Професионални серии за коса - тема 95

• 57 293
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Добре де какво не му харесахте на Тераписта ?  Rolling Eyes

Касита не си единствената която не харесва Тен-и аз така, обаче това не ме спря да си я купя  Joy

Ходих да отворя и да помириша ампулите Фито-ами не ми миришат гадно,може би при слагане върху косата ще е по натрапчиво усещането  Rolling Eyes  
hahaha Joy Joy уби ме  Mr. Green

На мен ампулите Фито ми миришат гадно и трайно, до следващо измиване си имам отчетлив задушлив аромат по косата. Но си ги ползвам, де  Mr. Green

Магнолия  Crazy страхооотно! Crazy

# 361
  • Враца
Точно на белтък ми мирише и на мен ампулата Фито.

Joy явно всеки си го асоциира с нещо, но е ясно, че миризмата е гадна  Crossing Arms
За тези пари можежеше да ги направят да миришат по-добре. Ще се наложи да се примиря с вонята, защото ми харесва действието

# 362
Пак като не миришат на кози добре е  Joy Joy Joy

# 363
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И на мен ми се искаше Алтерна да не пасват на косата,ама уви...мнооого са ми добре. Обожавам почти цялата им гама продукти.Тен ще ми е следващата покупка,след толкова много хвалби в темичката. Peace

Аз днес пробвах въртящата четка,близначка на Ровентата.Допадна ми - подви ми краищата както в салона ме правят,но още търся правилният ритъм.На третото,четвъртото ползване ще съм про.  Mr. Green

Не понасям ориенталски ухания.Това е причината да не ползвам коприната и някои подарени парфюми.Задушават ме.

# 364
Магнолийка, ползвах Тен-а с маската, която Дядото й е донесъл за подарък- това ми даде колежката! Обачеее, няма само Мишел да си купува нещо, което не харесва, я! Накарах детето да си измие косата с остатъка от Тен-а и косата му стана уникална! Направо ефект "уау" се случи. На 11 г. е с коса под кръста- гъста и с плътен косъм. Е, цялата тази грива стана блестяща, нежна на допир, една такава хем ефирна, хем тежка, гладка, с блясък. Сега, не съм наясно, доколко е нормално дете на 11 да се мие с този Ш, но видях с очите си, още на мокра коса, какво е това чудо Алтерна Тен, за което говорите, и което аз не успях да усетя върху себе си.

# 365
Епона, melina565, Magnolia, благодаря ви момичета  Hug
Разгледах сериите за косопад и се спрях на Напура и Медисютъкълс
- шампоана на Напура за който melina565 ми писа http://www.zlatnaribka.com/napura/napura-protiv-kosopad/napura-s … malna-kosa-200-ml
- ампулата http://www.zlatnaribka.com/napura/napura-protiv-kosopad/napura-t … a-kosa-1br-h-8-ml
- шампоан и Терапия за възстановяване на фоликулите NAPURA T|00 Stamigen
А на Mediceuticals са няколко вида шампоани и незнам кой точно трябва да е и евентуално с какво бих го съчетала  newsm78
- Шампоан за стимулиране на растежа за жени със сухи коса и скалп Mediceuticals Saturate http://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/advanced-hair-restorati … s-saturate-360-ml
- Шампоан за стимулиране на растежа за суха коса Mediceuticals Hydroclenz http://www.zlatnaribka.com/shampoani/shampoani-Protiv-kosopad/sh … hydroclenz-360-ml
- Шампоан за стимулиране на растежа Mediceuticals Bioclenz http://www.zlatnaribka.com/shampoani/shampoani-Protiv-kosopad/sh … s-bioclenz-360-ml

А сега кои да взема  Thinking  Mr. Green
Помагайте  Hug

# 366
Касита затова трябва да я вземеш серията и да я мъчиш,мъчиш докато не ти докара същия резултат като на дечко  Mr. Green  Joy
ДжейЛо  Hug
Магнолия и аз този път съм доволна от Арленците  bouquet

Последна редакция: вт, 05 яну 2016, 23:15 от michelle_ma_bell

# 367
Имам абсолютно същите подаръци от Арлен, без тубичките на Yonka Mr. Green
Арлен са си номер 1 за мен Flutter

# 368
  • София
Ех, Касита избавление от разходите явно няма  Mr. Green  
Твоята Рапунцелка е късметлийка  Hug Няма проблем да се мие със серията - с изчистени продукти е - проверявала  съм й няколко пъти състава. Руса мамма , която мисля е химичка ми разтълкува  преди време състава и каза, че просто прекрасен.
Може и при теб да се променят неща   Blush

Линде,  Мишелче абе не можем да се оплачем от Арлен.  Mr. Green Наистина съм очарована от тях.

Valneta Мисля,  че на Медисютикълс терапията е много добра, но Вивиан може да ти даде повече информация, защото тя я има и я ползва. Иначе шампоана на Напура, заедно с ампулите е по-евтин  и не по-малко добър вариант. Може и вместо ампули против косопад да вземеш лосиона против косопада.   Няколко момичета бяха доволни от него.

Бюти Аз не мисля, че има много съществена разлика между четката на Ровента и твоята. Така че си я ползвай с кеф. Hug Аз на моята вече й свикнах - доста лесно се работи.

# 369
Магнолийке,благодаря за споделеното за еластисайзъра  Hug bouquet Мисля като се върнем от Банско да го купя и да му дам нов шанс  Grinning Точно този с цитрус  Flutter

КАСИТА,на предните страници също съм писала че Алтерна Тен ш б м не ми допадат.Така че има и други недоволни,не си сама  Mr. Green

Забравих да пиша че и мен ме чакат неща на Наши от Арлен!Като ги взема ще споделя какви мостри са ми пратили.Ама за 100лв поръчка няма да са много като на Магнолийка  Mr. Green

Последна редакция: ср, 06 яну 2016, 07:07 от bubka:)

# 370
Абсолютно съгласна съм с Фрея за експлозиите на кортекса. Имах ги, придружени от цъфтеж, по време на неползване на силни протеини, но пък тогава си имах хормонални проблеми. Сега ползвам доста силни протеини, но нямам хормонални проблеми, нямам и нито един цъфтеж или бяла точица, където се къса косъма. Това са лични наблюдения, разбира се, и е важно да отбележа, че моите точици бяха по цялата коса, не на определени кичури. Всичко това споделям с най-добри чувства. Peace Hug
Феерия ти не писа ли че си преборила цъфтежа със серума на Алтерна? Защото на мен ми е в уишлистата но сега почвам да се разколебавам  Rolling Eyes

Магнолия ти доволна ли си от хидратиращата серия на Шу? с какво може да се сравни ?  Rolling Eyes  bouquet

Хайде за Добро утро -Рибата са пуснали код  Mr. Green SHZR12 получаваш 12% отстъпка за всички шампоани.

Последна редакция: ср, 06 яну 2016, 07:50 от michelle_ma_bell

# 371
  • София
Абе тия от Рибата ще вземат хора да станат, брейййй  Mr. Green
Връщам се да ви чета  Hug

# 372
Здравейте, дами
Имам въпрос относно шампоаните на Керастаз. Харесала съм един от зелената серия за супер обем и искам да чуя Вашите отзиви, тъй като до скоро използвах само медицински шампоани. Косата ми е нормална, не мога да кажа суха. Не е особено третирана, има блясък, но ми трябва обем. Ще се радвам да ми дадете съвет, като по-запознати. Благодаря!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Видях, че повечето момичета са ти препоръчали Алтерна, но аз съм ги имала и този на Керастас ми харесва повече. Този на алтерна ми пресушава косата, но пък обема се запазва по-дълго.

Мерси за отзива  Hug Все още събирам мнения, но се чудя дали да поръчам от чужд саит или от Арлен. Има разлика в цените, но е от 5-8 лв., но не съм сигурна дали ми се чака 2 седмици пратка по пощата. Пък и като гледам колко хвалите Арлен, направо се изкушавам. Чета Ви с голям интерес.  
Исках да попитам какви четки за коса ползвате? И има ли избавяне от досадното наелектризиране?
Хубав ден, дами!  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 373
  • София
Валнета, ако за косопад ти трябва, мисля, че е по-добре да вземеш продуктите на Напура.
Аз ползвам терапията на Медисютикълс, но нямам силен и обилен косопад в момента и не мога да кажа как е в това отношение. Мога да похваля само спрея за стимулиране на фоликулите, да, той е супер!!! Намалява косопада и много добре стимулира косата и скалпа. Изхобих една опаковка и съм супер доволна, имам страшно много нова коса!  Heart Eyes

Магнолийка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Върховни са Арленци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Колко мостри и подаръци! А Кюн и Чи са в по-големички разфасовки  Heart Eyes
За серията Тен ли имаш предвид, че Руса Мама е коментирала, че състава е страхотен?
Не знам за състава, обаче ефекта  ooooh! Не е истина! Всички, на които не им харесва, да си ги купят  Mr. Green пробвайте ги периодично, може да не сте уцелили момента за тях. Това съкровище не трябва да се пропуска в живота  Crazy

На мен Фито Рипер продуктите на Наши ми миришат на лекарство. Те не са с ориенталската миризма на Кератина и Аргана, която аз много харесвам  Crazy

# 374
Мммм да рибката и мен ме изненадаха приятно Wink
Доволна съм.
Сега нямам търпение да си поръчам три стъпковта терапия на Меди и цялата серия на вела http://www.zlatnaribka.com/wella/wella-sp-luxe-oil-%D0%B2%D1%8A% … D0%B0%D1%89%D0%B8 спряла съм се на трите продукта след хвалбите които изчетох в руските форуми .

Общи условия

Активация на акаунт