Професионални серии за коса - тема 95

• 57 336
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас/Пз
Дългокоски прекрасни, много ме радвате, чета ви с кеф и ме е яд, че хич не ми стига времето напоследък за темичката .

На мен най-после ми пристигна боята за коса и днес ще се боядисвам. Мисля след боята да измия с Вела Брилянс за боядисана коса и да сложа от същата маска. Смятах и ботокс ампулата да сложа, но определено не разполагам с толкова време, затова мисля нея да я сложа на следващото измиване. Според вас , ако преди ботокс ампулата измия с протеинов шампоан дали ще сваля от прясно боядисания цвят на косата?   Rolling Eyes Или пак да измия с шампоан за боядисана коса и тогава да сложа ботокс ампулата и запечатващата ботокс маска??  newsm78 Обаче пък Вела Брилянс е хидратиращ, нали той не е добре да се съчетава с протеинова маска  Thinking Ох, обърках се тотално какво да направя. Дали все пак няма да е по-добре да направя ботокса веднага с боядисването ?

# 421
Ха сега де с това олио на Лакме?  Crazy Crazy Crazy Наистина има силикони в състава и доста други неща, но пък на мен не ми утежни изобщо от пробата, а ми омекоти някак косата и ми придаде блясък Flutter...Бях много впечатлена от резултата, защото при пробата косата ми беше омазана с какво ли не- предната вечер бях отливала на една приятелка от всички термокремове, които имам и всичко, което остана по ръцете ми и по опаковки, съответно отиде на сухата ми коса - (е няма такава прелест между другото Mr. Green)

тази за обем я ползвах преди месеци, но по спомен и тя даваше усещане за баланс, бих ползвала само шампоана в бъдеще.

Замислих се сега дали и аз да не дам нов шанс на шампоана на Алтерна за обем в комбинация с нещо друго newsm78. Моите спомени са, че балсама абсолютно не ми разплете косата, а цялото количество беше направо изпито, та се наложи да дослагам още и пак без резултат.
В тази връзка, Линдичка, сподели моля те с какво комбинираш най-сполучливо шампоана?  Praynig

# 422
Фрийк, аз ги имах в комплект Ш и Б и ги ползвах така. В корените косата имаше обем, усещане за чистота и плътност, но дължините и особено краищата ми стояха много разпилени. Та затова казах, че бих пробвала в бъдеще да взема само шампоана и да комбинирам с някой по-хидратиращ балсам/маска - да речем анти-фриза, или балсам/маска Марокан, или Наши...зависи кое няма да си има другарче по серия Grinning

# 423
FreakOnLeash, странно, че не усещаш изобщо термото на Сексихеър. При мен осезаемо се усеща продукт. Ако напръскам много стабилно, дори косата става мазна и на клечки. Като мина с пресата след това всичко се поема и косата остава много мека и бляскава. Направо не знам как може да е все едно нищо не пръска.

И да споделя вчера в крайна сметка какво си спретнах:
Сложих скалп стимулиращата маска на ФК и Еластисайзера. Минах с терапевтичната преса, след което седях три часа. Измих с Алтерна Бамбук Анти-фриз шампоана, сложих от маската от серията и седях един час, пак минах с пресата. За финиш сложих само Сатин Ойл на Кюн.
При естествено изсушаване косата е ултра мега хидратирана, мека, жива и бляскава. Но може и малко в повече да й е дошло, защото е бухнала повече от нормалното. А очаквах добро приглаждане. Сутринта пооправих положението с Кенди спрея. Ако бях изправила с пресата със сигурност щеше да стане страхотно.

# 424
Линдичка, благодаря за отговора  Hug , значи смело ще пробвам анти фризовите Алтерни.
-Серията за бляък точно като теб я усетих и аз;
-За боядисана коса на мен не само ми бяха по-леко хидратиращи, а мнооого хипер мега леки т.е. недостатъчни, имах ги преди време. Сега са ми пуснали мостри от тях, интересно ми е дали ще ги почувствам различно, след като отдавна вече не си изрусявам косата и дали сега ще са ми достатъчни, но...все не посягам към тях, заради старите впечатления...
Ани , аз бих сложила ботокса при боядисването, иначе рискуваш или да не си свърши работата /ако е след хидратиращ ш-н/ или протеиновия шампоан да ти свали от цвета /при мен се е случвало/...

# 425
  • На ръба..
Да се запиша на 30-та страница...срамота

1.”Топ 5” най-лоши продукти за 2015 година?

Шампоан за мазни корени и сухи краища Philip Kingsley - мисля, че съвсем ми омазняваше косата;
Маската на макадамия - сплескана, суха коса без обем, стоеше на клечки..
По принцип рядко хидратацията при мене предизвиква Уау ефект с изключение на e Age Recharge серията на Kerastase.

2.Каква четка/гребен за коса използвате?
Не е проф. марка

3.Кои продукти/серии на Наши сте ползвали и как се отразяват на косата ви?
Аргановата серия съм ползвала, първоначално много добре ми се отразяваше - подредена, обемна и жилава коса, но в последствие почна да ми омазнява прекомерно. Отдавам го пак на факта, че продукта не е никак лош, но косата ми иска си протеин.

# 426
Някой ползвал ли е този шампоан
http://www.arlen.bg/product/4/shampoan-za-blyasak-i-podhranvane- … ic-oil-250ml.html

Косата ми е мазна и се притеснявам с тези масла дали ще е добре за мен.

# 427
http://www.arlen.bg/product/4/shampoan-za-blyasak-i-podhranvane- … ic-oil-250ml.html

Да аз не ми е омазнил въобще а съм с мазни корени и сухи крайща.

# 428

Да аз не ми е омазнил въобще а съм с мазни корени и сухи крайща.

Точно такава е и моята коса.А доволно ли си от шампоана като цяло какво ти е мнението  newsm78 много му се чудя сега с това намаление Simple Smile

# 429
  • Бургас/Пз
Ани , аз бих сложила ботокса при боядисването, иначе рискуваш или да не си свърши работата /ако е след хидратиращ ш-н/ или протеиновия шампоан да ти свали от цвета /при мен се е случвало/...

В такъв случай дали е подходящо да измия боята с  шампоан за боядисана коса - имам само Вела Брилянс, а той до колкото знам е хидратиращ?

Някой може ли да сподели впечатление за PHYTO REPAIR dual complex TM Професионална терапия за възстановяване на косата С колаген и стволови клетки. Четох , че е за салони, но тук в един магазин правят отливки за домашна употреба и понеже цената е много добра се замислих дали да не пробвам да си я направя вкъщи  Thinking

# 430
Ани, според мен Ботокса трябва да сложиш преди боята  Peace

# 431
Момичета, благодаря ви за отговорите!  Hug Hug Hug

Аз май наистина съм някакъв фрийк  Laughing Laughing Laughing - напоследък косата ми е все наопаки на това, което пишете  Crazy Crazy Crazy Но пък сте ми ужасно полезни!  bouquet

Епона,  на суха коса ползвам термото на Секси хеър и нямам усещането за нанесен продукт. Пръскам на пластове, за да съм сигурна, че съм покрила цялата коса и после разресвам, но сякаш няма нищо за разресване, камо ли пък мазно усещане ... Shocked Ето за това говоря: http://www.arlen.bg/product/2819/termozashtiten-sprey-do-450-gra … rotect-150ml.html

pinka222, на мен шампоана на Митик ойл също не ми омазнява, а прави косата лъскава и мека. Общо взето го използвам рядко, но много го харесвам, смятам го по-скоро за лек. Не знам, обаче, как би се държал шампоана при честа самостоятелна употреба Peace

ПП: Така и забравих да благодаря на Фрея за темата и да й кажа, че успях да я видя и много ми хареса - цялата!   Heart Eyes Благодаря!  bouquet

# 432
  • Враца
Да попитам и аз, т.к. не съм наясно: Случва ми се шампоана страшно много да ми заплете косата, забелязвам, че при хидратиращите е така, това ми се случи с шампоана на Макадамия, анти-фриз шампоана от бамбуковата серия на Алтерна, слънцезащитния на Лакме. Косата ми става на топка, докато масажирам, нещо страшно. Имате ли някакво обяснение? Значи ли това, че в момента косата ми няма нужда от хидратация? Все още не мога да определя кога се нуждае от хидратиране, кога от протеин. Редувам през 1-2 седмици, но дали е правилно, не мога да разбера. Оффф, много ми е сложно, моля помагайте! Praynig
    При мен има ужасно заплитане от всички протеинови шампоани. Опитвам се да редувам хидратация и протеин, но явно не го правя правилно. Не знам и аз къде бъркаме  newsm78
FreakOnALeash За термо спрея на Секси хеър се учудвам как не го усещаш. при мен стои като мазен филм отначалото докато попие. Не знам за кой От двата те са различни , аз имам този без фиксация

# 433
Фрийк виж шишето,което имаш да не е 125 мл,тъй като моето е това от линка ,само че етикета,който беше лепнат на самото шише беше 125 мл,за сешоар което е ... И много се ядосах викам объркали са ми го ама после като го разгледах видях,че просто е с друг етикет... Laughing Laughing Така,че може да погледнеш това ми идва на акъла  newsm78 Иначе и аз моето го усешам супер мазничко,наистина като се пръска не се усеща спреят,но след това на допир се го усещам и то осезаемо... Или косата ти има нужда от хидратация и го изпива,ама баш на секундата да го поема.. newsm78

# 434
Ето го този хубавец: http://freakonaleash.snimka.bg/other/kosa.585716.36451117  Mr. Green Извинявам се за лошата снимка - изрязвала съм я.
Като се прибера ще го огледам и ще докладвам. Даже може пак да пръсна, че ми е за миене косата и без това... Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт