Професионални серии за коса - тема 95

• 57 293
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
  • Чукарландия
Бела, аз съм ги ползвала и двете, и са си кой знае какво, особено за смешната цена. Peace Много ми харесваха, подхранваха, подреждаха косата, не ми утежняваха изобщо. И макар, че съм с нормален косъм, розовото за фина коса ми харесваше повече. Даже наскоро се чудех дали да не подновя и него.
Определено са много хубави продукти и ухаят невероятно готино. А цената вярно е направо смешна. Аз бях много скептична, когато фризьорката ми искаше да ми слага преди години още и я погледнах лошо, защото ползвам доста по- класни и скъпи продукти и тя знае, защото си ги нося почти винаги. Обаче тя настоя и аз да не я обидя се реших...е вече олио не си нося. Mr. Green Whistling ooooh!
При това ми ги слага след боя, когато косата ми е супер жадна и става много добре.Flutter

Олиото на Наши за мен е върховен продукт и не бих останала без него. Обожавам и миризмата му и купувам винаги най-големите опаковки. Сега видях във фейса някакъв нов комплект с балсам за устни, но не видях цената му. Балсам за устни с тази миризма мммммм.... Heart Eyes

Благодаря още веднъж за отговорите! bouquet

А олиата на Матрикс по цялата дължина на косата ли слагате или само по връхчетата? Също и за олиото на Наши питам. Пратили са ми мостричка от Арлен на това олио, тепърва ще го пробвам. Hug

# 376
Чаровна, серията на Вела е прекрасна, чакам утре доставка от Енцо  Peace

# 377
Чаровна, серията на Вела е прекрасна, чакам утре доставка от Енцо  Peace
Ох много ме радва този коментар Simple Smile
Мислех да си я поръчам тази седмица , но се изкуших и си поръчах 4 кутии чай на ulatea  Joy .

# 378
Някой ще ме светне ли за постоянния код за отстъпка на Арлен? Мерси   Peace

# 379
Валнета, аз съм стопирала косопад с няколко ампулки Аминексил на ЛП, ако искаш опитай с 3-4, зависи вече и от степента и произхода на проблема.
Касита, дъщеря ми е на 10години и Алтерна Тен и доста неща на Алтерна ползва, изчистени са като състав, а като ефект са страхотни!

# 380
ALT20

# 381
ALT20

Мерси! Heart Eyes

# 382

А олиата на Матрикс по цялата дължина на косата ли слагате или само по връхчетата? Също и за олиото на Наши питам. Пратили са ми мостричка от Арлен на това олио, тепърва ще го пробвам. Hug
И аз ги бях помолила за мостричка на олиото на Наши, но ми казаха, че по принцип нямало мостри  Crossing Arms

# 383
  • София
На мен пък шампоана Лукс Ойл на Вела не ми допада, премиващ и агресивен ми беше в двата пъти, в които го пробвах. Маската пък ми е посредствена, нищо особено за моята коса. Не бих повторила тази серия. Само олиото е разкошно за мен.

# 384

И аз ги бях помолила за мостричка на олиото на Наши, но ми казаха, че по принцип нямало мостри  Crossing Arms
И на мен така ми казаха, не исках за мен, а преди два месеца ми бяха пращали Rolling Eyes

Катерина, цялата тази тема е с въпрос за запис със какво се решим, прочети я отначало. Прегледай линковете също, мисля че ще ти е полезно, Фрея се постара да направи началните страници като енциклопедия за косата, точно за да намираме всякаква информация  Peace

# 385

И на мен така ми казаха, не исках за мен, а преди два месеца ми бяха пращали Rolling Eyes

Странна работа  Rolling Eyes Може би са няма ли достатъчно, но пък можеха просто да кажат, че нямат в момента. Но пък са ми пратили и зелената и червената серия на Про Файбър и мостра на ампулата, та трябва да ги вредя да ги пробвам, че са ми интересни от както са излезнали, но не и дотолкова, че да ги купя без проба  Mr. Green

# 386
На мен пък шампоана Лукс Ойл на Вела не ми допада, премиващ и агресивен ми беше в двата пъти, в които го пробвах. Маската пък ми е посредствена, нищо особено за моята коса. Не бих повторила тази серия. Само олиото е разкошно за мен.
Ще пробвам и ще видим Simple Smile)
На всяка коса се отразяват различно продуктите .

# 387
Мишелче, не съм писала това, мила. Ето какво писах:

...... Купих го по препоръка на моя приятелка, която ме зариби по професионалната козметика, защото на нея й спря цъфтежа от продукта. Отне й няколко месеца, разбира се. Аз го почнах, когато имах вече съвсем малко цъфтежи и оттогава мажа превантивно заради гадния спомен от преди години. Слагам на връхчетата преди всички други финиши, за да поеме първо той. Икономичен е много........

П.П. Пропуснах да кажа, че моята коса вече не цъфти, а е до кръста. Това обаче е благодарение на комплексните грижи и професионалната козметика, не е само от серума в никакъв случай. Peace

# 388
  • София
Чаровничка, разбира се  Hug Само казвам  Hug Серията е доста харесвана, аз даже се почувствах идиот, че не ми хареса. Но имам още, така че предстоят още опити да се залюбим  Heart Eyes

Момичета, имате ли идея какво става със зареждането на Марокан в Арлен? Вече много време нямат зареждане на изчерпаните продукти и не знам защо, но това ме притеснява. Ето и във Финола няма Марокан ... Да не би вносителите нещо да са проблемни?

# 389
Момичета от професионалните бои за коса кой цвят се води това?
Скрит текст:
стоя гледам го и съм заплесната по този цвят.Чак се изкушавам да я пробвам тази елеа но съм доста скептично настроена.За предпочитане е без амоняк нали декември се правих с вела колестон Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт