Професионални серии за коса - тема 95

• 57 293
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Един недоволен от Алтерна Тен- аз това. Добре че колежката ми даде за проба, та не се набутах със 140 лева, че щях да се изям.  ooooh! Косата ми седи една такава ... клечеста, не я усещам добре, скалпът ми дори не приема Тен-а, усещането е особено, не е сърбеж в никакъв случай, но цялостно имам чувството за премита коса в краищата и немита в корен. Joy
Вторият ми нелеп Алтерна опит е с бамбука за обем.  Tired
И си викам: що така бе, Миме, само ти вървиш наопаки?  Rolling Eyes
Хубавото е, че шитнах бамбука на колежката.

# 346
Бисквитка,много ти благодаря!!!! bouquet

# 347
  • Враца
Здравейте, дами
Имам въпрос относно шампоаните на Керастаз. Харесала съм един от зелената серия за супер обем и искам да чуя Вашите отзиви, тъй като до скоро използвах само медицински шампоани. Косата ми е нормална, не мога да кажа суха. Не е особено третирана, има блясък, но ми трябва обем. Ще се радвам да ми дадете съвет, като по-запознати. Благодаря!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Видях, че повечето момичета са ти препоръчали Алтерна, но аз съм ги имала и този на Керастас ми харесва повече. Този на алтерна ми пресушава косата, но пък обема се запазва по-дълго.

# 348
  • Велико Търново
Касита, направо си късметлийка/във финансово отношение Wink/, че не ти пасва Алтерна - при мен всички продукти са  ОК. Може би ти идва в повече протеина, а косата ти да няма в момента нужда от такъв - аз, когато използвах редовно бамбуковата серия, дойде момент, в който косата стоеше твърда, пресушена и разхвърчана при изсъхване Confused

the.king, аз имам такъв сешоар - не ми наелектризира косата, предполагам и заради йонизиращата функция, но от финишите и термозащитата също зависи Peace Доволна съм и го ползвам повече от 3 години. Професионалният резултат зависи  от "задсешоарното устройство" Wink, мен никак не ме бива в изправянето и оформянето с четка и не мога да споделя, използвам го за сушене, когато се бързам - иначе, оставям косата сама да изсъхне.

Последна редакция: вт, 05 яну 2016, 19:38 от *Biskvitka*

# 349
  • Viena
Сега прочетох е една друга тема,че К.Холмс била съсобственик на Алтерна, Дженифър Анистън също има своя козметика за коса  http://www.livingproof.com/

# 350
  • Враца
Вече и аз мога да дам отзивите си за Фито рипеър Наши(макар и от едно ползване). Първо да кажа, че ме шокира миризмата - потресаваща е  ooooh! Шампоана ми заплете ужасно, станах като гнездо  newsm78  след това намазах половината ампула и постоях с нея. За да съм сигурна, че ще успея да я разплета сложих и балсама. Не съм слагала никакви финиши, за да преценя реално продуктите. Изсуших набързо и резултата ми хареса много. Има доста приличен обем, блясък, подреденост.... всичко  Heart Eyes  само не знам как ще понеса миризмата.  Сега разбирам защо всички харесвате продуктите на Наши

# 351
Не харесваш силно ароматизирани ориенталско продукти ли?

# 352
Да се запиша и аз, че ви изтървах последните много теми Naughty Joy
Най-лошите ми попадения са:
Алтерна бамбук за обем
Терапист на Керастаз
Липидиум на ЛП
Целите серии, ужасно ми влияят на косата.
Четката, която използвам е на Лейбъл М, същата като на Алекс.Вики
Относно Наши съм пробвала само Кератина(благодарение на съфорумка bouquet) и ми се отрази чудесно, но не помня защо не го купих Thinking

Относно пазаруването- май съм единствената, която ви чете всеки ден, но почти не пазарувам вече. Много внимавам какво си купувам, че ми омръзна да не са ми подходящи продуктите hahaha

За четката на ровента - аз към чупливо-къдрава и косата ми става страхотна от нея, но да се има предвид, че е много третирана (изрусяване,обливки,постоянна термична обработка) и се поддава лесно на манипулации.

И да споделя какви ги сътворих Crazy
Докато се опитвах през цялото време да ставам все по-руса и по-руса (и станах на ниво 11, а изветлявам от 4-ка) в неделя ми прещрака мозъка и реших -Промяна,сега,веднага Joy
Смесих 7/75 и 88/0 на вела колестон и стана страхотен шокалодово-тъмно рус цвят с червеникаво лилаво. Харесва ми много, само не знам до кога, че душата ми е руса hahaha bowuu
Спомням си като бях на 10-11 годинки (сега съм на 23 де) обяснявах на родителите ми,че някой ден ще съм много руса и ще изглеждам страхотно, а те милите ми се смяха много hahaha и все пак  много ми отива много русото Heart Eyes Но нали нова година, нов късмет-викам си айде и нов цвят, покрай другите хубави неща, които ми се случиха, ама да видим до кога ще съм така, че пътят към 11-ката ще е труден и за косата, и за портмонето hahaha

# 353
  • Враца
Не харесваш силно ароматизирани ориенталско продукти ли?
не бих нарекла миризмата ориенталска, поне аз не го усещам така. Не съм сигурна, че мога да опиша аромата - Мирише ми на лекарство, на спирт, някога като малка ме мажеха с един лосион против въшки, с него го свързвам  newsm78

# 354
Момичета, аз малко със закъснение, но човек като все е на работа...

Вив, много се смях на твоята асоциация. Joy Много си мисля обаче, че най-добре си е да се смесват новите бустери с новите ампули. Просто химийката си е така направена. Mr. Green

Абсолютно съгласна съм с Фрея за експлозиите на кортекса. Имах ги, придружени от цъфтеж, по време на неползване на силни протеини, но пък тогава си имах хормонални проблеми. Сега ползвам доста силни протеини, но нямам хормонални проблеми, нямам и нито един цъфтеж или бяла точица, където се къса косъма. Това са лични наблюдения, разбира се, и е важно да отбележа, че моите точици бяха по цялата коса, не на определени кичури. Всичко това споделям с най-добри чувства. Peace Hug

# 355
Добре де какво не му харесахте на Тераписта ?  Rolling Eyes

Касита не си единствената която не харесва Тен-и аз така, обаче това не ме спря да си я купя  Joy

Ходих да отворя и да помириша ампулите Фито-ами не ми миришат гадно,може би при слагане върху косата ще е по натрапчиво усещането  Rolling Eyes  

# 356
От Наши само ампулата мирише кофти, точно на лекарство, при нанасяне в банята и някакво време след изсушаване. Другите продукти ухаят страхотно за мен Heart Eyes

Епона, мисля че трябва да имат цялата гама продукти, освен за коса и за лице и тяло. В Арлен например го няма въпросния балсам за устни. Колкото до цените - мисля че ще са еднакви. Peace

# 357
  • Пловдив
Ходих да отворя и да помириша ампулите Фито-ами не ми миришат гадно,може би при слагане върху косата ще е по натрапчиво усещането  Rolling Eyes  

Мирише, мирише. Като се разнесе хубаво на косата се усеща, не точно много гадно, и по-гадни миризми за коса съм душила, но леко неприятно. Добре, че не се усеща отдалече. Аз асоциирам мириса на развалящ се белтък, или колаген. Не мога да определя точно. Всеки път се чудя и не стигам до еднозначен отговор. Иначе е любимата ми ампула.

# 358
  • София
Касита Няма универсални продукти  Mr. Green
Добре е, че си го пробвала преди да го купиш. С балсама или маската го ползва?

Относно продуктите за обем.
Имам и двете серии на Алтерна за обем, имам и на Керастаз. На Керастаз ми допада повече (за Волюмактив става въпрос ), даже ми е любима серия. Не съм сигурна дали още обаче го има. Не съм го виждала отдавна.  Освен Волюмактив има и друга серия за обем. Другата за обем е Волюмфик. Но това не е универсално, защото както стана ясно от отзива на Касита всичко е относително.
Макар да не е серия за обем Керастаз Денсифик дава много добър обем и плътност на косата. Същото може да се каже и за стария вариант на Керастаз Архитект (новия не съм го ползвала и не го знам как е).

Това долу е хвалба, да знаете  Mr. Green Mr. Green Whistling Whistling Whistling

Мострички

Цялата поръчка (без Олиото - то ми е от Ензо)

# 359
  • София
Точно на белтък ми мирише и на мен ампулата Фито.

Общи условия

Активация на акаунт