Професионални серии за коса - тема 95

• 57 304
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
  • Велико Търново
Вив, аз, при последната си поръчка не получих термото на Марокан и ми се обадиха да кажат, че е свършило - били на привършване и други продукти от марката ,но и те не знаели кога ще им доставят, казаха ми да следя сайта Wink

# 391
  • София
Чаровничка, разбира се  Hug Само казвам  Hug Серията е доста харесвана, аз даже се почувствах идиот, че не ми хареса. Но имам още, така че предстоят още опити да се залюбим  Heart Eyes

Момичета, имате ли идея какво става със зареждането на Марокан в Арлен? Вече много време нямат зареждане на изчерпаните продукти и не знам защо, но това ме притеснява. Ето и във Финола няма Марокан ... Да не би вносителите нещо да са проблемни?

Аз на моята кутийка имах номера на вносителите, бяха пловдивска фирма. Може да се свържете с тях.
Попаднах случайно на тях на едно изложение в Пловдив и си купих много неща на Марокан на страхотни цени.

# 392
Момичета, имате ли идея какво става със зареждането на Марокан в Арлен? Вече много време нямат зареждане на изчерпаните продукти и не знам защо, но това ме притеснява. Ето и във Финола няма Марокан ... Да не би вносителите нещо да са проблемни?
Когато звънях на финола, понеже исках да взема от малкото олио първоначално, ми отговориха, че го нямат вече и не се знае изобщо ще има ли зареждане...нещо за вносителите точно ми обясниха. Аз отчасти затова се презаредих с всичко, но дано не изчезнат от БГ.

И по повод Марокан, измих снощи с хидр.Ш и Б. Ами не е чак толкова силен шампоана, не знам защо така го усетих първия път, явно просто не е толкова добре хидратиращ. Thinking Всеки случай повече ми харесва repair-а. Балсамите обаче май ми идват слаби, ако това значеше когато косата стои някак унила, без движение и гладкост, няма тежест. С маските е точно обратното. Иначе при изплакване в банята ми дават също онова усещане за напоена коса, както при маските. Но ще ги боря някак и балсамите, може би при по-честа употреба с наслагване да е видим ефекта и от тях. Или просто маските са силата тук  Rolling Eyes

# 393
  • Пловдив

Аз днес пробвах въртящата четка,близначка на Ровентата.Допадна ми - подви ми краищата както в салона ме правят,но още търся правилният ритъм.На третото,четвъртото ползване ще съм про.  Mr. Green

А тази четка каква марка е?Търсих я в нета,но нещо не можах да я намеря.

# 394
  • София
Ох, дано не спрат вноса, ще се поболея направо. Кой ги знае вносителите какви идиоти са, щом така куца зареждането на Марокан  ooooh!  
Благодаря момичета  Cry

# 395
  • Пловдив
Пловдивската фирма зареждаща Мароканойл беше Кристиан оф рома, но не си подновиха договора с израелците, защото им предложиха неизгодни условия, моя приятелка работи в магазина им от там купувах и аз на сметка, но като разбрах за новото положение се презаредих преди Коледа Peace

# 396
  • Чукарландия
И сега какво? Няма да има Морокан в България?!? Еее... Rolling Eyes

# 397
  • Пловдив
Бел нямам представа, но може да има и други техни представители не мисля, че е бил само един, поне така се надявам де! Praynig На българските етикети пише вносител Крибер Интернешънъл, но нищо не намирам за тази фирма newsm78

# 398
Вив така е  .Може и на мен да не ми допадне Simple Smile Поне не е толкова скъпа тази серия така ,че няма да ме е яд ,че съм изпробвала.После има на кой да давам ако не ми хареса .
Съмнявам се да няма Марокан вече.Все от някъде ще се появи.И дано да е скоро защото много си харесвам термото на марокан и сега ще гледам да го пестя и да го използвам по рядко .Хммм  Tired Crossing Arms

# 399
За много години момичета! Желая ви здраве и много сбъднати желания!  bigdance2

Фрея, благодаря за темата, отново не успях да те видя #Cussing out

1.”Топ 5” най-лоши продукти за 2015 година? 

Шампоан Loreal Prof. Intense Repair, косата ми буквално се залепваше на скалпа, никакъв обем, никаква форма, постоянно я чувствах мазна, дори след като я изкъпя.

2.Каква четка/гребен за коса използвате?

Обикновена четка на Trisa, обмислям нещо по-добро, събирам мнения от вас.

3.Кои продукти/серии на Наши сте ползвали и как се отразяват на косата ви?
Ползвала съм само балсам PHYTO REPAIR REMEDY, харесва ми, следващата ми покупка ще е нещо от серията.

Вече 3 пъти подред ползвам Moisture intense на Алтерна -ш. б. и маслената крем-терапия, но май започна да ме пресушава. Все още не мога да преценявам състоянието на косата ми и от какво точно има нужда затова не мога да обясня, но тя хем има обемче, хем косъмът ми е някак по-тънък. Иначе има блясък, добре изглежда, даже вече получих комплименти за "здравата" ми коса.
В никакъв случай не съм се отказала, много ми харесва Алтерната и ще си я ползвам с желание, моля само да ми кажете, на какъв период трябва да сменям сериите?
Днес съм с Densifique на Керастас, след обилно омазване с кокосово масло, косата ми е по-плътна и жизнена.

# 400
  • София
На моите продукти пише, че вносител е Медиа Крис ЕООД. Вероятно това е новият вносител, след Кристиан оф Рома.

# 401
  • София
Бел нямам представа, но може да има и други техни представители не мисля, че е бил само един, поне така се надявам де! Praynig На българските етикети пише вносител Крибер Интернешънъл, но нищо не намирам за тази фирма newsm78

Мисля че на моите пишеше същото, имаше и телефонен номер. Ще погледна довечера.
Напълно е вероятно продуктите да не се продават добре и от там да идва проблема.
Много приятелки ползват професионална козметика, но Керастаз за тях е най-доброто и не експериментират с друго. Като цяло не намирам марката за особено популярна в БГ.

# 402
На моите продукти пише, че вносител е Медиа Крис ЕООД. Вероятно това е новият вносител, след Кристиан оф Рома.
а на моите аз съм вносител  Mr. Green

Феерия   bouquet разбрах те.Имам спомен че някой беше категоричен за този серум на Алтерна но явно не си ти.Старост-нерадост  Embarassed вече трябва да си водя записки освен на продуктите и на потребителите  Blush

# 403
  • Пловдив

Вив като пусна адреса на тази фирма и пак ми излиза на стрийт вю магазин на Кристиан оф Рома  newsm78, а до колкото знам семейството на починалия Кристиан имат няколко фирми и внасят също Сексихеър в момента Heart Eyes

# 404
  • София
Свързах се с тях, но те вече не внасят Марокан. Има нова фирма вносител, но не знаят коя е или не пожелаха да ми кажат. Вероятно оттам е и липсата на зареждане, докато се преразгледат и предоговорят новите условия с магазините. Направо си отдъхнах  Mr. Green

Мишелчеее Twisted Evil  Crossing Arms  Hug  бързо да информираш кака си откъде ги купуваш, че съм в аут ъф сток състояние, честно  Joy

Общи условия

Активация на акаунт