ХБ и тъй като не желая да пия антибиотик, следях форума и веднага предприех мерки.Взех си Хебак- 2 дози, пия вече двадесет дни и се чувствам добре, е има остатъчни болки от време на време и газове, но  тези болки които имах  вече ги няма.Днес си поръчах и Флоравит и се надявам, че ще се оправя./ на него повече се надявам/Не съм си правила изследвания от както  ми откриха бактерията, но ще си направя и ще пиша.Успех на всички.

и защо реши да не пиеш антибиотик?! Наясно ли си , че това е бактерията причинител на язва и рак ?!

# 434
Здравейте. Нова съм в темичката и имам нужда от помощ. Как да тълкувам резултата ми за хеликобактер? Имам ли или нямам активна инфекция?

Много благодаря предварително за помощта Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт