Професионални серии за коса - тема 95

• 57 457
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Фрея, благодаря и аз за новата тема bouquet

По въпросите:
1. Общо взето нямам лоши попадения, но гледам и да обмислям покупките  Simple Smile
2. Разресвам косата само мокра с гребен с едри зъбци, през останалото време не реша, а пооправям с ръце  Mr. Green
3. Обожавам Кератина на Наши Heart Eyes, също много ми допада и ампулата Фито Рипеър

Весело посрещане на Новата 2016 година! Здраве, благополучие и любов пожелавам на вас и вашите семейства!

# 16
Благодаря за новата тема. bouquet

Реша се с Tangle Teezer, гребена Макадамия и една неизвестна, но супер любима евтина четка.

Ползвала съм почти всичко на Наши и съм много доволна. Открих ги със стъпването им на българския пазар преди години и веднага си накупих неща без никаква информация. Спечелиха ме, а аз съм лоялен клиент.
Харесвам и Керастас и Алтерна.
Луд фен съм на Лебъл М.
А и на Мароканойл. От тях постепенно бих купила всички продукти, защото ми пасват страшно на изрусяваната коса.

Лоши покупки нямам, защото пазарувам съвсем малко и много рядко козметика за коса. Много добре ми влияете между другото. Колкото повече ви чета толкова повече се скатавам и абсолютно нищо не поръчвам/купувам.

Последна редакция: чт, 31 дек 2015, 20:05 от densi

# 17
Фреичка Heart Eyes, благодаря за темата bouquet! Дано и през следващата година да имаш мотивацията да ни я поддържаш и дано нищо не те разсърдва, че като гледам колко момичета с богат опит и ценни съвети вече не пишат тук, почва страх да ме хваща newsm78 Simple Smile.

Понеже от скоро проявявам интерес към грижите за косата, още хубав продукт не съм уцелила Joy, като изключим на Керастаз Тераписта, за обем другия и Алтерната. Но наистина има продукти които много зле ми се отразиха Blush.
1.   На Афоджи спрея реконструктор с кератин и зелен чай – след него няма по-цъфнала коса, заплетена, накъсана. Нямам логично обяснение защо така. Аз нищо като не слагам, краищата горе долу биват и са пак по-добре. След него, косата ми като букет разцъфва. Отврат е за мен на този ми етап на косата.
2.   Маските на Керастаз Маскератин и Маскинтез – и двете ми отнемат от обема и ми замазват косата.
3.   От всички серуми за цъфтящи връхчета – за себе си установих, че само замаскират положението. Надявам се след време, като заздравя косата да ги пробвам пак и да предпазват и поддържат краищата. На Керастаз тераписта серума го купувам като парфюм само, на Алтерна ще го до изразходя и няма да купувам, на Лореал Липидиума най-добре ми влияе, сравнен с другите, но трябва за количествата да внимавам.
4.   Всички масла/кристали за коса все още не са за мен.
5.   Както и кремообразните термозащити – много ми натрупват, омазняват, утежняват, лепне ми косата след тях, наслоена я чувствам....е, и нацъфтяла след преса/сешоар.
6.  Насмалко да забравя ботокса. И това нещо не е за мен. По-замазана, утежнена и слепната коса няма.

Уточнявам, че така описаните продукти, се отразяват така на моята коса в момента, понеже съм в процес на подобряване на състоянието ѝ. С удоволствие бих ги пробвала отново след поне година грижи за косата.... Peace

За гребени и четки – накупих детангъли 3 броя и отделно дървен гребен от сандалово дърво. Мирише много приятно на билки някакви. Добре, но мъжо ми рече, че на гробища миришел и ми секна ентусиазма Mr. Green. Но си се реша с него де. Все пак не ухае из цялата баня, а и не си завирам носа в него като се реша. Другите трите четки ми останаха и залежават из шкафовете. Просто от как почнах с професионалната козметика, косата ми не се заплита повече. За 4-5 месеца и толкова пари потрошени и часове с маски престояни, друг бенефит не съм видяла, но поне след миене от банята излизам като сресана и нямам грам заплитане Peace. Не се оплаквам от цялата работа. Просто не съм си и го представяла някога това нещо. Преди косата ми като гнездо на главата ми след баня беше Blush Embarassed. В момента е красота и с пръсти да я побутна тук таме и е разресана. Надявам се с времето и грижите да се пооправи още... Praynig

Beauty и аз търсих тази четка на Ровента тук, но я няма. Накрая само и само да взема нещо, си взех подобие някакво от Best Buy за 40$ (Remington - Triple Infusion Air Styler Blow Dryer). Викам поне ще я върна ако не ми хареса. Ами не ми харесва чак толкова, ама не ми се и връща. Та още едно нещо прескачам из шкафа...В процес на търсене съм на терапевтична преса сега, която пак не знам къде да търся на американския пазар  newsm78

На Наши ми е трудно да намеря продукти тук в Щатите, но си записвам и като се прибера един ден Crazy, мога и да ги пробвам .

За празничната вечер съм измита с шампоана Терапист на Керастаз Heart Eyes, маскирах с Маскератин Wink, на връхчетата сложих серума Терапист Heart Eyes...Друго ако не, поне ухая невероятно. Де вика мъжо на Кореком.... Mr. Green hahaha Joy

Весело посрещане на Новата година на всички Hug!

Последна редакция: чт, 31 дек 2015, 21:05 от vici75

# 18
  • София
Благодарности за новата тема, Фрея!!! Неуморна си и днес!

Влизам само да пожелая весело посрещане на новата година на всички дами с прекрасни гриви в темата!!! Наздраве!

# 19
  • Казанлък
Аз да кажа, че преди няколко години от фризиора си бях купила графитен гребен с едри зъбци и съм много доволна. Поне на 6 години е и не е мръднал още, а е постояно в дамската ми чанта т.е. не го вардя много. Никакво накъсване на косата, никакво дърпане  Simple Smile Наскоро си взех Tangle тийзър четка и не ми е присърце. Ползвах я два или три пъти и не намирам голяма разлика с моята обикновената. Обмислям да я пусна за размяна по-нататък. Някак си не ми е удобна като няма дръжка.

# 20
Честита нова година мили момичета! Бъдете щастливи и много обичани, обичащи и здрави  bouquet Hug newsm51

# 21
Честита нова година!
Нека новата година ни донесе,много щастие на нас и хората,които обичаме. Kissing Heart

# 22
Честита Нова 2016 година на всички ! Пожелавам здраве и сбъднати мечти !
ФРЕЯ,благодаря за новата тема  bouquet Стилна и интересна както винаги.

ВИКИ75,преди над 4г тук пишеха момичета с голям опит и знания.АЛЕНА,да речем.Но с времето всеки поема по пътя който харесва.Вкуса и предпочитанията не са вечни.Преоритетите също.По една или друга причина във всяка тема има текучество.Едни заминават,други пристигат,трети отново се завръщат.Но липсата на един или друг не обезценява темата.Защото всеки решил да пише е ценен с опита който има и споделя.А ние преценяваме чии съвети да следваме.Аз имам няколко съфорумки които следя с голям интерес.Но въпреки това чета и уважавам всяко споделено мнение,дори на новаците Wink

По темата:
Разочарования през тази година:
1.От кенди олиото и гел-олиото на Алтерна.Мъчих ги,правих опити да се харесаме,но уви!Олиото попива трудно,гел-олиото пресушава.
2.Маската за боядисана коса Алтерна.Много лека,недостатъчно подхранваща и хидратираща.
3.Спрей маската с арган на Наши.Зверска миризма която адски ме задушаваше.Никакъв ефект за косата ми.Нито оформяне,нито мекота,нищо...
4.Кюн за къдрава коса балсама.Слаб и супер лек.Кюн Со пюр,за бояд.коса и хидратиращите.Имах засилен косопад от тях.Странно,но факт.От нощната терапия Со пюр косата ми ставаше като слама...
5.Крема за къдрици на Мароканойл.Омазнява,утежнява.
Наши балсама с цветни екстракти номер 4,прекалено лек и недостатъчен като грижа.Ухае супер,но само това.
Тук мога да сложа и някой пробвани от мен продукти,като детенглъра с цитрус и нероли-изсушаващ.Гела за къдр.коса Кинки Кърли-много безобемна и мазно изглеждаща коса.Но пък благодаря на съфорумката която ми ги прати!Така разбрах че не са моите продукти  Peace

Ползвам гребена на Макадамия.Помага ми да не ставам фризи и косата ми да е по-добре подредена.

На Наши имам Фито рип.ш и б и много ми харесват.Придават обем,добър блясък,мекота.Не утежняват.Имала съм кератина,изправяше ми косата.Придаваше супер блясък.Спрей-маската ме разочарова.Шампоан и балсам арган пробвах от минита.Балсама беше много лек и недостатъчен.Шампоана за косопад.За съжаление не помогна,но пък измиваше леко и лесно.Супер икономичен.

Последна редакция: пт, 01 яну 2016, 10:30 от bubka:)

# 23
  • София
Честита нова година! Страхотна да е годината ви, момичета!

Разочарованията:
Керастаз затвърди мнението ми, че шампоаните са агресивни и непоносими за скалпа ми. От марката единствено фюзео дозите си позволявам - ненадминати са. Лакме - агресивни не само към скалпа, ами и косата. Обвинявам ги за грозната ми коса това лято! Единствено боята им е мека, но какво от това като не покрива добре!

Разресвам се с Десата, която ми е ок за тънката и не дълга коса. Харесва ми масажа на скалпа.

Наши не съм ги пробвала. Взех си ампулките, които още не съм слагала, защото чакам да отминат 20-те дни след тази на Керастаз

# 24
  • Враца
Честита Нова 2016  година! Нека е изпълнена само с положителни емоции!

Благодаря за темата, ще е много полезна за мен.
1.”Топ 5” най-лоши продукти за 2015 година? Радвам се, че нямам топ5, сещам се само за 2 неща: ампулите Про файбър - Ричардж и спрей маскта за коса 15 в 1 на Селектив. Странното е че и от двете косата ми става по един и същи начин - лепкава и мръсна, не може да се бръкне с гребен в нея.
2.Каква четка/гребен за коса използвате?  От години използвам дървен гребен и съм доволна. Преди Коледа поръчах http://www.beautybay.com/haircare/headjog/manetamerdetanglingbrush/ 
Още не е пристигнала и не мога да дам отзиви.
3.Кои продукти/серии на Наши сте ползвали и как се отразява?
Не съм използвала нищо за сега. Поръчах ш+б+ампула Фито Рипеър. Ще пристигнат на 4 или 5 предполагам. Дано ми харесат и на мен, четох много положителни коментари.

# 25
Аз от много умуване кое да си взема от Арлен, си поръчах Алтерна от HQ- към 90лв ми излезна комплекта рипеър шампоан и балсам с кода им от днес -HQ2016  Mr. Green Предпочетох от там, вместо от Ензо.
Добре открих новата година мисля  Laughing

# 26
Честита Нова 2016г!  Hug Hug HugНека тя да ви донесе много здраве и радост! bouquet

И понеже се отчетох по въпрсите вчера, сега да дам отчет за новотодишната ми прическа. Получи се добре - навита с преса с термото с фиксация на Секси Хеър. Преди това измих с Алтерна Тен, намазах леко с олио Наши и по връхчетата сложих серума против цъфтеж на Алтерна. Доволна съм от резултата, а и още имам прилични чупки и много обем. Яд ме е, че забравих да напръскам с любимото си олио за обем на Керастаз, ама така става, като все бърза човек.  Flutter

# 27

Честита нова година на всички и много положителни емоции
Любима марка засега ми се очертава Керастаз.
Не харесах Нектара,Секси термото,хидр.маска на Марокан за плътна коса и цялата оранжева серия на Чи (ш. реконструктор,маска)
Четките трябва да снимам,от салон са купувани,едната е подобна на Епона,другата подобна на Wet brush.
На Наши имам кератина-ш.и б.-отдавна не съм ги ползвала,идваха ми тежки и бяха наказани,мисля пак да ги пробвам скоро.
ДжейЛо много си бърза,Браво  Hug добре откриваш годината  Peace Аз съм решила да взема на Шу хидратиращата серия-но ще трябва сигурно пак да чакам 2-3 месеца за код   Crossing Arms

# 28
  • Пловдив
Феерия,може ли линк към олиото за обем.

# 29
  • Бургас/Пз
Прекрасна 2016 година ви пожелавам , момичета Simple Smile Нека позитивизмът и доброто настроение никога да не ви напускат Simple Smile  Hug bouquet

Фрея, прекрасна тема, направо съм влюбена в момичето от първата снимка в началото на темичката Simple Smile  Heart Eyes

Аз съм отскоро сред вас и все още нямам кой знае колко разочарования , но все пак ще споделя Simple Smile

1. Шампоан Лис Ънлимидет на Лореал - след първите две измивания, които много ми хареса, започна да прави косата ми да изглежда все едно не съм я измила
2. Нектар Термик - все едно нищо не съм сложила на косата си, а при по-голямо количество изглежда като мръсна
3. Кerastase age recharge - нещо не се разбрахме, прекалено суха и твърда ми става косата.

Реша се с най-обикновен гребен, но като ви чета, май ще се огледам за нещо друго  Mr. Green

Не съм ползвала нищо на Наши , но ми се иска Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт