Професионални серии за коса - тема 95

• 57 324
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Момичета коя рапунцелка тук ползваше Living proof, защото моя позната със салон може да ми зарежда техни продукти, но не съм много запозната с марката?! bouquet

# 406
Точно щях да напиша тел. на вносителите, тя Вив се е свързала  Grinning и при мен марокана е от "Медиа Крис".
Аз пък вчера измих с Алтерна за блясък, шампоанът много ми хареса, ухае бамбуково, много обичам, направи ми хубава пяна, изми приятно, леко заплете. Балсамът е много гъст и реших, че ще е като маска, но се оказа, че ми е лек, не успя да разплете много добре. След изсушаване, косата ми се накъдри, тя така реагира често на протеини. Поизправих я леко с четката и легнах, тази сутрин пак бях много къдрава след ставане  Laughing .Мисля, че е много приятна и неутежняваща серия, беше ми много любопитно да я пробвам и благодаря на една съфорумка, която много обичам  Heart Eyes .
От Арлен имам анти фриз серията и кенди олиото и исках да ви попитам, анти фриз как ги усещата, хидратират ли или бамбука дава усещане за протеин  newsm78 .

# 407
Виви какъв е този зор? нямаш с какво да се измиеш ли ?  Joy
Аз ги взех от англ.сайтове че ме бяха нервирали нещо Арлен, обаче цените в Бг са по-добри  Peace

# 408
  • София
Мише, паника, паника  Joy
Само като си представя да няма Марокан и все едно няма с какво да се измия, ... "бийп"  Mr. Green Не, че често ги ползвам, ама  Mr. Green  Откачена история  hahaha
Някой ако иска да се отървава от нещо на Марокан, да ми пише  Heart Eyes
И англ. сайтове са си вариант де, благодаря ти  Hug

# 409
Виви ако много си на зор-ще видя в един салон до нас който работи с марката  Hug

А случайно някой да е ползвал оранжевите ОлеоКърл на Керастаз -досега не съм срещала май отзиви за тях  newsm78

# 410
  • София
Мишенце, не се притеснявай, не съм чак на такъв зор  Hug  Не се разкарвай, благодаря ти!  Hug

# 411
Здравейте, момичета, завъртя ме новата година и пак не мога да ви догоня!  Hug

Нищо не съм си купувала от 2 седмици, ура!  Crazy Гледам, че съм натрупала маса продукти, за по-голямата част от които се колебая дали са удачни за косата ми. Решила съм да започна по-дълготрайна и обмислена употреба на наличното, за да отсея най-накрая какво да купувам занапред (дали ще успея е друг въпрос  Laughing). За купуване засега са ми останали , твърдо само лилавата маска на Секси Хеър, термото на Марокан (леле, лоша новина за Марокан с този дефицит) и някакъв олио финиш (много ме изкушавате с тези на Матрикс, аз по принцип отдавна им се чудя, но досега нямаше кой знае какви отзиви за тях. Май ще рискувам все пак  Laughing...)

Иначе и аз искам да похваля лилавите Ш и Б на Секси хеър - ползвах ги на три поредни измивания и за първи път си усещам буквално лигава косата и имам чувството, че  не мога и не мога да отмия балсама. След изсъхване косата не е сплескана и ми издържа нормално чиста около 2-3 дни. По- бляскава не я виждам, но пък това до голяма степен зависи и от финишите, де.

Споделям и че на първо четене ужасно много се харесахме с кератиновите ЧИта - явно кератинът е моят протеин засега - жилава, лъскава и обемна коса. Отново издържа отлично без миене 2-3 дни. (Тук установих, че в комбинация с хидратиращото мляко на Алтерна се получава просто страхотно при мен. Heart Eyes)

Сега да ви попитам за термото за преса на Секси Хеър - ползвам го само на суха коса, нали за това го взех. Но колкото и да пръскам, нищо не усещам върху косата, ама никакво усещане за продукт  Shocked , При вас така ли е? В тази връзка ме гложди подозрението, че не пази косъма, както трябва  Thinking, та затова си плескам доволно и термокремове на влажна коса...

Последно, преди няколко дни бях в ЗР с една колежка и пробвах олиото Био арган на Лакме - със страхотна хидратация без да е мазно го усетих, но нямаха тестери за вкъщи. Моля споделете, има ли доволни (и недоволни) от него, много ми се иска да го взема като че ли... Също бих се радвала на отзив за олиата на Маракеш. Blush Blush Blush

До скоро, сладурки!  Hug Hug Hug

ПП: Ооо, забравих, че и бустери и концентрати искам, но първо ще трябва да ме образовате малко. Crazy Crazy Crazy

# 412
Аз съм ползвала олиото на Лакме. Хубаво е, но не ми е нещо, без което не мога. Едан идея по-силиконово го усещах от необходимото за мен. Не бих повторила, при такова разнообразие  Mr. Green

# 413
Аз съм ползвала олиото на Лакме. Хубаво е, но не ми е нещо, без което не мога. Едан идея по-силиконово го усещах от необходимото за мен. Не бих повторила, при такова разнообразие  Mr. Green
Същото усещане имам и аз.Използвам го, когато оформям чупливата си коса с дифузер.

# 414
  • София
На Лакме олиото пък аз го усещам доста богато, което означава, че може би има по-голямо съдържание на арганово масло. Разбира се, има и силикони. Не е подходящо за тънки коси - по-бавно попива и след това косата е по-утежнена. Впечатленията са ми от мостра.

# 415
  • Пловдив

Абсолютно споделям. Нищо особено не е, въпреки приятния аромат(за мен това е много важно, че съм с обоняние на хиена). На Наши е в пъти по-добро. Освен това цената му се качи с цели 5 лева за близо една година.  Naughty Е, настоящата не я заслужава, ще ме извиняват.

# 416
Момичета коя рапунцелка тук ползваше Living proof, защото моя позната със салон може да ми зарежда техни продукти, но не съм много запозната с марката?! bouquet
Аз и Бютихолика ги ползваме. Аз лично съм доволна, но цените са доста високи. Купувам на намаление и така смятам че си струва, но пълните цени не бих платила. Харесва ми, че продуктите нямат никакви масла и не утежняат дори и да наслагвам много едно върху друго както и правя. Нямам никакво утежняване и омазняване. Харесвам много и как миришат продуктите, но други хора не харесват. Всичко е относително знаеш.

# 417
Сетони,
При бамбуковите Алтерни на моята коса (чувствителна на протеин) положението е такова:
-анти-фриз серията най-силно хидратираща усещам, без усет за бамбука, освен при шампоана
-за боядисана коса - по-лека хидратация, но пак не остава суха косата
-серията за блясък - тук вече усещам повечко бамбука и ще я пазя за момента, в който отрежа и последното русо от крайчетата, иначе те ми остават сухи
-тази за обем я ползвах преди месеци, но по спомен и тя даваше усещане за баланс, бих ползвала само шампоана в бъдеще.

# 418
Леле а на мен Лакмето ми е номер 1 олио пред Еликсира,Шу,марокан,пюролоджи,алтерна кендито,макадамия,кюн и въобще всичко друго което имам и когато ги свърша след няколко години  Joy пак ще си го взема.
Днес не можах да стигна до фризьорката но ползвах Тераписта ш.и м. и с всеки следващ път ги харесвам все повече-хидратирана,тежко падаща коса,с нормален обем почти без фризита.Не знам защо но този тип хидратация ми допада много повече от сериите с масла от които косъмът се усеща по-сух  Rolling Eyes
Най-странното е че нямам 1 косъм паднал след измиването-не можах да си направя теста  newsm78

# 419
  • Чукарландия
Да попитам и аз, т.к. не съм наясно: Случва ми се шампоана страшно много да ми заплете косата, забелязвам, че при хидратиращите е така, това ми се случи с шампоана на Макадамия, анти-фриз шампоана от бамбуковата серия на Алтерна, слънцезащитния на Лакме. Косата ми става на топка, докато масажирам, нещо страшно. Имате ли някакво обяснение? Значи ли това, че в момента косата ми няма нужда от хидратация? Все още не мога да определя кога се нуждае от хидратиране, кога от протеин. Редувам през 1-2 седмици, но дали е правилно, не мога да разбера. Оффф, много ми е сложно, моля помагайте! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт